5 דברים הכי אהובים בדני

m i c k e y 15

New member
כן הכנתי לפני ששלחתי..ואכן

אני לא יודעת איך להסביר את זה אני אפעם לא אהבתי ככה מישהו.. אם אפשר לקרוא לזה אהבה.. ["צריך פה מילה יותר גדולההההה"]

The Psycho Girl

New member
דני שובבני ../images/Emo9.gif

אני בשוק ! תפוז מחקו לי את ההודעה =/ טוב אז נעשה שיחזור 1. הקול - יש לו קול מדהים רק בגללו אני יכולה לשמוע את השירים של מקפלי שוב ושוב שוב אני די מאוהבת בקול שלו :) 2. הצחוק + החיוך שלו יש לו צחוק ממכר ( אם יש מושג כזה בכלל ) אי אפשר שלא לצחוק כשהוא צוחק 3. השיגעונות שלו הוא בן אדם מזה מטורף חח יש לו המצאות מזה מצחיקות כמו mad-donna אני עד עכשיו צוחקת על זה XDD וgeorges bush זה מזה הזוי ועוד כל מיני דברים שיוצאים לו בטעות 4. העיניים - יש לו עיניים כל כך יפות אפשר לטבוע בהם ( איזה פיוטית נהית אה ) 5. הוא ג'ינגי ואני אוהבת ג'ינגים הם מגניבים ( הכל בזכות רון ויזלי
) וזה כולל את הנמשים זהו שיחזרתי הכל למרות שהיה לי עוד אחד אבל שכחתי אותו :)

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo99.gifאחח...דני../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אין מילים בפי לתאר
קול עוצמתי,צרוד,ובמילה אחת מ-ו-ש-ל-ם
המראה המדהים שלו
הנגינה על הגיטרה
אחחח^%%**%$#
השיער המדהים שלו....
הוא כזה מצחחיק ואחלה בחורר
נכון דורש
או
? מושלם

yael0000

New member
../images/Emo211.gif אניאניאניאני

אממ טוב 1. הטיפשות שלו, זה מצחיק אותי כל פעם מחדש 2. העיניים שלו 3. המשקפי שמש שלו%#$#$$^ **** אני גם רוצה כאלה שהם גם טייסים וגם מראה, וקניתי בשוק ב20 אבל זה סתם חרא כי זה הורס עיניים אז אבא קנה לי באירוקה אבל שחורות 4.שהוא עצמו 5. לא יודעת

just orr

New member
דני'לה [XDD] ../images/Emo99.gif

קודם כל, ברור שיש אנשים מנומשים! אני! >< XDDD ועכשיו- נו הסקסי הזה: 1. הכישרון שלו. הקול המהמם (
), העובדה שהוא כותב שירים ומלחין אותם, זה שהוא היה יותר צעיר ממני וכתב שירים והופיע איתם(!!!!!!+סיילנס) ועוד... הוא פשוט אומן מדהים ואני כל כך מעריכה אותו על זה. 2. השטויות שהוא עושה XD אין אין, הוא פשוט משעשע אותי כל פעם מחדש
(ואם אני אתחיל לפרט זה לא ייגמר..) 3. העיניים שלו. תהרגו אותי, אבל יש לי משהו מעיניים. (וגם הוא מוטציה!!!! חעחע ><) 4. הוא פשוט נראה... אמיתי. אני לא מכירה אותו אישית, אבל מהוידאוים והראיונות, לא נראה כאילו הוא בן אדם צבוע, מנסה לעשות רושם או כל דבר אחר.. הוא פשוט הוא עצמו וזהו. 5. אין לי עוד הרבה מה לכתוב.. (כןכן, אפילו שהוא הפייב שלי) אז.. המראה שלו. וכאן באמת אין צורך לפרט הא?
כןכן גמאני קראתי את כלללללל מה שכתבת מיכל.. ואת צודקת בכל מילה ומילה.

