5 דברים הכי אהובים בדני

ShellyJones

New member
את פשוט צודקת!

אבל אני באמת מעדיפה את העובדה שקוראים לו דני ג'ונס, כי כשקוראים לו דני מקפליי זה די מגביל אותו ללהקה, ולא נותן לו את האפשרות להתפתח בתור אומן/אדם מוכר. וחוצמזה, זה נשמע די מוזר... כמו פיט פול אאוט בוי. הם אנשים ויש להם שם משלהם. אבל בקשר למשמעות הדני מקפליי אני מסכימה איתך. ובקשר לעובדה שהוא לא מודע לקיומנו אני גם מסכימה. אבל אני לא אתן לזה לדכא אותי. כי אני באמת מעדיפה לחיות עם חיי עם התקווה הקטנה ביותר ולתת לה להתנפץ לבסוף מאשר לחיות חיים ללא תקווה בכלל. הלא כן? (= ואני גם מסכימה איתך בקשר לזה שהוא שונה מהמחשבות שלנו (המשותפות והיחודיות לכל אחת מאיתנו), אבל עדיין לא התאכזבתי ממנו, ואני מקווה גם לא להתאכזב בעתיד. (=

kelly7i

New member
בדיוק שמעתי את השיר שהוא אמר החיים כלבה

בזמן שקראתי את זה.. חחחחXD

m i c k e y 15

New member
חח אני לא תירגמתי את זה ככה

תירגמתי את כל השירים של האלבום ולא רציתי לכתוב שם כלבה כי זה לא נשמע הגיוני.. שכחתי מה כתבתי חחח החיים הם זבל אולי חחח

kelly7i

New member
חח זה ברור שזה לא הגיוני

פשוט היא כתבה החיים הם כלבה, ידעתי למה היא מתכוונת ובדיוק דני אמר את השורה הזאתXD הוא התכוון להגיד משו כמו החים הם חרא, כמוך

m i c k e y 15

New member
אה אה וגם...בגלל...בגלל..

ההופעה של DON'T KNOW WHY!!!!!!!!
מ-DVD של וונדרלנדדדדדדדד הופעה מדהימההההההה עוצמתיתתתתת כינורות
באס
סולו
שירה
שיר מושלם נקודה . . . .

Sivan McFLY

New member
הכללללל את צריכה לראות אותי כשאני רואה!!

תשאלי את טל/נוגה/ליטל איך נראיתי במפגש כשראיתי בנגן שלה!!! מתתי וקמתי לתחייה באותו זמן 5 פעמים!!!! דנייייייייייייייייייייייייייידנידנידנידנידנידני
השיר הזה מעביר בי צמרמורות...

just orr

New member
את זה לא ראיתי, אבל ההופעה שאני אוהבת

היא מה שיש ב-DVD של ההופעה בוומבלי [בסיבוב הופעות של MITO], שדני שר את Not Alone
*נמסתי.* אעאע ואיזה חמוד טום איך הוא מסתכל על דני ורואים כמה הוא מעריך אותוווו
*נמסתי שוב.*
ד"א יש לך את הדיוידי של וונדרלנד?

just orr

New member
איזה כיף לך.

אין לי את שניהם =/ וגם לא את אף אחד מהדיסקים. או סינגלים. >< פחח טוב די מה נהייתי יותר מדי מדכאת?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??! שמחה בשמחתך
(שכן יש לך אותם חח =]])

Sivan McFLY

New member
חיחי טאנקס! חסר לי רק את ROTTF ><

יש את הדיוידי של מושן ווונדרלנד.. הדיסקים של מושן,וונדי וJML.. חסר לי רום און דה ט'ירד פלור!! >< לא נורא אני אסנג'ר את אבא שלי ביומולדת XDDDDD

just orr

New member
אה כן! יש לי את JML ^^

האמת זאת תוכנית דיי טובה.. יהיה לי מה לענות כששואלים אותי מה אני רוצה ליומולדת
רק חבל שהיומולדת שלי רק במאי -___- אגב >> "וונדי" XDDD

