אז זו לא דניאל התחילה עם האסמסים

../images/Emo240.gif אז זו לא דניאל התחילה עם האסמסים

איתן הוא זה ששלח לה אינספור אסמסים במהלך הערב עם קרן ואני תוהה האם זה היה תוך כדי שהוא עשה את קרן? ודניאל מבקשת מאתי שלא תספר לקרן...כן בטח

וואי ועכשיו היא ספרה לה על הבקשה של איתן

שהוא ביקש מאיילת שתבחר בדניאל אני צופה פיצוץ לדעתי דניאל באמת חמודה בהשוואה לקרן שמתנהגת בצורה נוראית

izmeral1

New member
שבוע טוב. אני מאוהבת בדניאל.יש בה הרבה לבביות

לדעתי היא לא יודעת לשחק את המשחק . בכלל רחוקה מלהיות ערמומית. ורובם יודעות לשחק טוב? קרן חבל שהיא חסרת ביטחון.? יחד יש בא מלה קינאה לכול דבר כול צעד שלה מתבקש להיות מחושב. וכך לא מתנהל הדבר שאיתן היה רוצה. עובדה גם הוא עשה מהומה לפני שיצא לאותו דייאט מתוסכל? למה מתוסכל כן רוצה לא רוצה. בכלל כול ההצבעה הייתה מכוערת. למזלה של דניאל הבנים מחובתם היו שנתנו את ההצבעה לה. לדניאל אין חברות בבית הזה. ועכשיו היא נותנת אמונה לאתי. אוקי -והיה והיא תעביר כול מה שהיא מספרת לאתי. אתי תסבול שוב מאיתן. כמה שחשבתי שאתי ערמומומית גם לה חסר איזה בורג. זה לגבי האמונה בליהי-וקרן שלה. הכול ראו את הבעיה נגד אתי. הכול יש לדניאל יופי חתיכה. רק דבר אחד והוא הכי מכוער. ועל זה מחייב. לשנות לעבוד על זה.-להפסיק לאכול עם האצבעות. זה כול כך דוחה מגעיל. רובם אוכלים שם עם האצבעות. אבל אצל דניאל זה ברמות. סליחה זה מגעיל. שבוע מתוקי לחברות מעלי התגובות שלכם ממש לעניין וכול כך מדוייקות. ערב הכי נעים לכולם

גן עדן 11

New member
דניאל=שרלילה מניפולטיבית../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif|

לחשוב שהיא שוכבת עם איתן על בסיס קבוע זה מגעיל. אתי לדניאל : את של איתן - עובדה הוא גומר איתך את הלילה"..מצמרר. הפנים הילדותיות שלה מטעות, היא מחושבת עם מוח של בת 70

izmeral1

New member
בושה לך../images/Emo2.gif ולהודעה שלך דניאל היא אמיתית=

אז אם את כותב כך מי יודיע למה. ? האם את כול כך בעד קרן.? כי זו עושה עם קלסה והשנייה עם בהמות? אין שחר למלים שלך כולם רואים כולם שומעים. כול משפט קטן. עושים ממנו בלגן מהומות. כול לילה בחום הכי רטוב לא נאמין לדברים הנלעגים כאן. קרן על המשמרת נגד דניאל ונגד כולם גם נגדה. ועוד סיבה שהכול שקר. איתן הולך לישון מאוד מוגדם. זה בגלל החוזים שלו לספורט.ולתוכנית . נכון הוא בקצת סוג של חופשה מהענף של הספור אבל עדיין ההרגל והבריאות משחקים תפקיד אצל האדם הזה ושמו איתן אורבך.. אז לפעמים נרדם קצת מאוחר אבל לא עובר את השעה 2 .בלילה. ודי להכפשות. לא אוהבים אפשרי לכתוב לא מחברת. אבל הכפשות קללות זה מגעיל. יש אוצר מלים של דיבור אחר. קצת עדינות לא תזיק לאף אחד. כול דבר שנכתב על דניאל לא יפה אפשר גם לכתוב על קרן. מה ההבדל שזו פדחנית. והשניה כמו נחש וכוחני. הופ הופ הופ. יש כאן בלגן. יום טוב לך לכולם

