אז זו לא דניאל התחילה עם האסמסים

24שעות1

New member
goodpink מי אמרה למי - אעשה הכל לכבוש את

הגבר ולהשאר במשחק , ואם צריך לפתוח רגליים אפתח דניאל ללירון

24שעות1

New member
goodpink אבחנה מדוייקת לחלוטין

ועוד משהו - מי אמר למי אני את המטרה שלי אשיג גם אם אצטרך לפתוח את הרגליים. זה היה משהו בסגנון הזה.. בשיחה בין דניאל ללירון (אם אני לא טועה) ואם כן תקנו אותי

האמת? את מתישה אותי עם ההודעות שלך

אפילו בתור אחת שדניאל היא לא פייבוריטית שלה, אני אומרת לך שאת מגזימה לאללללללה.

goodpink

New member
JAJAJAJ לא. דניאל מתישה על פני המסך מרחב ...

קרן רעה אבל רעה שכיף לשנוא היא זורמת על המסך. דניאל נותנת תחושה של חוסר מרחב.

רוע כמו קרן

קשה לבטן שלי להכיל.. אומרת לך דוגרי. כך שכל אחת אחרת עדיפה עשרות מונים.

goodpink

New member
לא רוצה אף אחת מהן. קרן רוע גלוי לפחות דניאל

החברה הטובה שתשכב ותפלרטט עם בעלך ותיקח את בעלך ותשכב איתו עד שהוא יגיע למסקנה שהיא ריקה מתוכן אחרי שההתלהבות מהסקס יעבור לו. קרן רעה לא מוריד או מעלה מי תזכה באיתן לא כל כך משנה העובדה שאיתן מתעניין בבנות הפחות איכותיות בווילה עוד מילא כי עם טעם ומשיכה וכימיה זה אינדוודואלי אבל הצורה שהוא מתנהג באופן כללי ומה שהוא רוצה מבת זוג לא עובד לטובתו למשוך ולגרום לקהל לרצות לבחור לו בחורה נכונה הוא לא גורם לקהל לרצות להיות מעורב במי הוא בוחר. למי אכפת. מה שחשוב מי יזכה במיליון ולא קרן ולא דניאל בחורות שצריכות לזכות במיליון. קרן רעה מגעילה רפש למרות שהיא אינטלגנטית וגם רואים שהיא גדלה עם אחים גדולים. עדיין היא זורמת על פני המסך עם כל הרוע שלה טלויזיונית לא שרוצה שתשאר שתעוף אבל קודם אתי. דניאל פשוט לא זורמת על המסך שהיא מדברת אוכלת רוקדת נשפכת מתעלקת היא משרה תחושה של חוסר מרחב

Lichy7

New member
דניאל יותר ערמומית מכולן שם

לפני מספר ימים היא אמרה שהיא לא סומכת על אתי ויודעת בדיוק מה כן לספר לה ומה לא. היום היא באה לאתי, אמרה לה שהיא סומכת עליה, ביקשה ממנה לא לספר את תוכן השיחה לקרן, אך אמרה את כל הדברים שירסקו את קרן באופן מוחלט, מתוך ידיעה ברורה שאתי תספר לקרן הכל. היא הדגישה שאיתן שלח לה סמסים, שהוא ממש לא רצה את קרן אלא אותה, ובקיצור כל דבר שיגרום לקרן להישבר ממש. לפני מספר ימים היא הקפידה לעשות את אותו הדבר לאיילת, מתוך ידיעה שאיילת די מאוהבת באיתן. גם במקרה הזה היא הקפידה להשמיע באוזניה כמה היא ואיתן מאוהבים, וכמה אין סיכוי לאף אחת אחרת איתו, ובעקיפין- כולל לאיילת. זהו הדפוס בו היא משתמשת עבור כל בנות הבית. היא עוברת אחת אחת, בזמנים שונים, ובערמומיות מדהימה היא מורידה להן את כל הבטחון בנושא של איתן תוך שהיא מקפידה לספר כמה שה מאוהבים וכמה שהיא למעשה זו שתהיה הבחירה הסופית

מישהוא גם זוכר שדניאל

אמרה לא איכפת לי שינסה עם כל אחת פה חוץ מאורטל מי זוכר

נדמה לי שזה כשהיא הייתה בשירותים ובכתה

אמרה את זה בערך, במילים אחרות.. זה היה כשהן לא היו ממש מדברות ולא אהבו אחת את השניה. מאז הייתה ביניהן שיחה מאוד כנה, שבה שתיהן הודו שהן לא באו טוב אחת לשניה, אורטל אפילו השתמשה במילה שונאת. שיחה בה הן הודו שהן לא יהיו חברות כנראה אף פעם. היו מאוד כנות אחת עם השניה ועכשיו הן פחות או יותר מסתדרות נראה לי.

