הראיון המלא בסיריוס

nini18

New member
הוא הבנאדם הכי מתוק והכי מקסים בעולם פשוט

מדהים. אני מתה עליו, פשוט אוהבת אותו!!!!!

heart1soul

New member
אוי הוא פשוט מדהים... ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עוד ../images/Emo23.gif

Don't worry friends: I'm still gonna be me. Always. W/o appologies. Just gonna experiment differently w how I present myself. I'm learning. :) חמודי
אני סומכת עליו. בכל מקרה אני אוהב כל דבר שהוא יעשה. :)

mayarel

New member
כן גם אני

ותכלס באמת יותר אהבתי את ההופעות שלו כששומעים אותו שר טוב. אם הוא רוצה להיות פרפורמר שרוקד הוא צריך ללמוד לשיר תוך כדי.. זה לוקח זמן... וצריך חתיכת כושר.

magenta73

New member
אני חושבת שזו בחירה נבונה,

לעזוב את השיר שגרם לו לכזה בלגן, ומעבר לכך - שיר שבכלל בכלל לא מראה את היכולות הווקליות שלו. (fye). במיוחד בהתחלה. כלומר, עכשיו. שישאיר את הבלגנים לקונצרטים שלו/קליפים. הייתי שמחה אם הוא היה מופיע עם שיר אחר ולא wwfm, כי אותו שמענו בתוכניות כבר פעמיים ויש שירים הרבה יותר טובים באלבום. (טוב, נתקן, שירים שאני הרבה יותר אוהבת)...

nini18

New member
אני לא חושבת שזה בכלל נבון לעזוב את השיר שיר

מקסים. הבלאגן היה בגלל ההופעה. לא בגלל השיר. יש שירים שהמילים שלהם פי מאה יותר גרועים ולא עושים אם זה כלום. כמו אמינם שאין שיר אחד שלו שאין בו רצף של קללות וירידות על אחרים אבל זה בסדר מבחינת אמריקה כל עוד הוא לא הומו.

nini18

New member
אני לא חושבת ככה ../images/Emo13.gif

האלבום מורכב מכמה סיגנונות וכל השירים בהתאם לסגנון שלהם לדעתי מעולים. וזה אחד האהובים עלי למרות שאני חייבת לציין שכולם בשלב הזה כבר אהובים עליי. ואני מתה כבר לקבל את הדיסק האורגנל כדי להתחיל לשמוע אותו גם באוטו.

magenta73

New member
שמעת על צריבה?

אני כבר מזמן מפוצצת את האוטו שלי בפול ווליום...

nini18

New member
ברור אבל אני רוצה באוטו את הדיסק האורגנל

אני רוצה להשאיר חלק מההתרגשות לאורגינל . כן אני שרוטה אני יודעת חח

magenta73

New member
אם כבר מדברים על שריטות...

גם כשיהיה לי את האורגינל אני לא אשמע אותו באוטו, כי אני פוחדת שהוא ישרט.

nini18

New member
בגלל זה קניתי בשבילי שניים.

אחד לאוטו ואחד לבית חחחח

nini18

New member
נו והדס אני יודעת שאת משחקת לו אותה קשה

להשגה בטויטר חחח אבל עכשיו את כן צריכה לכתוב לו משהו מעודד ויפה. נו את כותבת יפה. |פרצוףפאפי| כזה

ר ו ח ל י

New member
בתקופה הזאת הוא שר את WWFM לכל השונאים

השורה WHAT DO YOU WANT FROM ME בשבוע האחרון בהחלט כוונה לתקשורת ולאנשים שקטלו אותו הרבה. אני בעד שהוא יילך על SOAKED או PUU בהופעות הבאות. בכלל,אני כ"כ מתה לראות אותו מופיע עם כל השירים. אוי ו- IIHD יהיה מדליק בלייב..

למעלה