5 דברים אהובים במקפליי

1AnastaciA1

New member
OOOOOOOOOOOOOOOOO:

את?!@$#@$ חושקת בדני?#$#@ OOOOOO:!@$@#$@% ממתי?!$@@#%# ^________________^;

מי, טום?

הכי רחוק שאני אגיע איתו יהיה ..... נשיקה על הלחי. *מחקה דוב איכפת לי* And that's a promise! אררררררררררררררררררגגגג צריכה ללמוד לתיאוריהההההההההההההה

lilosh1212

New member
חחח....

מסיבת תה בבוסטון????? הרגת אותי... אהה וכן די מבינה אותך..... למרות שאת דאגי הייתי עושה בכיף

קשה לצמצם רק ל-5 דברים...

אבל ננסה..... 1.המוזיקה שלהם-סיגנון מיוחד -הם גם כל הזמן משנים ומגוונים -כל השירים שלהם שונים ומיוחדים..אף אחד מהשירים לא נשמעים אותו הדבר... 2.השטויות והחירפונים שלהם-אף להקה לא קורעת אותי כמוהם -הם יודעים שהם צעירים רק פעם אחת ושזה הזמן לעשות דברים טפשיים ומצחיקים... 3.הם כותבים את כל השירים-עצם הידיעה שאלה המילים שיצאו מהם מקרב אותך אליהם ...יש הרגשה כאילו אתה קצת מכיר אותם.. 4.המראה שלהם-אין מה להוסיף על זה -תמונה אחת שווה אלף מילים(תמיד רציתי להגיד את זה) 5.שהם בריטים...(יש לי חולשה)

m i c k e y 15

New member
2../images/Emo45.gif

כאילו לגביי... לא משנה מה הם תמיד יצחיקו אותי! כשאני בדיכאון..אני צריכה לראות איזה ראיון או משחק שלהם ואני חוזרת לרגיל חחחח

רק חמישה דברים?

בוא'נה, זה יהיה קשה...
טוב, אז אני אתחיל: 1. כי הם כותבים מוסיקה מעולה. לבד 2. כי WONDERLAND ו-TCFC במיוחד היו מדהימים. [
] 3. כי הם מופרעים כאלה, ועושים כל מה שאני לא יכולה לעשות.
4. המבטא הבריטי ההורס שלהם.
5. כי הם חמודים, והם פשוט הם.
אני חושבת שתמצית העניין תהיה: כי אני אוהבת אותם, וזהו.

YuvalJones

New member
כתבת את מה שרציתי לומר D=

אבל כמובן שיש עוד מיליון דברים..

McFly rullz

New member
האמ...הנה החמש דברים- למרות שיש יותר....

1.השירים!#$&%^ 2.האופיי המתוקק והמצחיקק%^@ 3.היופייייי אוו גאדד דאגייי
4.הדברים המצחיקים שהם עושים#$&^[כמו כל בת שכתבה פה..] 5.ודאגדאגדאגדאגגגג|מאוהבב| המ...מבטא בריטי לאכ''כ אהבתי...
[[רק שלא תתחילו לתת לי מכות עכשיו...^^]] אני פשוט לא אוהבת...אני אוהבת מבטא אמריקאיי
זהוו=)

אוקיי, ננסה לצמצם^^

1. האישיות שלהם, שהם כאלה חמודים ופתוחים ושהם כל הזמן עושים שטויות!
2. המוזיקה שלהם, השירים והמילים שלהם פשוט גורמים לי לחייך ומעודדים אותי לא-משנה-מה (והעובדה שהם כותבים אותם בהחלט מוסיפה
) :] 3. המבטא!#$^@#&^$% 4. הקולות שלהם, אני פשוט נמסה! 5. נו, אני אוהבת גם את המראה שלהם כמובן
6. דאגי פוינטר
(ברוררר שאני אוהבת את כולם, אבל הייתי חייבת לציין אותו כאן!
)

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאחלה רעיון מיק../images/Emo24.gif

נמ. 1. המוזיקה שלהם (שלדעתי היא די יחודית!!!) 2. העובדה שהם בריטים ויש להם כזה מבטא כלכך סקסי
3. השטויות שהם עושים!! DD:: הם תמיד מסוגלים להצחיק אותי when i'm down ya know...ושהם כלכך אוהבים אחד תשני DDD::: 4. כי הם כותבים תמוזיקה שלהם בעצמם. 5. כי הם לא נראים כאלה סנובים שמסתנוורים מהתהילה DD: ויש עוד מלאמלאמלאמלאמלא דברים שאני אוהבת בהם, אבל אלה 5 הדברים שעושים אותם אחת הלהקות האהובות עליי.

