סוף סוף!!!
דני המתוק המושלם המדהים... טוב 5 דברים שאני אוהבת בדני.. זה מצריך מחשבה ארוכה טוב אז ככה.. 1. הקול שלו הקול המדהים שלו.. כששמעתי לראשונה את אול אבוט יו השיר הראשון ששמעתי שלהם.. לאוזניי נשמע צליל ענוג סקסי מרגיע מרגש ואמרתי אני חייבת לבדוק מי שר את זה וכל הזמן אמרתי לעצמי לא לפתח אשליות שבסוף את תגלי שהוא זקן בן 70 ושנוזל לו רוק מתי שהוא שר והוא פשוט הצטרד באותו יום.. למזלי הרב במקום זקן בן 70 נגלה לפני בחור צעיר ומושך עם קול של זהב ( והוא שר... כל כך שר.. והוא שר.. לכל העולם) אז דני הקול שלך זה הדבר הראשון שגרם לי להתאהב בך.. 2.החיוך דני, החיוך שלך חיוך הארנב מלא השיניים שלך החיוך שלך שגורם לאחרים לחייך בשניה שרואים אותו.. אתה משדר בחיוך שלך רוגע תמימות (אבל אתה לא כל כך תמים..) ושמחת חיים,טוב זה באמת נאיבי אבל זה מה שעושה אותך כל כך דני, דני מקפליי כמו שסיוון אמרה, זה מאוד מוזר לראות את דאגי עם חיוך ענק ועצום אבל לך, לך יש את הכח הזה לשדר לעולם שמחה אפילו ברגעים הכי שפלים וקשים (יואו נהייתי ממש קיצ'ית אני לא באמת מכירה אותו וגיליתי שרשמתי בגוף שני אז סליחה..אין לי כח לשנות אז אני אמשיך ככה.. ויכול להיות שזה באמת טיפה מוזר והשפה שלי לא כל כך מנוסחת טוב כי אני פשוט חסרת מילים ולכתוב אני לא ממש יודעת אז סליחה למי שלא הבינה את הדברים שרשמתי..) 3.הכישרון השירים גאד השירים שלך.. למרות שהשירים שלך הם אופטימיים אבל נשמעים מאוד עצובים זה מה שעושה אותם כל כך יפים ומרגשים והנגינה שלך, אתה פשוט יכול לעשות כל כךהרבה דברים בבת אחת לנגן בצורה מושלמת ומרטיטה לבבות לגרום לכל הבנות ליפול לרגלך ולשיר ולרקוד והכל באותו זמן.. (מן הסצם כולם יכולים לעשות את זה אבל אני לא בגלל זה אני שמה לב לזה יותר מכל הבנות..) 4.הומור דני דני דני... לא אכפת לו לצחוק על עצמו, שזה אחד מהדברים שאני מאוד אוהבת אצלו (חחזרתי לגוף שלישי) יכולים להעליב אותו והוא יתנהג באיזי.. ופשוט לא יודעת איך להסביר את זה אבל זאת תכונה מאוד גדולה וטובה לדעת לצחוק על עצמך.. וטוב נו גם הבדיחות הלא מובנות שלו זה חלק מהאישיות שלו (ואני חוזרת אני לא מכירה אותו אבל ככה מצטייר לפני דני). 5.שהוא במקפליי חח איזה דבר אהוב אה? שהוא פשוט נמצא במקום הכי טוב בשבילו.. בלהקה מצליחה שמרטיטה את הלב.. אני לא רואה את דני בלי דאגי, טום והארי זה פשוט לא נקלט אז בעייני הם גם חלק מהאישיות שלו.. ואני שמחה שהוא חלק מהם.. חח וואי איזה חפירה דפקתי פה ואני טיפוס שיא הלא חופר אבל דני הרגשתי שאני חייבת... _____________________________________________________________________________________________ 6. בונוס טוב אז כמו שראיתן ניסיתי כמה שפחות להתייחס לחיצוניות.. אבל עדיין זה דני אז..כל הדברים שעושים אותו כזה סקסי א. העיניים הכחולות שאפשר פשוט לטבוע בתוך האוקיינוס שנועץ בכך ואתה פשוט מתמוגג ונמס בגלל המבט גאד המבט. ב. חח המבט.. הוא יכול להעביר כל תחושה שנמצאת אצלו בגוף רק על ידי המבט.. ג. הגוף .. לא רזה לא שמן לא שרירי.. זה לא הגוף הכי מושלם עם קוביות אבל זה הגוף של דני.. מה שעושה אותו כל כך מתוק ותמים.. וסקסי=] ד. הנמשים חח כבר אמרתי שיש לי חולשה לנמשים? לא אמרתי.. אז יש לי.. לכל המשפחה שלי יש נמשים חוץ מי לי.. חח סטיתי מהנושא.. הקיצר הנמשים האלה שגורמים לו להיראות יותר חמוד ממה שהוא כבר.. ה.השיער שכמו שכולן אמרו מתאים לו הכל פן או בלי פן הוא תמיד יגרום לזה להיראות טוב וסקסי וכשהוא שר והשיער גם כשהוא נוטף מזיעה גם הוא וגם השיער שלו נראים מדהים.. ו.ודבר אחרון שהוא פשוט דני.. *טוב אחרי החפירה הרצינית שנתתי פה* מי היה מאמין שאני יחפור ככה..? אני לא מאמינה על עצמי טוב אני תשושה אז אני שולחת.. וד.א. שמתן לב שכמעט לא הייתי פה..