לא לא נראה לי שהם יודעים
מ מיצי החתולה5 New member 31/7/11 #50 ../images/Emo6.gif רק שליז לא תקבל חסינות, אחרת עוד פעם נשמע את השיחות שלה עם הבנים בסוף השבוע
D didush100 New member 31/7/11 #54 מבחינתי ליז ועדי שתיהן אותו הדבר סנובית מתנשאות חופרות במח וביצ'יות ואשמח מאוד אם כל אחת מהן תודח
D didush100 New member 31/7/11 #82 לדעתי עדי חסינה ומאוד אשמח אם אחת נה-3 תעוף ליז/עדי/דני אני לא מסוגלת לראות ולשמוע אותן 3 שחיות בסרט של עצמן סנוביות שחצניות ויהירות
לדעתי עדי חסינה ומאוד אשמח אם אחת נה-3 תעוף ליז/עדי/דני אני לא מסוגלת לראות ולשמוע אותן 3 שחיות בסרט של עצמן סנוביות שחצניות ויהירות
ר רינתי77 Active member 31/7/11 #51 לדעתי הפתרון לסוגיית אתי הוא פשןט. כמו שאומרים באנגלית:fight fire with fire,כלומר להכניס מישהי בסגנון אתי, רק מתוחכמת יותר..
לדעתי הפתרון לסוגיית אתי הוא פשןט. כמו שאומרים באנגלית:fight fire with fire,כלומר להכניס מישהי בסגנון אתי, רק מתוחכמת יותר..
E easternstar New member 31/7/11 #60 לדעתי לתת לקהל להדיח אותה לדעתי רוב הקהל שצופה בתוכנית שלהם מעוצבן מההתנהגות שלה ורוצה להדיח אותה.
D didush100 New member 31/7/11 #85 עדי רכלנית גדולה ביותר היא רק עושה את זה בחיוך לחישה ועפועוף פחחחח בא לי להקיא ממנה ומחברותיה הטובות ליז ודני
עדי רכלנית גדולה ביותר היא רק עושה את זה בחיוך לחישה ועפועוף פחחחח בא לי להקיא ממנה ומחברותיה הטובות ליז ודני
נ נעמה196 New member 31/7/11 #87 אין יותר תככנית ,צבועה ורכלנית מאתי חזן שברה את כל השיאים. בעעעע בא להקיא מלשמוע אותה,היא הורידה את הרמה של התוכנית והרבה לא רואים בגללה.
אין יותר תככנית ,צבועה ורכלנית מאתי חזן שברה את כל השיאים. בעעעע בא להקיא מלשמוע אותה,היא הורידה את הרמה של התוכנית והרבה לא רואים בגללה.
ד דידי 9 New member 31/7/11 #75 אז מה אם אתי אמרה? היא לא חייבת לסבול את ליז! ליז טיפוס קורבני, שתלך לטפל בעצמה. אתי חלשה נפשית-אז מה??? מה עובר עליכם תגידו????????
אז מה אם אתי אמרה? היא לא חייבת לסבול את ליז! ליז טיפוס קורבני, שתלך לטפל בעצמה. אתי חלשה נפשית-אז מה??? מה עובר עליכם תגידו????????
D didush100 New member 31/7/11 #86 אנשים כאן הזויים עכשיו מגינים על ליז את קולטת??? רק אתמול קראו לה נחש ואתי קלטה אותה מההתחלה ואפילו אמרה לה את זה בפרצוף מצידי שתדבר עליה עד מחר כי ליז הרוויחה כל מילה
אנשים כאן הזויים עכשיו מגינים על ליז את קולטת??? רק אתמול קראו לה נחש ואתי קלטה אותה מההתחלה ואפילו אמרה לה את זה בפרצוף מצידי שתדבר עליה עד מחר כי ליז הרוויחה כל מילה
מ מיצי החתולה5 New member 31/7/11 #35 הבנים לסופו דבר אצלם הכול פקה פקה אתמול דיברו על אתי, אבל בסוף לא ידיחו אותה. ואורן אין לו שום דעה משל עצמו. בן אמר את כל הדברים על ליהי, משום שהיא דחתה אותו.
הבנים לסופו דבר אצלם הכול פקה פקה אתמול דיברו על אתי, אבל בסוף לא ידיחו אותה. ואורן אין לו שום דעה משל עצמו. בן אמר את כל הדברים על ליהי, משום שהיא דחתה אותו.
ל לונדרון New member 31/7/11 #42 ועכשיו הם יספרו לאיתן שהמשימה הושלמה וידווחו רק על מה שהם (יוני ואורן) אמרו להן