goodpink

New member
דניאל מניפולטיבית ומאוד חכמה ביחסי גברים נשים

היא יודעת טוב מאוד את העבודה ואיך לעשות דברים בזה היא מספר 1 בווילה. דבריה הם בערבון מוגבל ...ובכל מקרה היא יודעת טוב טוב לעבוד על חבריו כדי שיעשו את העבודה בשבילה ואיתן המשיך משם. גם הצעקות שלה כדי שהוא ישמע היו מכוונות. ההפגניות שהיא הלכה אחרי שאמרו שקרן זכתה הצורה שהיא חזרה ופתאום כאילו פריגנה וכו דניאל מאוד מחושבת היא חשפה את הטכנטיקה שלה סיפוק מיני תוך כדי מניעת יצירת משהו ריגשי עם בת אחרת והתקרבות לחבריו אורן הוא המעריץ מספר 1 שלה שם

poseidon111

Active member
רצית לקלל אך יצאת מברכת

אין שום דבר רע במה שכתבת. היא לא משקרת, היא לא פוגעת, היא פשוט בחורה מאוהבת שנלחמת על הגבר שלה.

MICHI2404

New member
אצל דני הכל נעשה באופן טבעי, אצל קרן הכל

מחושב. הפוסטמה הלכה שכבה איתו אתמול כשידעה בודאות שהוא רצה שדני תהייה איתו, היא שכבה איתו רק כדי לנסות להשתוות לדניאל.

רותי167

Well-known member
והכי נורא שאיתן ביקש לא לספר וקרן סיפרה

לליהי,הייתי רוצה שאיתן יידע שהיא הפרה את האמון ביניהם. אם לא יגידו לו מבחוץ בצעקות הוא לא יידע.....

שמעתי בשיחות של איתן עם הבנים

אמר הנשיקה עם דניאל זה סתם התחיל מאמת וחובה...

izmeral1

New member
ממש לא סליחה שאני מגיבה כך=

GOODPINK שבוע מבורך לך. מכון על דבר אחד בדניאל יש יודעת למשוך את הסיפור. ואולי כך צריך. ויחד היא פשוט זורמת על פי ההרגשה של איתן ןכמובן ההרגשות שלה.שהיא מפתחת.יחד גם מותר לה לעשות סוג של טיפוח. והיא רחוקה צלהיות עאמומית. נכון עושה את הכול כדי להיות בת זוגו. זה שרובם שם רטצות והיו עושות הכול? פשוט הוא בחר את אלה. השולשה על פי משיכה. ו. אותה אורטל וכאן דנייאל וכמובן קרן. אם קרן תמשיך כך היא תפסיד אותו. והמקום יהיה רק לדניאל. קרן ממשיכה באותה השיטה. להיות לוחמת נגד. מבלי להראות. אבל הכול רואים. ההבדל מדניאל היא כן נלחמת וכולם רואים. וכך צריך. ורק כך מנצחים? ראי המשפט הידוע רוצה משהו תדבקי -במטרה. זה תלחמי למען אהבתך..... שבוע הכי מתוקי ל
ך לכולם. יש בחוץ מציאות זה לגבי המחאה. הכי גדולה שהייתה אי-פעם במדינה כך אומרים ורואים. אמן הכול יעבור בשלום.

