m i c k e y 15
New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif5 דברים הכי אהובים בדני../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif
אני יודעת שהזנחתי את זה כי כי שכחתי [יש לי הרבה דברים על הראש חח] אבל הנה זה חזר..עם הסטאר בוי האחרון שלנו. דני!
וכמו שאמרתי בעבר: פה אנחנו נציין את טופ 5 הדברים הכי אהובים עלינו בדני אפשר להוסיף מס' 6 שיהיה בונוס וזהו. וזה לא חייב להיות בסדר כלשהו.
חברי הלהקה הקודמים שעשינו עליהם:דאגי,טום,עשינו גם של הארי אם אני לא טועה..תקנו אותי אם כן..אני לא מוצאת את הלינק של זה[כי כי אני זוכרת שעשיתי אוףף XD] וגם כל הלהקה מקפליי הנה שלי
: 1.
בראש ובראשונה..מה שגרם לי להתאהב בו [חוץ מהקול!XD] זה החיוך והצחוק המתגלגל[וההיסטרי!]..החיוך המדהים הזה,השיניים האלה..אפילו שהם קצת עקומות..לא אכפת לי, כשהוא מחייך..ואני רואה תמונה שלו מחייך,אני מחייכת..הוא גורם לי לחייך No matter what! זה כאילו שהוא בשניה מאיר את כל החדר כשהוא נכנס, ונותן חיוך כזה גדול חושף שיניים. וכשהוא צוחק..הוו הצחוק..אני אגיד לכן משהו..כשאני קצת עצובה..ואין לי כוח לכלום,אני שמה קליפים שלהם..או שלא.. ברגע שדני מתחיל לצחוק אני שמחה שוב..הצחוק שלו כאילו מרפא..כןכן זה נשמע הכי דפוק בעולם אבל זה באמת ככה יש לו את הצחוק הכי היסטרי והכי מתגלגל ששמעתי בחיים שלי! זה צחוק כל יפה,כל טיפשי,ילדותי אפילו...אין עליו. 2.
הכישרון שלו: להלחין,לנגן,לשיר[הקול]- הוא בנאדם כל כך מוכשר..שאין אין לי מה להגיד..שירים שהוא כתב כמו NOT ALONE ו-DON'T KNOW WHY בפרט גורמים לי להזדהות איתו..במיוחד על DKW...הוא מנגן על הגיטרה בצורה מושלמת..מלחין ושר בצורה מרגשת מבפנים ומרגיש את המוזיקה, נותן את כל כולו בהופעות, פרפומר מדהים. הקול שלו בלבד מרגש..בשירים שקטים שהוא שר אני יכולה כל כך להתרגש ולהרגיש את המילים דרכו..דרך הקול שלו יש לו יכולת ווקלית מדהימה,שאף אחד לא יכול להשיג בפיתוח קול..וגם טום אמר כך ואני מאוד מסכימה איתו. הקול שלו יכול להיות מחוספס, צרוד
,גבוה ונמוך..לא משנה מה הוא תמיד ישאר יפה. 3.
האישיות שלו- אני יודעת שאני לא אמורה ממש לומר את זה כי אני לא באמת מכירה את האישיות שלו. אבל איכשהו אני מרגישה שכן..כל הוידאוים שראיתי,כל הראיונות שהם הוא דיבר על החיים שלו מה אוהב, מה הוא שונא אבל זה גם לא תירוץ..הוא נראה בנאדם שכיף לשבת איתו בסבבה,לדבר..והכי הכי לצחוק בנאדם שכיף להעביר איתו את הזמן,לבלות לצאת. מישהו כשאתה זקוק לעצה אתה יכול לבוא אליו ולדבר איתו והוא יוכל לעזור לך הוא נחמד,אכפתי,אוהב,חייכן..ועוד דברים שאני פשוט לא יכולה לפרט את הכל כי זאת תהיה רשימה אין סופית של תכונות. הוא מישהו שכאילו הוא לא גודל אפעם, כל הזמן עושה שטויות,החוש הומור שלו, צוחק על דברים,עדיין משחק משחקי ילדים ופשוט נהנה מהחיים. 4.
חיצוניות-עיניים,שיער,נמשים,גוף - כן..גם זה..וברור שאני אגיד גם את זה. העיניים שלו שמהפנטות אותי בצבעם כל פעם מחדש, עיניים כחולות כמו הים..אני יכולה פשוט ללכת לאיבוד בהם. מצדי להשאר בהם כל הזמן. השיער, אני מודה גם חלק וגם תלתלים זה נורא יפה לו. כמובן שהתקופה הכי חביבה עליי של השיער היא החלקה חשבתי שזה הטבעי שלו..תשמעו זה מתאים לו..יותר מחמיא מעכשיו, הוא נראה שובבי ומתוק,צעיר. תלתלים- אם תשאלו אותי זה קצת מבגר אותו..אבל עדיין זה יפה, מסתורי,פראי כזה. כמוני..השיער שלי תלתלים ואני אוהבת בדרך כלל..כי זה פראי כזה חח הנמשים..הם פשוט..אני חולה עליהם..לדעתי זה מה שעושה אותו מיוחד., למרות שבדוק יש עוד אנשים כאלה.. אבל ממי שאני מכירה זה רק הוא, אני אוהבת אותם..מאפיןן אותו יא ג'ינגי קטן
הגוף- נכון..אין לו גוף מושלם של דוגמן עם ריבועים ושרירים, יש לו גוף טוב מאוד, הוא לא שמן,,והוא לא רזה מדיי אני אוהבת את העצמות..המשולש שם למטה..גרר..| הוא פשוט חתיך!
5.
הסטייל שלו- אני אוהבת את איך שהוא מתלבש..אפילו אם הוא ממחזר בגדים חח עדיין לדעתי הם די יפים ויחודיים לו, אתן ראיתם עוד מישהו שהולך כל כך הרבה פעמים עם מפות פיקניק עליו?! XDD אז כן..זה גם מצחיק..אולי זה חלק מהחוש הומור שלו. זה הסטייל שלו. הבונוס: 6.המבטא שלו- איך לא איך לא..המבטא הצפוני הזה שלו [הי הי גמאני מהצפון XD] המבטא שלעולם לא יפסיק להצחיק אותי ולשעשע ואפילו לאתגר, כי יש לי הרבה נסיונות לפעמים בלהבין מה שהוא אומר.. יש לו את אחד המבטאים הכי חמודים ששמעתי. הדרך שבא הוא אומר 'Ey Upp'
גאדדד ,ולפעמים מילים כשהוא אומר אותם במבטא נשמעות כל כך סקסיות שברגיל הם היו נשמעות ממש לא. בקיצור- אין כמו .דני וגם לא יהיה-בשבילי, הוא בנאדם מדהים..שימשיך לעשות את מה שהוא עושה,כי הוא טוב בזה ואני מעריצה אותו על כך. רק תביטו בתמונות...ותראו שהוא משדר..שמחה,אושר,צחוק,הנאה..הכל
-מה איתכן?- [דפקתי חפירה..אמרתי לכן שזה יקרה כשדני יגיע.]
אני יודעת שהזנחתי את זה כי כי שכחתי [יש לי הרבה דברים על הראש חח] אבל הנה זה חזר..עם הסטאר בוי האחרון שלנו. דני!