24שעות1

New member
קייזר סוזי -דניאל הרי כינתה אותה שטן

טעות במחשבתך - הם מסתדרות כרגע כביכול בשניה שאורטל תחזור למירוץ - היא שוב תקרא שטן על ידי דניאל

Lichy7

New member
היא אומרת הרבה דברים ללא כוונה

לא ראיתי את זה- עקרונית אני מתחילה לצפות בשעות הלילה. בכל מקרה, דניאל תמיד יודעת בדיוק מה נכון לומר. בדיוק כפי שאמרה אתמול לאיתן שזה בסדר שהיה עם קרן ושעליו לבחון בנות נוספות, שעה שלגמרי לא התכוונה לכך (ניכר לפי דבריה לאתי) והעלימה את התקפי הבכי בזמן שהיה עם קרן. זו בחורה שבגיל 17 עזבה את הבית לטובת גבר מבוגר, היא עברה מספיק בחיים כדי לצבור ניסיון. יש ערמומיות שקופות יותר ויש ערמומיות מהסוג של קרן או דניאל- שמצליחה במסווה של חיוך למרר את כל בנות הבית ולפגוע בבטחונן, ומצליחה גם להערים על לא מעט אנשים פה. בשביל הדרישות העלובות של איתן, שמתחילות ונמרות באינטימיות, זה מספיק כנראה

yuli1456

New member
דני-משחקת אותה מה זה חכמה

איזה מניפולציות היא עושה.היא יודעת את העבודה-דבק מגע

אלונה1288

New member
Lichy7 צודקת. דניאל נוראית.

דפוס התנהגות שחוזר על עצמו- מספרת לכווווולן שהיא מאוהבת כדי שכולן ידעו שאין סיכוי. מעבירה לאתי מידע שיעבור לקרן. משתמשת במיניות שלה לתפוס בחורים, ואני תופסת מאיתן (בחור בן 34 להזכירכם, ולא ילד חרמן בן 17) את אחד הגברים הטיפשים. אם משיכה מינית זה מה שמניע אותו, עצוב. הבחור בן 34 ומחפש להתחתן, נראה לכם שדניאל תתחתן איתו? הרי חודש הם לא יחזיקו. היא תצא משם, תתלהב קצת מהתשומת לב והפלאשים ועצם היותה בת זוג של איתן אורבך (וווואו!) וברגע שתכיר גברבר אחר היא לא תחשוב פעמיים. אגב, עוד מישהו שם לב שגם כשהיא לא שיכורה (וזה כמעט לא קורה) היא נראית שיכורה? מה הקטע עם התזוזות האלה בפנים ובגוף וחוסר אקורדינציה? קצת מגעיל כזה...

Lichy7

New member
זו בדיוק הסיבה

שדניאל מתאימה לאיתן יותר מכל בנות הוילה. איתן, בשטחיות המפליאה שלו, מחפש רק עניין אחד, וזה בדיוק הדבר שדניאל מספקת לו יותר מכל אחת אחרת. די היה לראות את ההתנהגות שלה עם גב ואת ההתנהלות עם איתן כדי להבין. אולי עומק גורם לאיתן לחוסר בטחון מסוים. שמתי לב שכאשר היו בנות אינטליגנטיות שניהלו איתו שיחות עמוקות, איתן גימגם או שאיבד בהן עניין בשלב די מוקדם. מנגד, העניין אצלו מתעורר כשמגיע המגע הפיזי. נראית שיכורה גם כשהיא לא שיכורה?
יש לה בפנים מימיקות ממש משונות

24שעות1

New member
Lichy7 שכחתי להוסיף שכבר בקרוב נראה

את דניאל עושה שיחת חברות לענת כמה היא ואיתן מאוהבים וכמה קשה להם אחד בלי השני. קשה לדניאל ההתקרבות של איתן וענת. ונראה ונשמע את התקליט החוזר של דניאל

24שעות1

New member
Lichy7 שכחת פרטים נוספים על דפוס התנהגותה

בשלב ראשוני התרחקה מכל בנות הוילה יצרה קשר חברי ומחוייב לה עם חבריו . באותו מעמד דאגה להשתמש בהם ולהעביר את מסרי ההתמכרות והאהבה שלה אליו דרכם. כמובן ששלטה בחדרו ללא עוררין - כתוצאה מכך לא היה צ'אנס לאף אחת להתקרב אליו או לחדרו. דאגה תמיד לצאת מחדרו אל הבנות עם איזה פריט לבוש שלו. לקבל את האסמסים שלו ליד שאר הבנות , לחייך בגדול והכל למען תראו זו רק אני פה המועדפת. כשלכדה אותו ואת חבריו חזק. עברה לשלב השני - שלב המסכנות - החרם של הבנות אליה וקיבלה נקודות חיזוק וליטוף נוספות מולנטינו וחבריו. ועכשיו היא פועלת אחת על אחת - איילת הראשונה שהיא חיסלה נפשית. אתי - נפלה לה משמים -- לנפץ את קרן. את אורטל היא כבר כינתה שטן - ובל נשכח שרק לא מזמן היא אמרה לגב או לנירו שהיא לא מאוהבת באיתן, וכפי שכבר כתבתי פה מזמן - דניאל מאוהבת בכח בשליטה בלהשיג בתחרותיות , הכל יתברר שהם יצאו החוצה. היא תפרפר אותו ותזרוק בדיוק כפי שעתי עשה.

Lichy7

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

פירטת יותר בהרחבה ממני, ואני מסכימה עם כל מילה. לפני מספר ימים רשמתי פה עוד לא מעט דברים שמפריעים לי אצלה, כמו ההשתכרויות, ההתנהגות הזולה וכו'. אבל יותר מכל אלה מפריעים הדברים שציינתי, ואלו שהוספת. נראה לי שקלטנו אותה בצורה זהה לחלוטין
לאחרים זה לוקח קצת זמן, בדיוק כפי שלי לקח קצת זמן לקלוט את קרן בהתחלה, שעה שאנשים פה כתבו בדיוק מי היא עוד בשלב ממש מוקדם

למעלה