McSon of Busted

New member
וואוו, דני.../images/Emo23.gif

אני אשתדל לא לחפור וזה יהיה ממש דומה לשל מיקי
אז דני:
אחד הדברים שאני הכי(!) אוהבת בו זה הצחוק שלו...צחוק מתגלגל כזה, צחוק שכשאתה שומע אותו בא לך לצחוק יחד איתו
הוא פשוט בן אדם עם חוש הומור מטורף וזה ממש חמוד
הדבר הראשון שגרם לי להתאהב בו לגמרי- הקול שלו
..וואו. פעם ראשונה ששמעתי את הקול שלו הוא פשוט עשה לי צמרמורות (ראה ערך- Not Alone
). קול מחוספס וגברי שלא נדבר על סקסי ברמות על
, מוסיף כלכך לשירים ופשוט...אחד הקולות שאני הכי אוהבת לשמוע שר!!!!
אי אפשר להתעלם מה...אני אפילו לא יודעת איך להגיד את זה..היופי שלו!!!!!!!1 הוא פשוט בן אדם י פ ה, עם תלתלים, בלי תלתלים, מזיע, לא מזיע, מחייך, רציני, עצוב, שמח, צוחק...הוא פשוט כובש
המבטא!!!!!!!!!!!!!!! כי אם יש משהו שאני אוהבת בבריטים זה מבטא
וזה פשוט....אעעע...
אמן ויוצר מדהים! נותן את כל כולו למוזיקה, אוהב את החברים ללהקה, אוהב את המעריצים!!!, אוהב להופיע ועושה את זה מצוין, מנגן ושר שזה פלוס גדול אצלי
וה[URL='http://']בונוס[/URL]:
איך שהוא מתלבש נו.
אפשר להתעלם מזה? הוא מתלבש יפה חוץ מהקטע של המיחזור חולצות ואתן תראו אנחנו עוד נעזור לו להיגמל מזהD: אהההה וגם הבועות שהוא מפריח מהפה שזה מצחיק בטירוף XDD *עד כאן החפירה היומית
* בכל מקרה, אני אוהבת את דני ג'ונס!!!!!!!!
*רק שלא תידפק ההדגשה רק שלא תידפק ההדגשה רק שלא תידפק ההדגשה רק שלא תידפק ההדגשה רק שלא תידפק ההדגשה*

