גדול גדול גדול --- הקהל צועק לתוך הוילה

איציק911

New member
עדי מקסימה שתגיד תודה שניצלה מבן

בן המכוער עם הפרצוף העקום -הוא לא רק עקום חיצונית הוא גם עקום פנימית מפגר והכי גרוע הוא אדם רע ובטח שלא מתאים לעדי שהיא בחורה טובה. בן מתאים לליהי כמו שיוני מתאים לאתי וכמו שאיתן מתאים לקרן - חבורת הזבל.... ודניאל היפיפייה תיתרחקי מהגועל

noaxxx

New member
אם אין מיליון,ולא אוהבים אותה,מה יש לה להישאר

easternstar

New member
לא ראיתי את ההודעה שלך וכתבתי.../images/Emo9.gif

הילדים מבת ים לא מוכנים לראות אי צדק ואת חבורת המכשפות נשארת.

ליז אמרה לאיילת היום שיש בה רוע??? קשה לי

להאמין..זה מה שאיילת מספרת למכשפות. קליי, מצטערת, אני יודעת שהיא הפייבוריטית שלך אבל עכשיו היא מאכזבת ביג טיים. קודם כל, שיהיה לה קצת "קומון סנס". הרי זה ברור שהקהל חושב שיש איתן בעיה, אז מה היא באה להתחנך.. מה היא באה להתסיס על בחורה שגם ככה כולם מתנפלים עליה... ו....הייתכן שהיא משקרת?

Klayhamn

New member
איילת ממש לא הפייבוריטית שלי

ענבר היא הפייבוריטית שלי, וזה מצער לראות שאיילת כבר הטמיעה את עצמה עמוק בתוך ציר הרשע לא נראה לי שהיא משקרת אבל יכול להיות שהיא נסערת והזכרון שלה מתעתע בה

מעניין. כל מי שמתקרב לאתי, הזכרון שלו מתחיל

לתעתע בו
וגם ענבר קצת (הרבה) מעצבנת עם ההתחברות שלה לציר הרשע. בחיי, כמעט הוספתי פרצוף עצוב.

Klayhamn

New member
אכן מאוד מאכזב

אבל נראה מה יקרה בימים הקרובים... לי יש תחושה שאף אחת מהן לא תקלוט את המסר, הן כבר איבדו כל פרופורציה, הן לא רואות מה שנמצא להן מתחת לאף גם ההצבעות לא תרמו להבנה הזו היחידה שאולי עוד אפשר לקוות שתשא את הלפיד היא ענת, שעשויה לערוך שיחה רציונאלית ומפוכחת עם ענבר על הנושא

goodpink

New member
ענת אמרה לליז שצריך לפתוח את הדברים שלא יקרה

שוב. השאלה עם איילת וענבר ישפיעו עליה. היא כבר הראתה שהיא מבינה את העמדה של ליז וחושבת שזה לא נובע מרוע השאלה אם היא תתן לענבר ואיילת להשפיע עליה היא אמרה לליז שלא תרגיש בודדה אבל צריך לפתוח את הדברים כדי שהם לא יחזרו נראה מה ענבר ואיילת חושבות על זה

עצם הקיום של ליז מפריע להן. כבר לא משנה מה

ליז תעשה.כל מבט או מילה שלה מתפרשים באופן שלילי וגוררים תגובה חריפה. ליז עשתה כמה שגיאות. היא קודם כל התסיסה נגד אורטל וגם התסיסה נגד לירון. יש מצב שדווקא שתי השגיאות האלה זה לא מה שהמריד את הבית נגדה, אלא דווקא ההתנהגות היומיומית. כנראה שיש לה התנהגות מעיקה. אבל מכאן ועד עליהום שכזה הדרך ארוכה. לתת לבן אדם להיות בודד תקופה ארוכה או לתת לו לבד לשבת ולבכות במיטה (וליז לא רצתה להיות לבד) זה אכזרי.

איציק911

New member
ליז יפה משכילה ובעלת קריירה=סיבה לשנוא אותה

בחורות מכוערות מצוקתיות ברמה נמוכה כמו בעיקר אתי וגם קרן וליהי כואב להם לראות אחת כמו ליז

כשרוצים לשנוא מישהו מוצאים אלף ואחת סיבות

משהו בכימיה שם לא עבד וכדי להצדיק את היחס הגועלי שלהן לליז, הן פשוט החליטו להפוך אותה למפלצת. מזל שזה מוציא אותן ככאלה.

שאפולי

New member
ממש ככה../images/Emo45.gif

מה שמטריד אותי הוא שמהעבר השני (קרן) המסר ייקלט יופי יופי חזק וברור- והן כבר תמצאנה אסטרטגיה חדשה- מי שתדפקנה מזה תהיינה איילת וענבר.

למעלה