אדם היום באלן

InbarKiii

New member
זה צריך להיות עכשיו לא???

אלן בדרך כלל ב4 אצלנו לפי מה שאני זוכרת...לא העלו שידור בONTD? אני לא מנסה אפילו לבדוק, כל השידורים נתקעים אצלי בזמן האחרון

mokasosex

New member
אאאאאאאא אני רוצה לראות את ההופעה ../images/Emo9.gif

יהיה מחר כבר יוטיוב נכון?

mayarel

New member
אההההההההההרקאכש'קרDדCZXVVVאאאאאאאאאאאאאאאאא

מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

nini18

New member
אני רוצהההההה את התחתוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

OMFGGGGGGGGGGGGGGG ועוד הם עם זיעהההההההההההההההההההההההההההה יאיייייייייייייייייייייייייייייי
יאייייייייייייייייייייייייייייי חחח והתמונה לא יכול למצוא אחת קצת יותר יפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמוד איך הוא רץץ להביא לה את התמונה חחחחחח ואני חשבתי שאיזו מתנה שהוא קנה לה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nogigoosh

New member
אשכרה!! תחשבי על מי שיקנה אותם!!! :DD

|מקנא| זה היה רגע ממש חמוד שהוא רץ להביא לה את זה וכשהוא הראה את התחתונים

InbarKiii

New member
חחחח כבר כתבתי היום שBB מאוד צנוע

גם אני חשבתי כבר שהוא השקיע וקנה לה מתנה ובסוף זאת תמונה שלו חחחחחחח לא שזה דבר רע, גם אני אשמח לאחת כזאת ליומולדת

nini18

New member
אוי הופעה מעולה והריקודים השתפרו קצת חחחחחחחח

וטומי אפילו בתור גיטריסט לא מנגן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אני מתה עליו חח לא אכפת לי שלא ינגן שיהיה שם רק בשביל BB

nini18

New member
איזה כיף לראות אותו הפעם שמח בתוכנית שלההההה

יאייייייייייייייי

mayarel

New member
מדהים מדהים מדהים

הופעה מעולה והקטע עם התחתונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי קריס הולך להתנדב שם אדם תורם את התחתונים שלו מתה על האדם הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הופיע נהדר וטומי ניגן תעזבי אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
מה זה דומה חחחח את יודעת כמה התחתונים שלו

שווים בכסף הזה קריס יוכל לבנות שלושה בתים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם לא רחוב שלם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נינוש שלחתי למאיה בטוויטר בקשר אליך..גדול

שאלתי אותה איפה את כי בטוח כבר היית קונה את התחתונים המיוזעים שלו....חולה עליך ואיך אנחנו באותו ראש....וכמובן עם ליטל דחוס בפנים

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחח למה בעבר?? הם כבר נמכרו?????

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אני רוצה אותם עכשיווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nogigoosh

New member
בטח איזה אמריקאית עם מזל ועשירה קנתה אותם :(

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
למה הוא לא מוכר את כל התחתונים שהוא לובש?! או שולח אותם אלינו...

AngelKrash

New member
וואו..יותר טוב ממה שדמיינתי../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif

חולה על האלתורים שלו...והריקודים-מושלם! טוב, אין ספק שהיום הוא אחד מהימים המוצלחים.אני לא מאמינה שהוא מוכר את התחתונים!אני לא חושבת שזה יפריע למישהו שהם עם זיעה
..אהבתי את החיוך שלו כשהוא אמר את זה..טוב, אני חושבת שהרבה מזומנים יזרמו להאיטי..
נ.ב. מאיה-תודה שהעלית את זה כ"כ מהר

למעלה