m i c k e y 15

New member
מנגן ושררררררר XDD אומייגאד זה היה כאילו

שקראתי את מה שאני כתבתי XDD רק בסדר שונה חחח

Sivan McFLY

New member
אוהההה המחייה!!! דניייייייייידנידנידני../images/Emo99.gif

סופסוף!!!! -באמת- הגיע הזמן!! אז מה ה-5 דברים שאני אוהבת בדני [
]?? יותר מה אני -לא- אוהבת בדני [
]?! אוקי.. אז אולי אני לא אפרט הכל כמוך מיקי [אהמ אהמ]... אבל זה לא אומר כלום! טוב תאמת... אני לא הולכת לכתוב את הסיבות שאני אוהבת את דני.. כי זה נראה לי מיותר.. כמה שזה נדוש. מישי פעם אמרה לי [ליתר דיוק קוראים לה הדס, וזה היה לפני שעה בערך] שאם באמת אוהבים מישו, אי אפשר למנות את הסיבות למה. אני לא יודעת אם המשפט הזה נכון.. אבל מי שמכיר אותי.. יודע שאני פשוט אוהבת כל דבר בדני.. ואני לא אומרת שהוא מושלם! -אף אחד- לא מושלם! אפילו לא דני! אבל כמובן.. הקול המדהים והיחודי הזה.. הקול הכי יפה שאי פעם שמעתי [של גבר כמובן],החיוך הזה שגורם לי לחייך כמו מטומטמת כל פעם שאני רואה אותו אפילו ברגעים הכי קשים,מראה,נמשים,מבטא,עיניים.. אוחחח העיניים הכחולות העמוקות והחודרניות האלהה
,זה שהוא מתנהג כמו ילד בן 5.. ישלו פנים של ילד קטן.. וזה מה שכ"כ מדהים בו! הוא כזה יפה!הכישרון שלו! איך שהוא מנגן!! כל פעם שאני רואה אותו מופיע.. אני פשוט.. נמסה מול המסך.. הוא פשוט... אני לא יודעת איך להסביר את זה.. אני לא אומרת שאני מאוהבת בדני ג'ונס.. אני מאוהבת בדני מקפליי, מי שאני רוצה שהוא יהיה. כי במציאות אני לא מכירה אותו וכל פעם שאני קוראת כתבות אני נדהמת מחדש מכמה שהוא שונה ממה שאני חושבת! אבל עדיין אני אוהבת את מי שהוא מקרין שהוא ואני בטוחה שהוא נשמה טובה. אני יודעת שאני פשוט... לא יודעת.. זה כואב לי כמה שאני אוהבת אותו.. לדעת שאתה מרגיש ככה לבנאדם שבחיים לא ידע את זה ובטח יש עוד 100 כמוך.. זה קשה וזה כואב.. אבל.. החיים הם כלבה! אז זהו.. אולי לא כתבתי דברים אהובים כי אני פשוט אוהבת אותו! אבל דיי פרקתי כמה דברים... זהו בייביי!! ותזכרו דבר אחד יחיד וחשוב!
Ranny.. No Worries- Always & Forever
[המבין יבין..]

DoLi it is Me

New member
ואי את ממש אוהבת אותו

רואים שאת באמת מעריצה שלו .. ואי ואת כ"כ צודקת לגבי זה שמערצים כ"כ הרבה מישו והוא אפילו לא יודע שאת קיימת כן אבל אלו החיים ..

m i c k e y 15

New member
המשפט שלי לגבי דני זה זה:../images/Emo26.gif

"כ"כ כואב לדעת שאתה כלום בשביל מישהו שבשבילך הוא הכל"
ותכלס זה ככה.. הוא לא הכל אבל כמעט.. כי כואב לי לדעת שהוא לא יודע כמה שאני אוהבת אותו וכמה שאני מעריצה ומעריכה אותו..כמי שהוא באמת ולא רק בגלל חיצוניות.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif הלוואי וזה לא היה כ"כ נכון..אוף..

*להרגע להרגע*.....

Sivan McFLY

New member
אווו מיקמיק.. איימ היר פור יו!! ../images/Emo24.gif

אנחנו נתגבר עליו אל תדאגי!! אולי לא נשכח לגמריי... אבל נתגבר!!! "איתך באש ובמים.. עד קצה השמיים.. אנחנו זה שתיים.."
XDDDDDD

DoLi it is Me

New member
יו אתן כ"כ צודקות

אבל גם הוא בטח מעריץ הוא העריץ מישו שלא ידע מקיימו זהו גלגל החיים XDD חח גמני עצובה לפעמים בגלל זה

Sivan McFLY

New member
זה הערצה ואהבה ביחד...

נגיד אני יודעת שאם נגיד לא הייתי אוהבת אותו ברמות שאני.. אז בטוח הייתי מעריצה אותו כי ישלו שירים מדהימים וקול מדהים ויכולת שלא תאומן לנגן בגיטרה... אבל נראה לי שקראשים של בנות יותר קשים מבנים על האלילים שלהם.. אני מקווה שאני אצא מזה בקרוב.. זה מתחיל להיות יותר מידי קשה בשבילי..

../images/Emo54.gif../images/Emo24.gif

נו, מה אני יכולה לומר לך על גבי הפורום שלא אמרתי לך במסנ / איסי / טלפון? דני הוא שלנו - בתור דני של רייצ'ל - וככה אנחנו אוהבות אותו. [Oui. גמני אוהבת אותו. ^^ |מסמיקה|] דני מקפליי=
. ומה עוד? זהו, אני חושבת.

למעלה