m o r 1 0 2

New member
5 הטופ שלי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

הנגינה המדהימה של דוגע והביצועים המדהימים של הארי בהופעות..ומבחינה קולית הביצועים של טום ודני
בגלל שהם מדהימים,ועושים מה שבראש שלהם ומה שהיא חשוב להם זה להינות מהחיים
אני מתה על הלבוש שלהםם
הם 4 בנים מוכשרים,ואני פשוט מתה עליהם
אני מכורה לשירים שלהם...אני מיתחברת למילים...
בונוס
בגלל המבטא המדהים והסקסי שלהם
אני כל כך אוהבת לשמוע אותם מדבריםם....גאדד
ומיקוש אחלה פינהה

אמ...../images/Emo3.gif

טוב, זה ממש קשה ... אז... 1.דאגי 2.דאגי 3.דאגי 4.דאגי 5.דאגי סתאאאאאאם!!!
טוב... זה האמיתי... 1. זה שהם באמת חברים אמיתיים ולא עושעים את עצמם... 2.הצחוקים... 3.השירים המווושלמים!=] 4.הכישרון [הוא לא רגיל!!!...] 5.איך שהם נראים....
ו.... 6.דאגי...[הייתי חייבת...]

JuSt My LuCk

New member
אני ../images/Emo9.gif

לא לפי הסדר
1) הם כל כך מוכשרים שזה מפחיד!!! כל השירים שלהם זה פשוט.... וואו!!
2) הם נראים כמו ........ ואו!!! XDDD 3) הם מצחיקים אותי כל פעם מחדש
4) זה שהם בריטים
בריטים= שליטה !! 5) זה שהם לא נותנים להצלחה לעלות להם לראש, שהם פשוט כמו שהם ולא אכפת להם כמה מפגרים הם נראים

The Psycho Girl

New member
שלי

המוזיקה - מקורית ,אני מקווה שהם ימשיכו עם אותו הקו
הכישרון- כל אחד מהם מוכשר ברמות מטורפות
העובדה שכל אחד מהם צריך תור לפסיכולוג
העובדה שהם באים מבריטניה - בריטים זה טוב חוץ מאלה שעושים עלינו חרם
העובדה שהם עושים כל כך הרבה למען אחרים למרות שמאוד קל לשכוח כמה קשה לאחרים כשיש להם מיליוני דולרים בבנק

lilosh1212

New member
"העובדה שכל אחד מהם צריך תור לפסיכולוג"../images/Emo26.gif

זה אחד טוב....חחחח

lia16

New member
יש הרבה!!! ../images/Emo24.gif

אבל נצמצם ל- 5.
שהם מטופשים מופרעים ומצחיקים!! וכמו שהרבה אמרו, כשעצוב רואים את הסרטונים וזה כבר מעלה חיוך :)
המראה כמובן! כל אחד מהם יותר סקסי מהשני (החל מדאגי!) והסטייל שלהם גם יפה.. בוקסרים בהחלט עושים לי את זה
השירים, כמו שאמרו כבר שירים קליטים ומגוונים שלא נמאס לשמוע אותם אף פעם!
ההופעות שלהם! הם ממש אנרגטיים ומדהימים! בעע מחכה כבר לטוס להופעה שלהם..
העובדה שהם לא סנובים (לפחות ככה זה נראה) כמו "סלבז" אחרים. אמרת 5 אז בזה נסיים!

שוליטה

New member
../images/Emo23.gif

1-הם חתיכים ברמות!!! 2-המוזיקה שלהם ממש ממש יפה ומקורית 3-הם מטורללים (במובן הטוב של המילה) 4-הם בריטים (אני חולה על המבטא הזה) 5-הם מאוד מציאותיים (נשמע פסיכולוגי...) חוץ מכל זה,אם זה לא מספיק, הם מ-ו-ש-ל-מ-י-ם!!!

M C F L Y 1

New member
מיי טוופ 5 ../images/Emo9.gif

ממש קששהה אבל בכל זאאת
1. המילליםם והמנגיננה הכל כך סוחפיים שכאילו מחייבים לשייר ביחד איתתם .. 2. הכיישרוון שאףף פעם לא נגממר אם זה בכתייבה , בנגיננה או בשיירהה :) 3. זהה שהם נשאריםם עם רגליים יציבוות מאוד על הקרקקע מה שגורם [ ליי לפחותת
] להזדהות איתםם
4. החווש הוומוור המטוורףף והכלל כךך מתוק שלההם |מאווהב| 5. העוובדה שהם א דופקים חשבון לאאף אחד .. אומרים מה שבבא להםם ועוושים מה שבאא לההם
בוונווס > הייוופי הכל כךך מדהיים שממהפנטט [ במיווחחד דאאגי *מזיילה ריר* ] .. אההה ואייך ללא הממבטא הברייטיי השוולט

למעלה