goodpink

New member
העצה שדניאל נתנה לעדי הראתה שזה מודוס אופרנדי

של דניאל. שבוע טוב לכולם. העצה שדניאל נתנה לעדי הראתה מה המודוס אופרנדי של דניאל היא חשפה את זה גם לפי הת.ז שלה וגם לפי ההתנהגות שלה העצה רק אישרה שזה הדרך שלה לעשות דברים. זה נראה טבעי בגלל שהיא מאוד מיומנת בזה לכן זה נראה טבעי. היא מבינה גדולה בנשים גברים. מצטערת אבל דניאל גרוטסקית הצורה שהיא מדברת אוכלת הולכת רוקדת איך שהיא שותה ונמכרכת על גברים. היא חשפה שהדרך פעולה שלה זה דרך ההתמסרות המינית מניעת התקרבות רגשית למישהי אחרת והתחברות לחבריו. הכל מתוכנן אצלה התמרחות על ליאור מילר על גב. למה היא אמרה לנירו שהיא לא מאוהבת רק מרגישה ואז בשיחה עם ענת באותו יום שמנסה לראות אם היא מעוננינת באיתן היא אומרת לענת ולשאר הבנות שהיא מאוהבת. הבעיה הגדולה ביותר של דניאל זה הגישה שלה והתנשאות שלה בזה היא הפסידה את רוב הבנות... במיוחד את הבנות הטובות הצורה שהיא באה לענת לשאול אותה ליד כולם אם היא מעוניינת באיתן ולאחר מכן מול גב היא ניסתה להיתנשא אבל לא הצליחה כי ענת לא נתנה לה. יש לה אותה בעיה עם ענבר ואיילת. היא הרוויחה את זה. היא מאוד תחרותית העידה על כך בעצמה והיא מתנהגת כמו תינוק שלקחו לו את הצעצוע. הסיכוי שלה למיליון כי איתן לא כל כך מעניין היא רק אם תעמוד מול מישהי UNLIKEABLE כמוהה שזה יהיה הבחירה של הרע במיעוטו

goodpink כל מילה נכונה, פשוט תאור מדויק של דנ

דניאל הבלתי נסבלת והמניפולטיבית.

izmeral1

New member
יש משהו בדברים שלך? אבל=

את עושה ענין ונותנת את כול המוכבות שבדבר. כולם שם למען המטרה מליון איתן וקידום בחוץ. הקידום בחוץ זה אני ואני ועוד אני.? אני לא מתעמקת בנושא כוח של זו או אחרת. הם נלחמות וגם מלאים בטעיות. מי דניאל אני לא כול כך מפחדת כמו מאותה ענת. מלאת קינאה ללא צדק. מרכלת. ולהרבה היה נראה שהיא המים השקטים. אז . לדעתי ענת מעוניינת יותר באיתן מאשר רוצים להדביק לה את אורן.. היא היחידה שמרעילה את הקבוצות נגד דניאל. לכולם מספרת שהיא הרבה אצל הגברים מספרת שהיא ילדןתית מספרת -שהיא מטרפסת על איתן. הכול אצל ענת בשקט. היא צבועה ולא יותר. עדי לא מצאה דבר שם. עדי פשוט עם הסיפור שלה לא היה לה מקום כנ"ל כמו אותה לינוי= לכן הם בחוץ גברים לא אוהבים מטען. והנשים. האחרות תרמו שהם יעופו. על זה שדניאל יודעת לתת את הגושפנקה לסיפור שפו. כאן זה משחק חזק. והיא לא כול כך משחקת. פשוט זו ההתנהגות שלה. נכון ילדותית . יחד הרגל האכילה שלה לא יפה עם האמבעות. לי נראאה שזו מחלה. גם איתן יודיע ללקק את האצבעות בשולחן גם האחרות. רק שאמל דניאל זה עבר את הטעם הטוב. ואם רם היא תבל הערה בנויע לזה. וכך יש לתקן. כול השאר אצלה זהבא טבעי. חמודה לבבית מושכת יש בה הרבה אמת. שבוע טוב לך לכולם

