אז סואן כמו פסטיבל עכו? כשיורד גשם?
Y y e t i New member 18/12/07 #28 עכו יפיפייה .. יש להם שם אחלה חומוס וטיילת מדהימה עם הגשם או בלעדיו .
ל לימונדה30 New member 18/12/07 #32 לא מכירה.. אולי נעשה טיול פורום ? ואתה תהיה המדריך תיירים ??? והחובש... .
Y y e t i New member 18/12/07 #40 חובש אני קרוב לשנתיים כבר לא . בעניין טיול , זה עלה כאן לפני כמה חודשים , תתארגנו לי אין בעיה עם זה ותדאגו שאמיל שלומי וקובי מגיעים גם .
חובש אני קרוב לשנתיים כבר לא . בעניין טיול , זה עלה כאן לפני כמה חודשים , תתארגנו לי אין בעיה עם זה ותדאגו שאמיל שלומי וקובי מגיעים גם .
צ צונמי כאן New member 18/12/07 #24 אז תעשו שיווק לפורום מבצע: מי שמביא גולש חדש לפורום מקבל שוקו ולחמניה
ל לימונדה30 New member 18/12/07 #26 דיי.. הדלקת אותי ../images/Emo62.gif אנחנו בסה"כ צריכים למצוא מנהלת חדשה לפורום. בשם "לחמניה" ואז הפורום יקבל ציביון של קייטנה אחת גדולה .... (בהנהלת שוקו ולחמניה) אמרו לך פעם, שאתה מעורר השראה ??? כי אני עוררתי כהוגן עכשיו
דיי.. הדלקת אותי ../images/Emo62.gif אנחנו בסה"כ צריכים למצוא מנהלת חדשה לפורום. בשם "לחמניה" ואז הפורום יקבל ציביון של קייטנה אחת גדולה .... (בהנהלת שוקו ולחמניה) אמרו לך פעם, שאתה מעורר השראה ??? כי אני עוררתי כהוגן עכשיו
צ צונמי כאן New member 18/12/07 #31 הבחורה האחרונה שאמרה שאני מעורר בה השראה, באה לבקר בביתי והגינס שלה נמצא זרוק על רצפת החדר תוך דקות ספרות... די לחכימה ברמיזה...
הבחורה האחרונה שאמרה שאני מעורר בה השראה, באה לבקר בביתי והגינס שלה נמצא זרוק על רצפת החדר תוך דקות ספרות... די לחכימה ברמיזה...
ל לימונדה30 New member 18/12/07 #33 זאת לא אני ../images/Emo88.gif אני מורידה ת'ג'ינס בנינוחות ומקפלת יפה יפה על המיטה...
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 18/12/07 #38 הופה..../images/Emo3.gif הזכרת לי נשכחות.. ולא, לא מה שאת חושבת!