McFlyRoni

New member
OOOOOOK ../images/Emo6.gif

דניני דניני דניני.. מה נעשה איתך דנינון?! 1. הקול שלו. אין ספק שזה הקול הכי יפה ששמעתי בחיים שלי. בלי ויכוח. אפילו לא הכי קטן. 2. העיניים המדהימות.
3. השיער!!!! החלק היה מדהים. פשוט הורס!~ המתולתל בהתחלה היה ממש יפה עד שהוא התחיל להזניח... וההמשך, ידוע כבר לכולנו. =/ 4. השטויות שהוא עושה!! בלעדיו מקפליי לא היו מקפליי השרוטים. הם היו מקפליי ה... מוכשרים? הוא פשוט כל כך דפווק.. הוא ודאגי.. שניהם ביחד זה שילוב מסוכן (אבל עדיין חמודד!) 5. הצחוק המתגלגל שלוו
גרר אין מה להוסיף בחלק הזה. בונוס - 6. היכולת המדהימה שלו לנגן בגיטרה! סולואים מדהימיםם!!!!!! אין לי כוח להתחיל לציין שירים
חח עשיתי את זה בקצרה כי אני חושבת שכל אחת פה סיכמה את זה מספיק טוב

McFlyRoni

New member
נמנמ קצת טעיתי ../images/Emo9.gif

4. השטויות שהוא עושה!! בלעדיו מקפליי לא היו מקפליי השרוטים. הם היו מקפליי ה... מוכשרים? הוא פשוט כל כך דפווק.. הוא ודאגי.. שניהם ביחד זה שילוב מסוכן (אבל עדיין חמודד!) | v בלי השורה הזאתת : הם היו מקפליי ה... מוכשרים? thats it :]

m i c k e y 15

New member
אני חולה חולה חולה על התמונה הזאת!../images/Emo99.gif

ועל החיוך הזה אוחחחחחח

Little Sapir

New member
הוא נראה כאילו הוא מפרסם משחת שיניים ../images/Emo6.gif

או סתם "מר מושלם"

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנהיה פה חם../images/Emo178.gifהתמונה33>

or karady

New member
סוף סוף!!!

