הראיון המלא בסיריוס

nini18

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם אני כבר מתה לראות אותו

מופיע עם כל השירים שלו
ואני מתה PUU זה בלייב בטח יהיה מדהיםםםםםםם וגם FIVER וגם IIHU בקיצור עם כולםםםםםםם

InbarKiii

New member
אבל היי,תרגעו

אני לא רוצה שהוא יתחיל להופיע עם כל השירים מהאלבום! שישמור קצת לאלה שלא מכירים את השירים ויתן להם לשמוע אותם רק בהופעות.. 2 שירים רישמיים שהוא יצא איתם זה בסדר גמור..

ר ו ח ל י

New member
תכלס כן, אני לא אוהבת שזמרים

מופיעים כל פעם עם שיר חדש אבל בא לי כבר שיתחיל הטור!!!

עוד אחד../images/Emo23.gif

adamlambert And thank you all for your kind and supportive tweets. Means more than you can imagine. It was a looong week. awww איזה חמודיייי

nini18

New member
כל כך עצוב לי לשמוע שעשו לו טרור בגלל ההופעה

מסכן שלי.

nini18

New member
הי גם לך ../images/Emo24.gif

את כזאת פולניה לא ראית אותי שנה אפילו נשיקונת את לא נותנת לי

GaLmmn

New member
ואיי זה כ"כ לא פייר שעשו לו חיים קשים

בגלל ההופעה , מי ישמע השאר עמדו ושרו כמו בטקס... אני לא זוכרת שכשמדונה ובריטני התנשקו זה עשה צלצולים מאותו הרעש! ומזה הטוויטר הזה? חבל שאין לו פייסבוק

gwini1

New member
עכשיו אני מבואסת...

זה נשמע כמו התנצלות. וגם אם הוא רוצה למתן עצמו אז שיעשה את זה מבלי לדבר על כך. עכשיו כל השמרנים יכריזו על ניצחונם. בעעעע!

אני איתך רק עכשיו יצא לי לקרוא את הכתבות אוף

ממש עצוב...היתה לי הרגשה רעה אחרי ההופעה הזאת לא יודעת למה
ו התגובות שלו אחרי היו נהדרות והכנות המדהימה שלו אבל אם אפשר להתעלם מהמציאות ומהעם האמריקאי השמרני..זאת רק תחילת הדרך שלו וזה ממש היה כמו גול עצמי(אני ממש לא התרגשתי מזה ואני בטוחה שאם זה היה קורה באנגליה זה ממש לא היה מזיז להם,אחותי סיפרה לי על התגובות שם)אבל בטקס כזה והופעה ראשונה הוא היה צריך קצת להיות עם שליטה וחבל,כי כבר מישהוא כתב"יכול להיות שבמקומות מסויימים יחששו להזמין אותו כי הוא בלתי צפוי"וזה ממש כאב..בקיצור סליחה על החפירה אבל ממש עצוב לי בשבילו

Lady in red2

New member
Focus back on the music ../images/Emo45.gif החלטה נכונה

המוזיקה זה מה שחשוב, ולא פרובוקציות... כמו שציינתי, לא הייתה לי בעיה עם הנשיקה שהייתה שם, אבל כל ההופעה הייתה דחיפת פרובוקציות וזה היה מיותר.

nini18

New member
../images/Emo207.gifאיזה פשוש יפה???? ../images/Emo99.gif

אבל איפה אפשר לראות את התוכנית?

למעלה