5 דברים אהובים במקפליי

or karady

New member
שלי

וואי זה קשה רק 5.. טוב ננסה להכניס את המושלמות הזאת רק ל-5 דברים. 1.המוזיקה שלהם היא לא סיגנון מוגדר וכל שיר בסגנון שונה וזה יכול להתחבר לכולם. 2.הכישרון הקול של דני אחד מהקולות היפים ביותר ששמעתי כישרון הכתיבה של טום גם דאגי והארי עושים את העבודה כל אחד משלים את השני זה יהיה מוזר לראות את הלהקה בלי טום או בלי דאגי או בלי הארי הם חלק מפאזל אחד גדול. 3.הם סקסיים באמת כל אחד יותר סקסי מהשני 4.הם בריטים המבטא גרר... 5.מרגישים מחוברים עליהם גם אם הם גרים בקצה השני אני מרגישה שכל פעם שאני עצובה /שמחה אני יכל לקח תאת האמפי שלי ושהם יעודדו אותי (הזוי אבל פעם חלמתי שהם הפסיכולוג שלי והם עזרו לי להתמודד עם בעיות לא לצחוק זה נושא רגיש..) ואממ..בונוס 6.דני

Simple Girl 182

New member
עונה נה בננה../images/Emo9.gif

1. את המוזיקה הזאת שאי אפשר להפסיק לשמוע
2. את הטימטום שלהם - השטויות הכל כך מצחיקות שלהם
3. המבטא
- צריך להסביר?!
4. המראה שלהם - הם כל כך מתוקים שאנחנו רבות עליהם בכתיבה והשאני רואה אותם בדלת שלי [פוסטרים] או ב-MTV HITS אני פשוט נמסה
5. האומץ שלהם לעשות כל מה שהם רוצים, גם אם זה אומר להצתלם בעירום [Please, Please] או להראות כמו בובות חרסינה [Transylvania]

מאיושSP

New member
הווו קשה D:

אין לסדר משמעות=] 1. המוסיקה המדהימה!
2. הכישרון המדהיים שלהם לעשות מוסיקה והקול המדהים של כולם 3. השטויות, השגעונות וההומור שלהם 4. המראה הסקסייייייי D: 5.האישיות כמובן! 6. המבטא שגורם לי לרצות לקפוץ עליהם

Lex 1

New member
הידד סופסוף יש לי זמן לענות! *הכנה לחפירה*../images/Emo9.gif

הבה נתחיל..
1. קודם כל השירים, שמשאירים אותי מעריצה נאמנה ומתאימים לכל מצב רוח בו אני נמצאת [שמח, עצוב, דכאון, קופצני או סתם סתם מרגישה טיפשה כזאת
ועוד] וכך מאפשרים לי להתחבר אליהם גם יותר טוב.
2. המילים בגובה העיניים, מתאימים לגיל צעיר אבל גם יודעים לקלוע למקומות יותר גבוהים עם מטאפורות מגניבות וביטויים [ע"ע LJ, BW, טרני ועוד]
. יצאתי קצת מורתית.
. 3. שהם בני אדם כמונו בדיוק, לא מרגישים צורך להתנהג בצורה שונה מאיתנו בגלל שהם מפורסמים יותר או כדומה.. מצחיקים, מטורפים, רגישים למצב של אנשים במצב פחות טוב ומשתדלים להתנדב ולעזור.
4. בעיקר הכייף שיש להם ביחד שגורם לי כל הזמן לרצות להיות איתם בדיוק שם, אפילו גורם לי לקנא שהקשר שלי עם חברות וידידים לא טוב כמו שלהם! שהם מטורפים ופשוט כייף לבלות איתם ובגלל זה לקנא כשאני רואה סרטונים שלהם ביחד.. חחח
. 5. שהם מוכשרים ברמות שאני הייתי מתה להגיע אליהם - אם זה בכתיבה, הלחנה, נגינה, עיבוד וכל מיני כאלה ואחרים.. כולם לוקחים חלק בלהקה יותר מתפקיד אחד ועצם הכשרון הזה שלהם שהופך את כל השירים באלבומים למוצלחים אחד אחד [יש יותר ויש פחות אבל אין שיר אחד שהייתי יכולה להגיד עליו שהוא מכוער..].
בונוס - הם לא מאכזבים, משתדלים לחדש כל פעם מחדש, לא נשארים באותו סגנון מערבבים הכל מהכל, עושים קאברים, כל הזמן פועלים ולא משאירים את המעריצים שלהם משועממים לרגע ורק עם טעם של עוד! טחחח בנוסף, כמובן מה שלא הזכרתי שלעומת הדברים האחרים נחשב נחות אבל זה בונוס ענק - המראה החיצוני של כל אחד ואחד מהם שרק מוסיף להם מבחוץ ממה שכבר יש להם מבפנים (אוי יצא כזה קיצ'י! **שמישהויבואלנגבאת שלוליתהדמעות**
). אוקיי עד כאן חפירה.. התקשתי למצוא 5 יש מעל ומעבר ואפשר לדסקס על כל דבר קטן לגביהם וזה מה שטוב שכל מה שאנחנו רואים בהם הוא פשוט מושלם ולא דברנו פה על מגרעות כי גם אותם הם הופכים למשהו שאפשר להתאהב בו.

Charley XD

New member
וואי זה הכי נכון בעולם !!!

אפשר לעשות העתק הדבק ??
חחח ההשקעה ... אני איתך ועם ממש ממש כל מילה אני הכי מסקימה איתך בעולם..!!! ( בערך... )

Lex 1

New member
חחחחח XD כזאת אני, משקיענית ../images/Emo9.gif למה בערך..?

Charley XD

New member
לא יודעת .... ../images/Emo3.gif תמחקי את זה ?

ותחשבי שזה לא היה מעולם ...
ועדין העתק הדבק ....!!

DoLi it is Me

New member
גאוני אני ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif

1.הכישרון שלהם [ כתיבה,נגינה ושירה]. 2.השירים שלהם 3.ההומור המוזר שלהם
4.האישיות להם 5.היופי שלהם
ואם אפשר.. אז גם את המבטא שלהם
במיוחד של האריXDDD

Himeka

New member
אוקע.../images/Emo69.gif

1. סקס אפיל 2. סקס 3.סקס 4.סקס 5.גייי!! D:<

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif5 דברים D:

1.המוזיקה שלהם.
2.איך שהם נראים3> 3.ההתנהגות שלהם D: והעובדה שהם יכולים להיות רצינים מתי שצריך [ספורט רילייף וכל הקטע עם אוגנדה] וגם שטותניקים מתי שצריך [רוב הזמן XDD] 4.השירים שלהם שתמיד יצליחו לעודד אותי. 5.כל הזמן ישלי דברים חדשים מהם, ואני אוהבת את זה D:

למעלה