אדם היום באלן

nini18

New member
הזיעה רק הוסיפה למחיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הלואייי

InbarKiii

New member
במיוחד אחרי שהוא הסתובב שם יום שלם עם טומי

JUST SAYING :D חחחחחחחח

mokasosex

New member
א5חאיקלראעטוק

חחחחחחחחחח אאאאאאדםםםםםםם היה כזהההה מדהייייייםםםםם וההופעה מדהימה כרגייייייל וטומייייי פשוט לא מנגןןןןן בשיטטט, וזו הייתה ליסה הפעם או לא?
חחחחחח הוא רץ להביא לה משהו וזה תמונה חחחח חשבתי משהו משעעשעעע אניייייי רוצה את התחתונייייגידכעוטגדכעכדוכוטכגדזכזטוע אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יפיוףףף שלי

MIDNIGHT SKY

New member
אין לי שמץ של מושג

הלהקה שלו קצת מבולגנת..ליסה לא נמצאת וגם מונטי..

munmun

New member
הופעה מעולה!!

הריקודים והשיר
.. חחח... איך הוא רץ להביא את התמונה.. חח חשבתי שהוא הביא לה מתנה.. והתחתונים... חחחחחחחחחחחחחחח.. בטח התחתונים ימכרו במלא כסף.. חחחחח רק אדם יכול להציע למכירה תחתונים שהוא לובש...חחחחחחחחחחחחחחחח.. אני פשוט מתה עליו!!!
והוא היה ממש שמח וממש נהנה..

XoLilMissLolaoX

New member
אעאעאעאעא מאיה את ענקית!!!

תודה על המהירות והאיכות!! זה היה מדהים השיר עם כל האילתורים הריקודים סקסים ביותר ואיזה חמוד איך הוא רץ להביא לה את התמונה!!! והתחתונננננננננננננים !!! אני הייתי קונה אותם....!

mayarel

New member
בכיףףףףףףףףףףףף ../images/Emo24.gif

ואיזה יופי שאני לא פה מתחפרנת לבד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר התחלתי לפתח בעיות של לדבר עם עצמי יותר מהרגיל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה תתחרפנו פה יותר!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהההיהההההההההההההההההההה

ואואואו OMOMGOMG הופעה מדהימההההה! הוא היה ממש משוחרררר.. אוי והריקודים שלי הורגיים אותיייייי
יו וגם אני רוצה את התחתונים !!:\אין אין עליו מדהים מדהים מדהים מדהיםםםםםםםםם ! אההאהאהה!

heart1soul

New member
הופעה ע-נ-ק-י-ת רגעי השיא היו מדהימים

הוא כל כך שמח בסוף וחייך והיה מקסים כמו תמיד ויותר מתמיד אוףףףףףףףף הוא מדהים

nogigoosh

New member
הופעה מעולה מעולה מעולה!!!!!

אוי הוא היה כזה חמווווווווווווד!!! וכל הזמן כשהוא שר הוא חייך ורקד
פשוט מהמם! איך הוא עושה את זה?! זה היה כל כך חמוד שהוא אמר לה שיש לו משהו בשבילה ורץ כזה בהתלהבות להביא את זה XD ואז הוא הראה את התחתונים
מה הייתי נותנת בשבילם...

למעלה