כתבה על הדיסק של קרן

BLACKit

New member
ביקורת שלי על הדיסק של סקעת,

עם דגש מיוחד על השירים של קרן[: ושתדעו, שבאתי מנקודת מבט ממש לא פנאטית [מה שיש לי נטייה לעשות לפעמים חח] ואני הכי אובייקטיבית שיש בנושא. אז ככה: ללא ספק, השירים של קרן, בצירוף משהו ממני, הם השירים הכי טובים באלבום. "ואת" הוא אחד השירים האהובים עלי בכלל אז אין בכלל מה לדבר שהוא השיר הכי יפה. "כל הציפורים"- שיר מיוחד, מעניין שאותי ממש תפס. ויש את כל הקטע שהראל משחק ככה עם הקול שזה בכלל הורס אותי.. לחן יפה, מילים עוד יותר, ועיבוד מעניין "אלייך שר"- זהו, אהבת חיי החדשה אחרי "ואת". אני לא מפסיקה לשמוע את השיר הזה- מדהים, מדהים, מדהים. בקטע שהוא אומר "אלייך שר, לך" אני מתחילה לבכות כל פעם מחדש. מילים מהפנטות ומקסימות, לחן שקט, קצת עצוב ונוגע ללב כל כך "ואת"- שלמות. זהו. ועכשיו בקצרה על שאר השירים.. "לא ממהר"- שיר יפה מאוד, בין האהובים עלי בדיסק. "אפילו ששריפות"- המילים הן בין הטובות שראיתי בזמן האחרון [יעל טבת אהובתי אחראית] הלחן של הראל גם מאוד יפה, אם כי לא נפלתי מהרגליים. נו טוב, הוא לא מספיק עצוב כמו שאני אוהבת חח "משהו ממני"- שיר יפייפה, גם מילים וגם לחן. בין ה3 האהובים עלי. "קבלי אותי"- אוהדוש לא יכול לאכזב, והוא גם לא איכזב. שיר פופ קפיצי ויפה מאוד. "כמה עוד אפשר"- זוועה של מילים, לחן ארוויזיוני. הכי פחות אוהבת. "אם הוא ילך"- מעבר לעובדה שכשהקשבתי למילים קיבלתי צמרמורת, הרגשתי פשוט כאילו כל מילה שם נכתבה עלי, אהבתי מאוד מאוד את המילים וגם את הלחן. יש לי חולשה אליו בעיקר בגלל המשמעות שלו בשבילי. "הרוח תשנה את כיוונה"-שיר מעולה עם פוטנציאל להיטי. הפקה מיוחדת ומצויינת "ימים אחרים"- טוב את השיר הזה אני מכירה כבר בערך שנה.. אני לא ממש מתה על הלחן אבל המילים שלו הכי מעודדות אותי בעולם, וכמובן ששוב זאת יעל טבת אז הן לא יכולות להיות פחות ממדהימות "בתוך" ו"בדידות"- שני שירים מדהימים ביופיים, בין האהובים עלי בכלל, אבל דווקא עיבוד לא הורס. "נפרדנו כך"- חיכיתי כל כך הרבה זמן לזכות לשמוע את הראל שר אתהשיר הזה בגירסתו המלאה, והנה המשאלה שלי התגשמה. עיבוד מקסים לשיר מושלם, דואט מעניין אבל נורית גלרון ממש חלשה שם. טוב אני רואה שהרחבתי קצת יותר ממה שתכננתי.. חח אז רק דבר אחרון, על השירה של סקעתינו: קול מדהים. מרגש. עוטף. מחמם. מצמרר. מושלם. כרגיל, עולה על כל הציפיות שלי ומוכיח איזה זמר נדיר הוא. אגב, כדאי לקרוא את התודות בסוף. הן מרגשות בטירוף.

אבל הוא לא כתב תודה לקרן

לפחות לא כשאני ראיתי את החוברת.. אולי זאת היתה סקיצה...

BLACKit

New member
הוא באמת לא כתב, מעניין למה..

