דיייי נא לפרט בבקשה מה קורה שם?
פ פוציקוצי New member 1/8/11 #44 חחח היא נראתה כל כך מתענה (קבלו תמונה) הוא עכשיו מנסה לשכנע אותה לבוא לחצר של הבנים והיא מתרצת שלא כדאי כי הם יעשו רעש ויעירו את הבנים.
חחח היא נראתה כל כך מתענה (קבלו תמונה) הוא עכשיו מנסה לשכנע אותה לבוא לחצר של הבנים והיא מתרצת שלא כדאי כי הם יעשו רעש ויעירו את הבנים.
K Klayhamn New member 1/8/11 #52 מישהו יכול להסביר לי מה הם עושים עכשיו? זה נראה כאילו הם עושים סקס עם הכתפיים
N noaxxx New member 1/8/11 #68 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רועם במיוחד, קרעת אותי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רועם במיוחד, קרעת אותי
ד דינה דינה New member 1/8/11 #55 איך בן לא עולה על הצביעות של ליהיא היא כל הימים מדברת עם קרן ואתי כמה נמאס לה ממנו אבל עכשיו היא מתנשקת איתו ולמה? כדי שידבר עם איתן שלא ידיח אותה צבועה, כבר אמרתי?????
איך בן לא עולה על הצביעות של ליהיא היא כל הימים מדברת עם קרן ואתי כמה נמאס לה ממנו אבל עכשיו היא מתנשקת איתו ולמה? כדי שידבר עם איתן שלא ידיח אותה צבועה, כבר אמרתי?????
ס סיטואציה הזויה New member 1/8/11 #74 טפי עליה...איזה ניצול ציני זה שבן עיוור לאסטרטגיה של ליהי זה משהו אחד, אבל עצם זה שליהי מתנשקת עם מישהו שרק אתמול אמרה עליו שהוא מגעיל אותה בשביל מטרה אחת וזה להישאר בתכנית- זה פשוט מבחיל...ורואים שהיא ממש מתאמצת לשתף פעולה...סוג של זונה
טפי עליה...איזה ניצול ציני זה שבן עיוור לאסטרטגיה של ליהי זה משהו אחד, אבל עצם זה שליהי מתנשקת עם מישהו שרק אתמול אמרה עליו שהוא מגעיל אותה בשביל מטרה אחת וזה להישאר בתכנית- זה פשוט מבחיל...ורואים שהיא ממש מתאמצת לשתף פעולה...סוג של זונה
K Klayhamn New member 1/8/11 #58 ../images/Emo240.gif בול העץ והסוסה בנשיקה לוהטת ../images/Emo240.gif המשמעות: עדי ואתי מועמדות להדחה ביום שלישי
../images/Emo240.gif בול העץ והסוסה בנשיקה לוהטת ../images/Emo240.gif המשמעות: עדי ואתי מועמדות להדחה ביום שלישי
K Klayhamn New member 1/8/11 #69 מי תהיה מועמדת לצד עדי אם לא אתי? קרן? איילת? ענבר הרי בטופ של ההצבעות, יחד עם אורטל ודניאל לליז ולענת יש חסינות אז מי תהיה מועמדת לדעתך חוץ מעדי?
מי תהיה מועמדת לצד עדי אם לא אתי? קרן? איילת? ענבר הרי בטופ של ההצבעות, יחד עם אורטל ודניאל לליז ולענת יש חסינות אז מי תהיה מועמדת לדעתך חוץ מעדי?
ר רינתי77 Active member 1/8/11 #78 ההפקה לא תסכן את נכס הרייטינג ששמה אתי. ההפקה גם לא תפספס הזדמנות לרייטינג היסטרי שיקרה בעקבות כניסת בנות חדשות, כאשר אחת מהן בטוח מיועדת להוות משקל נגד לאתי.
ההפקה לא תסכן את נכס הרייטינג ששמה אתי. ההפקה גם לא תפספס הזדמנות לרייטינג היסטרי שיקרה בעקבות כניסת בנות חדשות, כאשר אחת מהן בטוח מיועדת להוות משקל נגד לאתי.
K Klayhamn New member 1/8/11 #93 אני מסכים אבל יש 2 מועמדות להדחה (לפחות) ביום שלישי, ואני לא בטוח שההפקה יכולה להרשות לעצמה להראות שליהי היא בין 2 הכי פחות פופולאריות....
אני מסכים אבל יש 2 מועמדות להדחה (לפחות) ביום שלישי, ואני לא בטוח שההפקה יכולה להרשות לעצמה להראות שליהי היא בין 2 הכי פחות פופולאריות....
K Klayhamn New member 1/8/11 #106 לא בטוח אבל התגובה שלה לזה עשויה להראות שהיא עשתה את זה רק כדי להמנע מהדחה