היה מנוע ???
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 18/12/07 #37 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודעת מי אתה!!!!!!!! יאללה!!!! עליתי עליך !!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודעת מי אתה!!!!!!!! יאללה!!!! עליתי עליך !!!
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 18/12/07 #45 כאילו שתגיד באמת אם אני צודקת.. בכל מקרה, אחרי שנים שאני קוראת אותך.. אני כבר מזהה
צ צונמי כאן New member 18/12/07 #46 בחיי שאת טועה כתבתי בפורומים אחרים והחלטתי לכתוב גם כאן , את טועה גברת!
צ צונמי כאן New member 18/12/07 #48 מה אני יכול לעשות תעשי מפגש פורום ותגלי שאת לא מכירה אותי! תגידי רגע, הדמות שאת חושבת שאני נכנסתי אליה, אהבת אותה? מי היא ? מה הקטע שלה?!
מה אני יכול לעשות תעשי מפגש פורום ותגלי שאת לא מכירה אותי! תגידי רגע, הדמות שאת חושבת שאני נכנסתי אליה, אהבת אותה? מי היא ? מה הקטע שלה?!