אדם ב MOD

nini18

New member
נו את רואה ואת דאגת שהוא לא אוכל חחחחחחחחחחחח

אין לו אפילו סוג מסויים של אוכל הוא אוהב הכל חחחחחחחחחחח אני אומרת לך אדם זה אני בזכר חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי היינו יכולים להיות כאילו חברים טובים הוא פשוט היה מת עליי.
שנינו אוהבים סקס גברים אוכל עכשיו לגבי המוסיקה גם הטעם שלו לא משהו ואני בעיקר אוהבת את המוסיקה שלו חחחחחחחחחחחח אז נסתדר מעולה חחחחחחחחחחחחחחח הוא פשוט צריך לפגוש אותי והשאר יהיה הסטוריה או הסטרייה חחחחחחחחחחחחחחחחח הוא בורח ממני כי אני רוצה את ליטל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחח הייתי אומרת שלמנחת רדיו

יש קצת חוצפה ישראלית בקטע של השאלה על הכסף שלו עכשיו חחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחח היא עלק שואלת אותו אם הם התנשקו חחחחח

כאילוו דההההההההההה אני בטוחה שהם עשו אפילו יותר מזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחחח נו ברורררררר

ואדם " זה לא עניינך"
מתה עליוו חחחחח ולילוש אני יכולה לדמיין אותך בתור אחת מהבנות שהוא דלוק עלייהן חחחחחחח רק את צריכה להיות קצת יותר משוגעת D:

nini18

New member
חחחחחחח ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

I LOVE U

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קליי איקון ??? איכככככככככככככככככככ אוי אני מתה עליו אומר את זה ועכשיו המעריצות של קלייי בטח גם ימותו על זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
נשפכתי מצחוק מזה חחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח איך הוא שונא אותו חחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
ברור שמגיעעעעע לו

מטומטם בטח הוא לא חשב שאדם יתפרסם ככה ומייייייי הקליי הזה בכלל ליד אדם פחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי אהבתי "היום עשיתי הרבה כסף מהחברים ההומואים שלי כי הם שילמו כדי להיות פה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי הסוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צק צק נו צק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדם אמר את זה בכווננה כי הוא כבר התחיל לפחד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני מטורפת עליווווווווווווווווווווווווווו פשוט מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתת ובנות של הפורום היה נחמד אם גם אתן הייתם מגיבות על כל הראיונות יותר משלוש מילים הוא נראה מדהיםםםםםם כי את זה אנחנו כבר יודעים.
סורי אבל לא הכי כיף גם לשים את כל הקישורים וגם לדבר לעצמך .

nini18

New member
זו לא תגובה שנשלחה פעמים חחח רק הכותרת דומה

חחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
חחחחחחחחח אחד הראיונות הכי מצחיקייים שיש EVER

חחחחחח זה אותה תחנה ששאלו אם השטיח דומה לשיער בראש או משהו נכוןןן?! חחחחחח אוייייייייייי קלי אייקון איכככככ ואהבהההה זה כזההההה בראד *_______* חחחחחחחחחחחחחחח הבחור שעוד שניה אנס את אדם בסוף XD חחחחחחחחח

mayarel

New member
אוי הייבוש של אדם היה מצחיקקקקקקקקקקקקק

עד אז הוא כזה-
ואז אדם שולף את ה פריטי אדרוניק אלף אוי אני חשבתי שאני הולכת למות מרוב צחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחחחחחחחחחח אדם אוהב לייבש בחורים

ומאיהההההההה אני רוצה לדעת עם מי הוא יצא לדייט חחחחחח למה הפאפרצ'י לא עובדים כשצריך אותםםםםםם [איכ אני כזאת סטוקרית עכשיו חחחחחח אבל זה דברים שאני צריכה לדעת חחחחח]

mayarel

New member
שנייה אחרי הראיון

כולם בטוויטר הפציצו את טומי בשאלות אם הוא אוהב מסעדות צרפתיות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי היום הזה פשוט גדוללללללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי ענק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה על המשוגעות האלה חחחחחחחחחח הוא ענה אגב? חחחחחחחחחחחחחחחחחח למרות שאני חושבת שעם טומי הוא ילך למקומות יותר מעניינים חחחחח והוא אמר שהדייט היה רק "טוב" עם טומי אני מצפה להרבה יותר חחחחחח כמו בראיון עם האוסטרלים שהוא היה מאוכזב שהוא סטרייט חחחחחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
חחחחחחחחח מסכניי קטןןןןן כולם רוציים לאנוס

אותווו, חחחחחחחחחחחח אני אוהבת אותוווווו

AngelKrash

New member
can you blame them?

אהבתי את הייבוש של אדם (ואת החיוך הקטן שלו ב
השני)...

למעלה