אתי ליוני: יש לי קהל יותר מהתוכנית אין לי אסטרטגיה
ל לונדרון New member 31/7/11 #1 ../images/Emo240.gif אתי ליוני: יש לי קהל יותר מהתוכנית אין לי אסטרטגיה
K Klayhamn New member 31/7/11 #5 ויוני אמר ש... "לא משנה מה יקרה בבית אני איתך...." "הנשמה שלי איתך..." פשוט מגוחך
ע עירקי בפיתה New member 31/7/11 #39 איך לבחורה שנולדה בישראל יש מבטא ערבי? בטוח בצעירותה הסתובבה עם ערבים בצפון ואולי גם הייתה נשואה לערבי כי אין הסבר אחר המדינה בת 64 עוד מעט היא בת 32 ויש לה מבאט ערבי כבד
איך לבחורה שנולדה בישראל יש מבטא ערבי? בטוח בצעירותה הסתובבה עם ערבים בצפון ואולי גם הייתה נשואה לערבי כי אין הסבר אחר המדינה בת 64 עוד מעט היא בת 32 ויש לה מבאט ערבי כבד
ש שאפולי New member 31/7/11 #10 כן הוא כמו בלעם בא לקלל יחצא מברך. זה מצחיק מטרת השיחה היתה להוריד את קרן ואתי מהעץ ולהפריד את ה3 ובמקום זה שוב- מגבשים אותן ומחזקים אותן. מה זה אומר על הבנים? :-\
כן הוא כמו בלעם בא לקלל יחצא מברך. זה מצחיק מטרת השיחה היתה להוריד את קרן ואתי מהעץ ולהפריד את ה3 ובמקום זה שוב- מגבשים אותן ומחזקים אותן. מה זה אומר על הבנים? :-\
K Klayhamn New member 31/7/11 #12 זה בגלל שיוני שם יוני כבר הצהיר שלא חשוב לו בבית שום דבר חוץ מאתי, והוא כנראה לא ינוח עד שהיא לא תזכה במליון
זה בגלל שיוני שם יוני כבר הצהיר שלא חשוב לו בבית שום דבר חוץ מאתי, והוא כנראה לא ינוח עד שהיא לא תזכה במליון
K Klayhamn New member 31/7/11 #25 הנה עכשיו אתי מספרת לאורן מה הוא צריך לחשוב "אתה לא פראייר, בסוף אתה מבין", אורן : "אני לא נאיבי..."
ש שאפולי New member 31/7/11 #34 הוא לא נאיבי../images/Emo6.gif אחרי השיחה הם יתפסו לעצמם את הראש. איך לעזאזל באנו לדבר ויצא מונולוג הילול אתי את עצמה.
הוא לא נאיבי../images/Emo6.gif אחרי השיחה הם יתפסו לעצמם את הראש. איך לעזאזל באנו לדבר ויצא מונולוג הילול אתי את עצמה.
K Klayhamn New member 31/7/11 #38 את נאיבית לא יתפסו שום ראש.... גם אם אורן יתפוס את הראש לא נדע מזה, כי הוא לא יגיד כלום ליוני שאמר ש-"הנשמה שלו איתה"
את נאיבית לא יתפסו שום ראש.... גם אם אורן יתפוס את הראש לא נדע מזה, כי הוא לא יגיד כלום ליוני שאמר ש-"הנשמה שלו איתה"
ש שאפולי New member 31/7/11 #53 התכוונתי לאורן בלבד ואני מאמינה שזה יפלט לו באיזו שיחה... הוא לא מטומטם בד"כ
K Klayhamn New member 31/7/11 #37 ועכשיו.. אורן מספר שאפילו ילדות בנות 13 עושות עליו מניפולציה, ואז אתי מאשרת לו, ואומרת : "נשים כפרה, נשים"... ואת המניפולציה שמול עיניו הוא לא רואה מי החליט בכלל שיוני ואורן צריכים לנהל את השיחה הזו?
ועכשיו.. אורן מספר שאפילו ילדות בנות 13 עושות עליו מניפולציה, ואז אתי מאשרת לו, ואומרת : "נשים כפרה, נשים"... ואת המניפולציה שמול עיניו הוא לא רואה מי החליט בכלל שיוני ואורן צריכים לנהל את השיחה הזו?
ד דידי 9 New member 31/7/11 #73 חח ענבר הרכלנית! איתן הביא לכאן את החברים הכי מכוערים שלו! מגעילה, רכלנית וסופר צבועה!!!כי היא מלקקת להם
חח ענבר הרכלנית! איתן הביא לכאן את החברים הכי מכוערים שלו! מגעילה, רכלנית וסופר צבועה!!!כי היא מלקקת להם