איתן חושף שאינו מעוניין באורטל

Rach31

New member
ה"איתן" הזה הוא כזה אפס!

הוא הטעות הכי גדולה שם בווילה... איך ליהקו אותו?!? זה נשגב מבינתי! אה ודרך אגב איתן במלעיל ולא במלרע, ככה מגיע לו שיקראו לו לפלצן!

עינת 1

New member
רינת, אני ממש מסכימה איתך

אני מקשיבה לשיחות הבנים ולא מצליחה להבין כלום- אחד עילג ומגמגם בלי חוט מחשבה רציף. שני מדבר רק על עצמו נונסטופ, דיבור מעצבן ומשעמם. השלישי מספר על הכיבוש שלו (נשיקה) כאילו וזה היה האוורסט. והרווק, משמים להחריד, מנהל חקירות ולא ממש משוחח בנוחות לא עשו להם מבחנים לפני ששובצו לתכנית?

niva99

New member
"כפרה" רצתנ לצאת מהבית ומספרת שבשיחה עם איריס

כמעט חתמה על וויתור. עכשיו היא בחזקת "תחזיקו אטותי חזק" שלא אלך.... רוצה ללכת ? לכי ! היא מסרבת להסכין עם העובדות שהיא וחברותיה מועמדות להדחה... משעמם לה בוילה, בא לה לנשום את הבחוץ - אין לה בזה כיף...חבר'ה עיזרו לאתי המסכנה לתפוס כנפיים...תנו לה רד בול או משהו שתעוף כבר...

noaxxx

New member
בוואלה יש סטטוס מהבוקר...

09:56 אתי: "אני אוכלת כאפות" "שלישייה כמונו עומדת להדחה? אני רוצה לדבר עם הפסיכולוגית, אני חייבת לדעת מה שידרו, מה לא שידרו" למה היא חושבת שאצל איריס יש את התשובות לזה?

niva99

New member
זה נובע ממנטליות ה"מגיע לי"...

מאיפה הביטחון שהיא טובה יותר שם ממישהו ... סוף סוף היה להן waike up call

קשקשה9

New member
WOW כל כך מתאים למנטליות המגיע לי

כאילו אין מצב שאתי לא תקבל את כל מה שהיא רוצה

האמת שחיכיתי שהוא יעשה איתה שיחה

אחרי מה שהבנים וקרן אמרו לו עליה (לא נמשכת לאיתן, היתה בעניין של יוני ואורן)...כנראה שבקרוב נראה את השיחה המיוכלת ונשמע את הצד של אורטל...

sivan513

New member
אורטל מחוץ למשחק?

היא סימסה לאורן, ואורן אמר שאין לו כח אליה והוא לא רוצה לדבר איתה ואיתן נראה אדיש ושאנן למצב, בכלל לא אכפת לו ואורטל יושבת בספה מדוכאת (ביום הולדת שלה!!!!!!!!11111) איזה אנשים

niva99

New member
היא החוליה החלשה [ "שלום"]

למעט ליז...כמובן לפי "ציר הרשע".

sivan513

New member
אין לה שם חברים, זה מה שקרה

אנשים דוחים יש בבית הזה

noaxxx

New member
הראו שזו ליז? ראיתי 2 שניות...

ניסיתי לנחש מי זו