goodpink

New member
ענת אמרה לדניאל בפירוש הקנאה היחידה שיש לה כל

כלפיה היא זה שהיא מרגישה והיא רוצה להתאהב. היא הראתה שזה הרצון שלה והכמיהה שלה בת.ז בשיחה שלה עם גב בשיחה שלה עם בן שהיתה הכי כנה וחשפה בדיוק מה ענת רוצה ומה היא מחפשת. ענת לא מקנאה בדניאל בגלל איתן, היא רוצה להתאהב וזה הדבר היחיד שהיא מקנאה בו, אבל יוני שאל את ענת מה הדבר שמרגיז אותך שאת לא סובלת? ענת ענתה התנשאות. מה דניאל ניסתה לעשות ועושה לבנות בבית? להתנשא מעליהן היא עשתה את זה ליד גב שהיא שאלה אותה על איתן וענת לא נתנה לה גב לא היה יכול להגיד מילה. לעומת קרן שנבהלת מהישירות של דניאל ענת לא מפחדת מהישירות של דניאל ולא נותנת לה להיתנשא מעליה בגלל שענת מאוד וורבלית דניאל לא יכולה לעשות את זה. עכשיו אוהדיה דניאל מזכירים את אוהדיה עדי שטענו שענת היא זו שיש לה בעיה עם עדי. אמרתי להם הבעיה היא לא ענת היא דווקא מחבבת את עדי אבל היא מכירה את הסביבה הטבעית שלה ולא מקבלת כל מה שהיא אומרת הבעיה היא במקון אחר ונראה שלענבר אין סבלנות אליה. ומה מתברר ימים שבועות אחרי ענבר עורכת שיחה עם יוני ומגלה שיש לה אנטי לענבר. אוהדיה דניאל נראית אותו דבר עכשיו. סליחה הראשונה שאמרה את הדברים האלה על דניאל לא היתה ענת. איילת לא יכולה לסבול אותה ולא ענבר. לא אהבו שהיא מזלזלת באיילת איך היא אמרה לענת איילת יודעת את מקומה. חוצפנית מי את חושבת את עצמך. היא מתנשאת מעל הבנות ולא מכבדת אותן מינמלית שהם בחברה היא לא היחידה בעולם בוואקום יש מסביבה אנשים. ועם כבר ענת יש לה יותר כימיה ואינטרקציה עם בן מאשר עם איתן. עם איתן מחפשת לפי מה שנראה אינטמיות חסרת תוכן הוא לא ימצא את זה עם ענת היא לא זורמת בשביל זרימה סקס בשביל סקס. היא רוצה להתאהב ולהרגיש משהו יותר עמוק מזה.

izmeral1

New member
יש לך הרבה הבנה אמת.GOODPINK=

אני הסברתי לך גם לכולם? שאין צורך לכנס לעומק הדברים. הרי כולם שם לא תמיתות ולא בתו.................ת.ו.....ו הרבה סיפורים מאוד קשים עברו הבנות האלה לא שבעות מהמילה שבע הכוונה. האם שמעת את הסיפור של ענבל והעבר שלה. מכוער. מלה סקס בגרוש. אני לא מבינה איך הם נותנים אמון ביוני. הרי הכוח כוח פרלמנטרי של איתן. אז כך המעשים של עמבר מתגמדים ליד הסיפורים של דניאל. ולכול אחת יש שם וואחד מטען.( מקווה שמבינה את הכתיבה שלי. לא הרבה שנים בארץ. גם אני רק בת 30 בקרוב ואין לי כוח לדברים האלה שעבורים הבחורות. אני לא הייתי רוצה להיות במקמום. התוכנית בכלל מאוד זולה ואגרסיבית כלפי הבנות. אחת הדוגמות ריאנו השבוע לגבי ימי ההולדת כולם בוכות. בגלל איתן ובגלל ההפקה. והם לא מודעות" או מקבלים? איך אפשר לעשות לאחת שמח ולשנייה לתת מכה. היהצריך לתת הזדמנות לדיאט המדובר יום רגיל ולא להפריע.לבנות לשמוח זה אחד. והשני פשוט יש הרבה התעללות בהם. עם הסכמה או בלי יש.???????? אני לא נכנסת מי משחקת חזק או מי פחות. ההבדל שיש כאן גם ליכלוך. לילה טוב לך חמודה. ואני תיקווה שנדע עוד דברים הרבהיותר יפים. עוד משפט הגברים לא אוהבים לשמוע על האקסים. נכון כאשר זה זוג יש מה להסביר בן השניים אבל כאשר זה באביר. זה נגד האישה.
שבוע טוב לך לכולם

וווואאאו חשבתי שרק אני רואה טוב שיש

כמה בדעה שלי .. אך שהיא התחילה עם ליאור מילר וביכלל אני חושבת שאם סופית בחר בדניאל הקשר בחוץ לא יחזיק מעמד.. כי יש לי תחושה שהיא לא רצינית לקשר.....רציני

למעלה