חחחחחחחחחחחחח מזל שאת הנשימות שלו הן לא
שומעות כי הן צורחות על כל מילה שיוצאת לו מהפה חחחחחחחחח טוב קודם כל אני שמחה חחחחחח לראות מעריצות צעירות סוף סוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כבר כיףףףףף ... הוא באמת חושב שקאשה מגניבה????
חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח אהבתי שהוא לא הכי התלהב מהמסר חחחחחחחחחחחחחחחח שלה מתה עליו חחחחחחחחחח
כשהראו את השיר שלה לא יכלו לעשות הפוך??? הוא בריבוע הגדול והיא בקטן חחחחחחחחחחחחח הוא יותר מענין גם כשמסדרים לו את האיפור בעיניים בזמן שהוא חותם למעריצות חחחחחחחחחחחחח ד"א וואו התלהבתי מכמות האנשים בחוץץץץץץץץץץ ראיתן כמה
איזה כיף חחחחחחחחחחחחחח וכולםםםםםםםםםם צעיריםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחח סליחה שאני חוזרצת על זה אבל כל הזמן שומעים על מעריצות 50-60+ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי הקטע שהיא שאלה אותו למה הוא לא מופיע בגראמי והוא אמר שהוא לא יודע תשאלי אותם
אני יכולה גם להרביץ להם אם הוא רוצה חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי הקטע של לנסות להגיע לתווים גבוהים כמוהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הוא באמת אוהב את המעריצים הוא אמר שהוא אהב את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לי הרגע התנפצו החלונות בבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח OMG
וואווווווווווו חשבתי שהראשונה רק גרועה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הילדה השניה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה קרה להן ממש מביךואדם עוד מעודד אותן לנסות שוב חחחחחח באמת אדם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי האחרונה היתה הכי טובה וחמודה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך היא אמרה לו מה שאנחנו רושמות כל יום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאתה האלוהים שלי אני אוהבת אותך הכי בעולם יאי זה אדם למברט חחחחחחחחח חמודה יש מצב שהיא קצת הפחידה אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח אחרי כל הבנות האילו הוא רץ למקום שיש בו רק גברים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כדי לנשום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני מתה עליוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו חולה שרופה כזה כיף לצפות בתוכנית הזו פשוט אושר אחד גדוללללללללללללל
אוי אדם MORE IS NOT MORE תפנים כבר LESS IS MORE קרציההההההההההההההההה
טוב הילדה האחרונה עם הכובע הפחידה אפילו אותי חחחחחחחחחחחח היוטיובים היו הזויים ומצחיקים חחחחחחחחחחחח ואדם כל כך מנומס עלק אהבתי את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתהההההההההההההההההה עליוווווווווווווווווווווווווווו תפסיק לשקר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני חושבת ששלחו את המחנה במיוחד בשביל אדם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלא יכנס לטראומה מעודף הבנות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה כזה מצחיק הקטע שהוא נראה הכי מאושר זה כששמו את הקליפ שלו והמנחה לחש לו לאוזן חחחחחחחחחחחחחחח אדם בהתחלה דיבר רגיל אבל איך שהוא (המנחה) עשה את זה הוא ישר התנפל על האוזן שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המנחה חתיך אני מקווה שהוא עשה אותו חחחחחחחחחחחחח
מה זהו נגמרררררררררררררררר
((((((((( אוי זה היה קצררררררררררר וואו התוכנית הכי כייפית EVER