דני המתוק המושלם המדהים... טוב 5 דברים שאני אוהבת בדני.. זה מצריך מחשבה ארוכה טוב אז ככה.. 1. הקול שלו הקול המדהים שלו.. כששמעתי לראשונה את אול אבוט יו השיר הראשון ששמעתי שלהם.. לאוזניי נשמע צליל ענוג סקסי מרגיע מרגש ואמרתי אני חייבת לבדוק מי שר את זה וכל הזמן אמרתי לעצמי לא לפתח אשליות שבסוף את תגלי שהוא זקן בן 70 ושנוזל לו רוק מתי שהוא שר והוא פשוט הצטרד באותו יום.. למזלי הרב במקום זקן בן 70 נגלה לפני בחור צעיר ומושך עם קול של זהב ( והוא שר... כל כך שר.. והוא שר.. לכל העולם) אז דני הקול שלך זה הדבר הראשון שגרם לי להתאהב בך.. 2.החיוך דני, החיוך שלך חיוך הארנב מלא השיניים שלך החיוך שלך שגורם לאחרים לחייך בשניה שרואים אותו.. אתה משדר בחיוך שלך רוגע תמימות (אבל אתה לא כל כך תמים..) ושמחת חיים,טוב זה באמת נאיבי אבל זה מה שעושה אותך כל כך דני, דני מקפליי כמו שסיוון אמרה, זה מאוד מוזר לראות את דאגי עם חיוך ענק ועצום אבל לך, לך יש את הכח הזה לשדר לעולם שמחה אפילו ברגעים הכי שפלים וקשים (יואו נהייתי ממש קיצ'ית אני לא באמת מכירה אותו וגיליתי שרשמתי בגוף שני אז סליחה..אין לי כח לשנות אז אני אמשיך ככה.. ויכול להיות שזה באמת טיפה מוזר והשפה שלי לא כל כך מנוסחת טוב כי אני פשוט חסרת מילים ולכתוב אני לא ממש יודעת אז סליחה למי שלא הבינה את הדברים שרשמתי..) 3.הכישרון השירים גאד השירים שלך.. למרות שהשירים שלך הם אופטימיים אבל נשמעים מאוד עצובים זה מה שעושה אותם כל כך יפים ומרגשים והנגינה שלך, אתה פשוט יכול לעשות כל כךהרבה דברים בבת אחת לנגן בצורה מושלמת ומרטיטה לבבות לגרום לכל הבנות ליפול לרגלך ולשיר ולרקוד והכל באותו זמן.. (מן הסצם כולם יכולים לעשות את זה אבל אני לא בגלל זה אני שמה לב לזה יותר מכל הבנות..) 4.הומור דני דני דני... לא אכפת לו לצחוק על עצמו, שזה אחד מהדברים שאני מאוד אוהבת אצלו (חחזרתי לגוף שלישי) יכולים להעליב אותו והוא יתנהג באיזי.. ופשוט לא יודעת איך להסביר את זה אבל זאת תכונה מאוד גדולה וטובה לדעת לצחוק על עצמך.. וטוב נו גם הבדיחות הלא מובנות שלו זה חלק מהאישיות שלו (ואני חוזרת אני לא מכירה אותו אבל ככה מצטייר לפני דני). 5.שהוא במקפליי חח איזה דבר אהוב אה? שהוא פשוט נמצא במקום הכי טוב בשבילו.. בלהקה מצליחה שמרטיטה את הלב.. אני לא רואה את דני בלי דאגי, טום והארי זה פשוט לא נקלט אז בעייני הם גם חלק מהאישיות שלו.. ואני שמחה שהוא חלק מהם.. חח וואי איזה חפירה דפקתי פה ואני טיפוס שיא הלא חופר אבל דני הרגשתי שאני חייבת... _____________________________________________________________________________________________ 6. בונוס טוב אז כמו שראיתן ניסיתי כמה שפחות להתייחס לחיצוניות.. אבל עדיין זה דני אז..כל הדברים שעושים אותו כזה סקסי א. העיניים הכחולות שאפשר פשוט לטבוע בתוך האוקיינוס שנועץ בכך ואתה פשוט מתמוגג ונמס בגלל המבט גאד המבט. ב. חח המבט.. הוא יכול להעביר כל תחושה שנמצאת אצלו בגוף רק על ידי המבט.. ג. הגוף .. לא רזה לא שמן לא שרירי.. זה לא הגוף הכי מושלם עם קוביות אבל זה הגוף של דני.. מה שעושה אותו כל כך מתוק ותמים.. וסקסי=] ד. הנמשים חח כבר אמרתי שיש לי חולשה לנמשים? לא אמרתי.. אז יש לי.. לכל המשפחה שלי יש נמשים חוץ מי לי.. חח סטיתי מהנושא.. הקיצר הנמשים האלה שגורמים לו להיראות יותר חמוד ממה שהוא כבר.. ה.השיער שכמו שכולן אמרו מתאים לו הכל פן או בלי פן הוא תמיד יגרום לזה להיראות טוב וסקסי וכשהוא שר והשיער גם כשהוא נוטף מזיעה גם הוא וגם השיער שלו נראים מדהים.. ו.ודבר אחרון שהוא פשוט דני.. *טוב אחרי החפירה הרצינית שנתתי פה* מי היה מאמין שאני יחפור ככה..? אני לא מאמינה על עצמי טוב אני תשושה אז אני שולחת.. וד.א. שמתן לב שכמעט לא הייתי פה..

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gif

הנה אני מגיבה לךך על מה שכתבת...XD זה מפורט יותר מדיי וזה טובXD שלא כמוניי חעחעחע נו מה את רוצה אין לי מה להגיב!><"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהמממ../images/Emo99.gif

1. הקול שלו. 2. החיוך שלו. 3. השיער שלו
4. המבטא שלו. 5. העובדה שהוא בריטי ויש לו מבטא מגניב XD
חחח כתבתי ממש קצת יחסית לחפרנית כמוני XD

למעלה