וואי, זאת היתה חתיכת רשימת תודות הכי מרגשת שקראתי |:

אני זוכרת שקראתי את החוברת 3

פעמים וחיפשתי ולא מצאתי.. וזה היה לי ממש מוזר.. חיפשתי בסביבה של תודה לאורי זך.. אך לא.. התעלמות האם עבר חתול שחור.. וגם אם כן זה ממש לא יפה לא לרשום לה תודה... היא רשמה לו הכי הרבה שירים בדיסק, אם אני לא טועה... בכל מקרה תודה על הביקורת שלך

BLACKit

New member
הממ מילא לאורי.. הוא עשה פחות מקרן

הוא פשוט הודה להמון המון אנשים [די, ההקדשה לעידו עדיין הורסת אותי] ולקרן לא? ולא נראלי שעבר חתלתול שם כי כמו שאני מכירה את הראל, גם אם היה עובר הוא היה מודה לה אולי הוא שכח מכל הלחץ? חח זה ממש ממש מוזר ועכשיו בלי קשר- אם יש לך זמן מחר [או אפילו היום] אני אשמח אם תתני לי ביקורת על שירים שלי. מילים, כאילו

בכיף . אבל זה בטוח לא יהיה היום/מחר

כי אני לא בבית.. וכשאני פה רוב הזמן אין לי את המחשב...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהוא כתב "תודה לכל הכותבים"

או משהו כזה...

razpg

New member
הלא יאומן קרה!!!../images/Emo163.gif

אתמול חזרתי
מירושלים הביתה (לאחר תקופה ממושכת של 4 ימים.), ביום שלישי מילאתי "winner". (אל תסתכלו עלי בתור מהמר כבד
, פשוט יש לי חלק איטלקי במשפחה ולכן אני אוהד של איטליה במונדיאל!
ומי שלא יודע ביום שלישי היה חצי גמר
של המונדיאל
"איטליה" מול "גרמניה".) היות ואני מכיר את הקבוצה של איטליה טוב ניסיתי להמר בפעם הראשונה בחיי, ו.... זכיתי ב-110 ש"ח
. (השקעתי 10 ש"ח) אני מאושר עם הכסף
נכנס לתחנה המרכזית בירושלים ועולה לכיוון האוטובוס הביתה. פתאום, אני רואה מול העיניים חנות דיסקים
ועל הדלת יש שלט "מבצע הדיסק
החדש של הראל סקעת ב59.90 ש"ח". אמרתי לעצמי "תמיד לא היה לי כסף בשביל הדיסק שלו ועכשיו יש מבצע של 20 ש"ח פחות מהמחיר הרגיל ובדיסק יש שלוש שירים של קרן אז למה שאני לא אקנה!". נכנסתי לחנות וקניתי את הדיסק
המורחב. (אני חייב לציין שאני ממש לא מת על הראל סקעת אבל בגלל שיש שם שלוש שירים של קרן, וקרן אף פעם לא תאכזב עם יצירותיה אז קניתי.) היום שמעתי את הדיסק והשירים של קרן פשוט מדהימים!!!
אין מילה אחרת. (גם השירים האחרים אבל של קרן הכי מוצלחים.) אני מאושר שקניתי את הדיסק!
עכשיו נשאר לי לחכות לדיסק של קרן!
ולזה כבר באמת אין לי סבלנות...

איזה מזל יש לך אתה הורג אותי...

היית חוסך להופעה של קרן..חחח סתם.. אחלה שקנית את הדיסק, אני מפרגנת לסקעת למרות שהוא לא כתב "תודה" לקרן בדיסק

razpg

New member
כן.. באמת חיפשתי שעה ב``תודות``

... איפה הוא מודה לקרן ולא מצאתי.. לא נעים לי להגיד אבל סקעת יצא ``אפס`` רציני! היא כתבה לו את הלהיט הכי גדול שלו וגם עוד שני שירים מדהימים.. ו.. כלום!!! שום תודה.. חבל מאד.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני לא חושבת ../images/Emo15.gif

שזה קרה בכוונה או משו כזה יכול להיות שהוא שכח למרות שזה נשמע לי קצת מוזר היות והיא באמת אחראית לחלק מההצחלה שלו (ואת הוא ה-להיט שלו..בלי ספק) אני לא בדיוק יודעת מה ההסבר אבל אני מאמינה שהוא לא כזה נורא אני קצת מאוכזבת שאין תודה לקרן (בכל זאת..אני קונה את האלבום רק בגללה
) אבל מה לעשות..

razpg

New member
גם אני קניתי את האלבום בגלל קרן!../images/Emo9.gif

Deanb

New member
אנשים זה מדהים... ../images/Emo41.gif

אף פעם לא ראיתי מכירות כ"כ גבוהות ביומיים הראשונים של אלבום כלשהו! כל אדם בפורום הזה ובאחרים מספר שהוא קנה את הדיסק... נכון לעכשיו כנראה שנמכרו מעל 1000 עותקים! הבחור יגיע לפלטינה בלי ספק

perrinat

New member
אלף? נסה כמה אלפים טובים

או אולי אפילו כבר עבר את ה-10 אלף...

למעלה