הראיון המלא בסיריוס

נצל"ש ציציום חדשים מBB ../images/Emo23.gif

adamlambert Good morning! Excited to finally meet Ellen! For the record: the insurance policy rumor is hilarious! (untrue) adamlambert Oh and please go get both Allison iraheta's and Kris Allen's videos and albums on iTunes! So proud of you both! adamlambert ellen:airing 2m.Singing 'whatya want from me'! AMA performance was a one time event. Goin in a new direction now. Focus back on the music. וואו מה זה לא יהיו עוד הופעות כאלה?? :(

mayarel

New member
מעניין מה הביא את זה.

לא נורא. יש לו אחלה מוסיקה.. ואין מצב שכשיהיה לו טור זה לא יהיה פיצוץ.

מירבי ת

New member
מה הסיפור עם הביטוח? על מה הציוץ?

ומאיה - הקובץ ששמת - זה סרטון או שרק שומעים את הראיון?

heart1soul

New member
יופי! כל הכבוד למעריצים של אדם

שהתלוננו על זה כי זו הייתה חוצפת על!!!!

nini18

New member
מעצבן אותי שהאמריקאים המניאקים האלה ניצחו

פשוט מרתיח אותי
מעצבן ביותר אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

nini18

New member
לא רק זה הוא נשמע ממש עצוב כאילו ירדו

לו לחיים ובגלל זה הוא מתחרט ..

nini18

New member
בנות קדימה לשלוח ציוצי תמיכה לכל מי שיש טויטר

ולמי שאין שיעשה הגיע הזמן.

ר ו ח ל י

New member
נראה שהוא הולך למתן את עצמו

בתקופה הקרובה אבל זה לא יחזיק הרבה זמן. בתוכניות אירוח בטח שלא יהיו הופעות קיצוניות ומטורפות כמו בAMA נגיד, אבל יהיו הופעות של פסטיבלים נגיד או כל מיני אירועים שמשודרים בטלוויזיה שהוא בטוח יכול קצת להתפרע, הוא צריך ללכת עם הדרך שלו והאמת שלו עד הסוף ולא לתת לביקורות להשפיע עליו ועל איך שהוא יופיע. וכמו שמאיה אמרה עוד יהיה את הטור שלו שחייב חייב להיות בלי מעצורים וגבולות.

InbarKiii

New member
לא רוצה שהוא ימתן את עצמו :(

אני באמת לא מבינה איך הם יכולים לחשוב שבתוכנית בוקר הוא ויבוא וינשק מישהו או כל דבר 'לא הולם' אחר. הוא לא מטומטם! הם אמורים לדעת את זה לא?! אני באמת מאמינה שכבר למדו להכיר אותו ויש מספיק כאלה שהתאהבו בו בגלל האופי המקסים שלו. הוא יודע מה לעשות..רק תנו לו לעשות את זה :( לא רוצה אדם עצוב :(

ר ו ח ל י

New member
זה יעבור להם

נכון, הוא לא יעשה משהו פרובוקטיבי בתכנית בוקר או משהו אבל הם קצת "כועסים עליו" וזה נורא טרנדי לעשות רעש בכל מה שקשור לאדם למברט אבל הם ירגעו .

mayarel

New member
עוד ציוץ

adamlambert Don't worry friends: I'm still gonna be me. Always. W/o appologies. Just gonna experiment differently w how I present myself.

למעלה