גדול גדול גדול --- הקהל צועק לתוך הוילה

ליז לא אמרה לה את זה

איילת הרי היא זו שהתנפלה עליה ראשונה על פארש.. וליז אמרה לה שהיא מתנהגת לא בסדר איתה.. משהו כזה. איילת מאכזבת. קודם ישבה להתלכלך עם הסוסות והשחורדינית על ליז ועל העליהום שהן עשו לה היום.

מצד אחד המצלמות לא מראות כל שיחה אבל מצד שני

ליז, עם כל המגרעות שלה, קשה לי להאמין שהיא אמרה כזה דבר, לא ישירות ובטח לא לאיילת.

גם אני לא מאמינה שהיא אמרה את זה בצורה כזו

ואנחנו עוד נראה את זה בטח שבוע הבא.

שאפולי

New member
אני שמעתי את השיחה

ליז: "מה שאת לא מבינה זה שבנות באות מרוע" איילת:"ני באה מרוע ליז?? אני??" בצעקות ליז : "אולי לא את אבל אחרות" בקול שקט לדעתי זו נטו אי הבנה

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif תודה

איילת הנסערת לא הקשיבה לניואנסים בדיבורים של ליז... ליז כרגיל חסרת טאקט ולא יודעת לברור מילים... אם איילת תמשיך בקו הנוכחי (ונראה שהיא תמשיך) היא תשלם על כך מחיר

חבר'ה, ראיתי את הקטע וזו פשוט התעללות מה שליז

עוברת. אוקיי, היא לא הייתה רגישה לאיילת ששטפה כלים לפני התוכנית (ביג דיל, אז ליז לא רגישה לבחורה שלא רגישה אליה). אבל הנה, איילת פותחת פה עליה כי זה מאד נוח לפתוח פה על ליז מתוקף היותה שק אגרוף. והנה ליהי בא לעזרתה עם הפה הגדול שלה (תרתי משמע...). ליז בורחת לחדר. והנה, היא נכנסת ללוע של אתי. עדי באה לנחם אותה (והיא באמת רגישה למצוקתה) אבל עדי בעצמה חסרת בטחון ורק אמרה איזה משהו מגומגם שתציע לעזור (כי עדי בעצמה חסרת חוט שידרה). זה ממש קורע לב. השפה של הבנות כלפי ליז היא בוטה והן פשוט מחפשות איך לתקוף אותה. מזכיר לי את קרן שהתלוננה על ה"כלבה" שאפילו לא באה לתת להן חיבוק כשהן חזרו מההדחה. גם על זה היא מתלוננת??? אם הייתה באה לחבק אותן בטח הייתה אומרת "איך הכלבה הצבועה הזאת באה לחבק אותנו..."

noaxxx

New member
הדבר האחרון שאפשר לומר על עדי-חסרת חוט שידרה

היא אולי היחידה שם שהיה לה אחד כזה..

Rach31

New member
ליז עזרה לעדי לארוז בגלל זה היא הייתה עסוקה

היא ממש לא ישבה רגל על רגל ואם איילת לא הייתה רוצה לעשות כלים היא לא הייתה חייבת, יכלו להשאיר את זה לאח"כ. היא בחרה לעשות כלים אז מה היא מתעצבנת ובוכה?!? וחוץ מזה אם כבר מדברים על חוסר התחשבות אז למה איילת לא יצאה על ענת (שגם לה יש חסינות) שלא עשתה כלים?

הממ...היא יכלה לחסוך את האולי אבל האיילת הזאת

חיפשה לריב. אשכרה מצאו שק חבטות. אנשים שומעים מה שבא להם לשמוע. על מי איילת העיזה להרים את הקול בעבר???

goodpink

New member
היא אמרה לה שהיא מתנהגת ברוע כלפיה

ליז אמרה לה שכלפיה היא לא מתנהגת כבן אדם על זה איילת התפרצה שוב פעם שהיא אמרה לה שהיא לא בן אדם ושאיילת ניסתה להוכיח אותה היא

אחרי שראיתי את הוידאו של עדימון, היא באמת

מתנהגת ברוע כלפי ליז. בא לה שליז תעזור לה לשטוף כלים? שתבקש כמו בן אדם. אז אוי אוי אוי, ליז לא הייתה קשובה לאיילת הנגררת (ואין סיבה שתהיה קשובה לה אם היא מצדדת במכשפות שמתעללות בליז). אז שאיילת נגררת תבקש בצורה מנומסת ולא תתנפל עליה רק כי זה מאד אופנתי להתנפל על ליז. ואח"כ הסוסה באה לעזור ולנזוף בליז. ואח"כ אתי גם באה לטרוף אותה. זה לא אנושי מה שליז עוברת.

noaxxx

New member
שני דברים..

1. אם איילת היתה כ"כ לחוצה בזמן, בשביל מה היא בכלל החליטה באמצע כל ההתארגנות לשטוף כלים. 2. איילת יכלה להשאיר את הצלחת שליז הביאה בכיור ובזה לסגור את הסיפור. זה שהיא החליטה להעיר לה, זה רק בזכות הרוח הגבית שקיבלה מהגוש (הכינוי החדש... חחח)

סיכום קצר וקולע של התתנהגות הבעייתית של איילת

נותר לי רק להנהן בהסכמה

noaxxx

New member
לא מדוייק, אני שמעתי את ליז עונה לאיילת

ואומרת לה: "את לא התייחסת אלי יפה" ואז איילת המשיכה עם הצעקות: "אני לא התייחסתי אלייך יפה? לא באתי לנחם אותך בחוץ? ליז: "את באת רק כי הבנים ישבו איתי" איילת: "אני, את טוענת שלי זה משנה?" בצרחות ממש ותוך כדי זה איילת נכנסה לבית בהיסטריה ואיתה המצלמה... לא שמעתי את המשפט האחרון שכתבת, לגבי האחרות

שאפולי

New member
כן, לא התכוונתי לתעד את כל השיחה

אלא ביחס למש]ט שאחכ אילת הוציאה מכל פרופורציה. אני שמעתי במ]ורש במו אוזניי ממש בהתחלה את ליז מנסה להסביר לאיילת שמי ששולחת אותה- זה מרוע איילת היתה באטרף והתחיל לצעוק: אני מלאה רוע אני אני?? וליז ענתה בנחת האופיי ני לה אולי לא את אבל אחרת אחרות כן. ומשם הכל המשיך.

goodpink

New member
ליז בפירוש אמרה לה שאיילת לא מתנהגת אליה כבן

אדם על זה איילת התפוצצה ליז אמרה לה שאליה היא לא מתנהגת כבן אדם ואיילת התפוצצה עליה איך את אומרת את זה וליז המשיכה שאיילת באה רק בגלל הבנים ואיילת אמרה כאילו לה אכפת וכו

למעלה