אז תתכונן אני ו niva99 מגיעות
ר רגע רק רגע Active member 3/8/11 #63 שניה... מתקשר ../images/Emo56.gif לשומר בכניסה ../images/Emo196.gif הוא לא יבדוק לכן ת'תיקים
ק קשקשה9 New member 3/8/11 #64 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif
ק קשקשה9 New member 3/8/11 #50 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בואי תאספי אותי
N niva99 New member 3/8/11 #66 ../images/Emo12.gif מוש מומכן... מוש מעאול...סה פה פוסיבל...יא ני פניימיו...אני עיברית קטנצ'יק...what do you mean ? איך נישט פרשטייעסט...
../images/Emo12.gif מוש מומכן... מוש מעאול...סה פה פוסיבל...יא ני פניימיו...אני עיברית קטנצ'יק...what do you mean ? איך נישט פרשטייעסט...
ק קשקשה9 New member 3/8/11 #45 איך...איך תמיד אתה יודע ממה שאני כותבת את מה שהתכוונתי לכתוב אין עליך קורא בין השורות
ר רגע רק רגע Active member 3/8/11 #47 יש שיגידו... הלוחש לחמורים הכל בזכות אופטיקה הלפרין והמולטיפוקל ---> שוברים ת'מחירים...
N niva99 New member 3/8/11 #60 ובנתים שליחנו מצנעה ../images/Emo251.gifחבר לאיתן פטיש הקונגו הזעיר הפועל על הרטט העל- קולי:"כולנו סופגים פה הרבה דברים, אני לא מאמין...אני עובר תהליך עם עצמי..." בלה...בלה..
ובנתים שליחנו מצנעה ../images/Emo251.gifחבר לאיתן פטיש הקונגו הזעיר הפועל על הרטט העל- קולי:"כולנו סופגים פה הרבה דברים, אני לא מאמין...אני עובר תהליך עם עצמי..." בלה...בלה..
ק קשקשה9 New member 3/8/11 #65 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשליחנו מצנעה,השתלט על השיחה
ר רגע רק רגע Active member 3/8/11 #67 רואים שיוני סופג... התנפחה לו הבלוטה בעוד 2 סמ"ק הבחור מעייף. אם הייתי חי איתו באותה הדירה... לא הייתי אומר לו בוקר טוב - לכי תדעי כמה שעות תארך התשובה
רואים שיוני סופג... התנפחה לו הבלוטה בעוד 2 סמ"ק הבחור מעייף. אם הייתי חי איתו באותה הדירה... לא הייתי אומר לו בוקר טוב - לכי תדעי כמה שעות תארך התשובה
R Rach31 New member 4/8/11 #102 יוני בבחינת חבר אתה חופר אני רואה את השידורים בהקלטה ולפעמים יש לו שיחות שאני מריצה קטעים קדימה וכל פעם שזה נעצר עדיין שומעים אותו ורק אותו מדבר! אין לו גבולות.. מעניין מה חז"ל היו אומרים על זה....
יוני בבחינת חבר אתה חופר אני רואה את השידורים בהקלטה ולפעמים יש לו שיחות שאני מריצה קטעים קדימה וכל פעם שזה נעצר עדיין שומעים אותו ורק אותו מדבר! אין לו גבולות.. מעניין מה חז"ל היו אומרים על זה....