5 דברים אהובים במקפליי

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif5 דברים אהובים במקפליי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

רציתי לפתוח שירשור שכל אחת מאיתנו תגיד את הטופ 5 דברים שהיא הכי אוהבת במקפליי..ואם מישהי רוצה היא יכולה להוסיף רק עוד 1! [כלומר שיהיה 6]..אבל עדיין יהיה טופ 5
לא באחד מהם אלא בלהקה עצמה...בהמשך אני אפתח שירשור כזה שאנחנו נגיד מה אנחנו אוהבות בכל אחד מחברי הלהקה..זה לא חייב להיות בסדר כלשהו . ולהתחלה אני מניחה שכדי להתחיל בלהקה
אז הנה הטופ 5 שלי
: 1.ההומור שלהם\הדברים הטיפשיים והמצחיקים שהם עושים. 2.המוזיקה
[העובדה שהם כותבים את השירים בעצמם]
3.האישיות שלהם
4.המבטא שלהם!!
5.הכישרון שלהם 6.איך שהם נראים#%#^%! [הסדר אינו משמעותי
]

1AnastaciA1

New member
../images/Emo6.gif

1. האישיות. 2. מוסיקה. 3. איך שהם נראים. 4. הומור. 5. המילים של השירים.

sweet shir

New member
סדר אקראי.

1. איך שהם נראים. אבל לא. איך שדני נראה לפני שנה ודאגי לפני כמה חודשים. XD 2. המילים לשירים. 3. העובדה שהם שיכורים ודפוקים בשכלD: 4. המבטא הבריטי. 5. העובדה שהמוזיקה שלהם נורא קליטה.

../images/Emo26.gif

א'- הדבר הראשון הוא המוזיקה והמקוריות שלהם. העובדה שהם מנסים כל מיני כיוונים, הם לא מקובעים על נוסחא אחת וכל פעם מחדשים. ב'- הדבר השני הוא הקולות שלהם, הנגינה המעולה- הכישרון הטכני של קולות וניגון. זה מדהים. ג'- הדבר השלישי הוא הגישה לחיים, אני מאוד גאה להיות מעריצה של הלהקה הזאת, במיוחד אחרי שאני רואה שאיכפת להם מהסביבה, קומיק ריליף/ספורט ריליף/ סלבריטיז פור אינדיה (או משהו
). ד'- העובדה שהם מצליחים להגיע אליי. שיש להם שיר אחד שיכול לעודד אותי כשכולי מדוכאת ועצובה, ויש שיר שאני רק צריכה לשמוע אותו בשביל לצחוק. שאנחנו מחוברים דרך המוזיקה, שהם מדברים אליי וזה מרגיש כמו בגובה העיניים. ה'- שהם משוגעים כמו שהם, עושים דברים מטורפים או לא מצליחים להיות נורמליים, עד כדי כך שאני מוצאת את עצמי צוחקת עד דמעות ואומרת דברים כמו: 'רק דאגי/דני יכולים ל......' או 'רק טום לא......' או 'למה הארי.....?!' -בונוס- ו': שלפעמים אני מרגישה שאנחנו לא כל כך רחוקים, שהיינו יכולים להיות חברים טובים מבלי להתאמץ, שהם דומים לי אבל גם שונים ממני. והכי חשוב- שהם בני אדם כמוני:) *** זה נשמע כאילו חיברתי שיר. אני יודעת...

m o r 1 0 2

New member
וואו זה היה עכשיו מדהים../images/Emo2.gif|../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אהבתי את כל מה שכתבת...ואני איתך בכל

מאיושSP

New member
O: צודקת בהכל! בייחוד בעובדה

שלא משנה כמה גרוע אני ארגיש, השירים שלהם יוכלו לעודד אותי כ"כ, ברמה שאף אחד לא יהיה מסוגלל.. שהמוסיקה שלהם באמת נוגעת ועושה משהו אמיתי! אהבתי את מה שכתבת. =]

שלי../images/Emo2.gif

הקול
העובדה שהם נותנים לכל אחד מהם לשיר שירים משלו
דני
חחח כי יש להם שירים יפים

אוי שכחתי אחד

יש לי חיבה מאוד מיוחדת אליהם,בדרך כלל אני לא שומעת להקות פופ/רוק/מה שלא יהיה
עם בנים

butbut

New member
חחחח כן המבטא הוא חשוב >>שלי=]

1)הפתיחות שלהם,לפי דעתי הם ממש פתוחים מול המצלמה,ןגלויים.כאילו הם לא מתביישים או מתנהגים כמו "מפורסמים" באמת=] 2)הקול!!!!!-לא צריך לפרט בכלל=] 3)המבטא!-אין!אני מתה על מבטא בריטי! [אני מדברת עם איזה אחד במסנג'ר,ותמיד איכשהו אנחנו עושים שיחות עם הרמקולים,והוא מדברת כזה חמוד^^עם מבטא בריטי=] 4)האישיות!-הם מקסימים פשוט=] 5)המוזיקה=] 6)החיצוניות-לא צריך להזכיר שהם ניראים מעולה=]

lilosh1212

New member
חחח... אוקיי

מבטא בריטי!!!
השיער... והיופי בכלל...
הטירוף שלהם
המילים מהשירים
דאגי... (כי זו כבר תופעה אחרת)

tzuf jones

New member
המבטאא הבריטיי מחרמןן ברמותת D:

ממ.. 1. שהם מוכשרים ברמותת .. אין כוח לפרט :) 2. ח ת י כ י ם D= 3. המבטאא שלהםם עושה לי את זה - ב ג ד ו ל - P: להלהללהלהה .. P:p:p:p: 4. דני :] נו טוב, למי הוא לא עושה את זהה ? ! 5. הם לא מפחדים לחשוף את הגוף [המדהים] שלהםם לפאקינגג כל העולם :] חח כל סרטון שני שלהם הם בלי בגדים P: 6. הם עושים שטויותת -והרבה- .. :) i like thet

לי!!!!

דני ג'ונס לא עושה לי את זה. כןכן. וגם טום לא! ודאגי קצת! והארי בערך P: XDD אני בתאדם מסובכת XDDD זה הכל הפיק המטורלל שלי מתעסק לי בראש XD

הם לא עושים לי את זה ברמה של-

"אני חושקת בך, תעשה לי ילדים.. עכשיו!!!!111" אני אוהבת אוהבת אוהבת את המוזיקה שלהם אני חושבת שהם אחלה להקה שבעולם אני אוהבת אותם בתור אנשים אבל- אני. לא. חושקת. בדאגי. וטום. ודני. [הארי אולי =ממש= קצת, כי גם לי יש חולשות וזה
XD] אבל לא תתפסי אותי אומרת יותר מ- "טום תעשה לי מסיבת תה בבוסטון" XD

m i c k e y 15

New member
חחחחח

אבל בכל זאת.. אם הוא יזמין אותך..תבואי לא.. [ואזתלכילפינהותסחביאותואיתךותעשיבומעשיםמגונים] [אני די חושקת בדני
זה כבר ידוע לא? חח]

למעלה