אדם היום באלן

music again

New member
איזה חמוד!!!! ../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

ובאמת היתה הופעה נהדרת. נראה לי שהוא מקבל יותר בטחון, ובטוח יותר נהנה. והתחתונים... מעניין אם זה באמת למכירה. זה יהיה ענק.

InbarKiii

New member
וטוב עכשיו אני אגיב גם פה D:

זה היה פאקינג מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואואואואואו מתה על השיר הזה כלכךךךךךך והוא נשמע מעולההההההההההה ואהבתי את כל הדברים שהוא עשה עם הקול שלו שם
והפלירטוטים למצלמה גררררר [OPEN YOUR MOUTH] והריקודים החמודים שלו חחחחחחח והגמישות שלו
אוהבת כלכךך לראות אותו נהנה ככה
ובסופו של דבר גם הדיבור הקצר עם אלן והקטע עם התחתונים חחחחחחח A++++++++++++++++++++ אדם D:

mayarel

New member
live stream

http://www.tvpc.com/Channel.php?ChannelID=2185 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני מתה עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להשים את התחתונים שלו למכירה להאיטי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני מתההההההההההההההההההההההההההההההההה עליוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

nini18

New member
והתמונה החתומה יותר טובה ?? חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מעדיפה את התחתונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם אני מטורפת עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מאיה אני רוצה אותם איפה המכירה??????????????. אני כאילו ממש ממש ממש רוצה אותם עם הזיעה שלא יעיזו לכבס אותם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
בטח באיביי

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לא מצליחה להרגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
כן זה גדול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין הוא אחד מסוגו אין דברים כאלה בעולםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo178.gifאיזה זיעה בטח גם התחתונים מריחים "דיור"

הילד הזה גומר אותנו....אישפוז קבוצתי...

AngelKrash

New member
חחחחחחחחחחח-לגמרי

אני חושבת שאני כבר צריכה התערבות של גורמים מוסמכים, הבעיה היא שאני לא רוצה!

munmun

New member
דווקא אשפוז קבוצתי נשמע כיף.. ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחח.. כן... כולנו צריכות אשפוז..

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח אשכרה באמת נשמע כיף../images/Emo24.gif

למרות שזה הזוי אבל כולנו חולות האדמניה!!!
ועל התחת שלו ועל דברים אחרים חחחחח

munmun

New member
זה תחתונים חדשים!!../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

Signed Ellen underwear: Size: Men's medium Color: Black Condition: New, never worn Signature: Adam Lambert

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח אופס לא נראה לי שהוא באמת מוכר את שלו

כי זה היחידי ויש תמונה של אלן שם ושל הרד קרוס...סורי

munmun

New member
כנראה../images/Emo4.gif

אבל אני חושבת שמלא מעריצים עוד לא יודעים את זה וחושבים שזה התחתונים שהוא לבש בתוכנית..

nini18

New member
חחח תודה ../images/Emo24.gif אבל אם הם לא התחתונים שהוא

לבש אני לא מעונינת

למעלה