חברויות על הפרק באחה"צ של פורענות

קרן במסע שכנוע עצמי שכל מה שהשלישייה הזו עשתה

בחודש וחצי האחרונים, הם אשמתה של אתי בלבד. היא שוכחת איך ליהי והיא חיקו בלילה באופן מלגלג את צורת הליכתה של ליז ועוד הוסיפו וחיטטו לה בארנק. אתי לא הייתה שם...זו עבודה של שתי המכשפות.

מי? קרן וליהי.

הן חיקו אותה בהליכתה כשליהי שרה ללא הרף את "מרמריתה" שהיא ואתי המציאו על ליז. אחכ קרן לבשה את הסינר וחיקתה את ליז איך הולכת כשהן מתפוצצות מצחוק. לאחר מכן שתיהן נכנסו לחדר האמבטיה, ניגשו לארנק האיפור של ליז וחיטטו בחפצים שלה כשהן ממשיכות לצחוק. בקיצור...זו נבלה וזו טריפה.

ליאורי13

New member
זו עבירה, חדירה לפרטיות

ולא רק עבירה, זה מחזק מה הרמה (הנמוכה) שלהן ליהי וקרן שתי פריחות

izmeral1

New member
זכור לי אותו לילה הצגה שלמה של לעג קרן על ל

קרן על ליז. אמת הם הצחיקו אותי. כי היה חיקוי טוב. רק שלהם זה יצא מכול פרופוציה. הרבה לעג לליז באמת סבלה ממנם. ואמת אמרה אתי. כולם היו מצליחים לסדר ליישר-את ההדורים. וקרן לא בא בחשבון. היום הבנתי למה. כול מי שמאוהב- באיתן קרן נועצת את החוד שלה בו. על הדרך כול השאר איילת כמובן הראשנה דניאל. ואורטל. ואתי למה היא עוזרת לאלה גם בטיפה הכי קטנה. זוכרים איך אותו לילה של החיקוי קרן וליהי על ליז.קרן חיטטה בתיק האישי של ליז והיו שם זוג משקפים. וקרן מדדה ומיד העיפה אותם. אמרה איכס זה מגעיל. עד כמה היא רעה. לא מאמינה בשניים של השפן הקטן. שני שפן ארנבות. אגב גם האכילה שלה מגעילה..בלעיסה. וכמובן מחלת השפתיים כול רגע. עם האצבע על השפה התחתונה. מעבריה בלחיצה. זה מראה על עצבים פנימיים. שמאוד קשה לצאת מזה.. וזה קרן ותדמיתה. הלא כוך כך מנעימה את העונה . חבל.

טוב תקשיבו לשיחה בין אורן לבן

אורן אומר לו שלדעתו הם לא מתאימים הוא וליהי.. שבשיחות איתה הוא לא הרגיש גירוי אינטלקטואלי בכלל.. שאל אותו על מה הם מדברים..? בן בגדול מסכים איתו בן הגדיל ואמר : "זה לא שיש לי משהו אחר כרגע פה" בנוסף הוא אמר שלקשר הזה אין עתיד.

קשקשה9

New member
סוזי אני מבקשת ../images/Emo52.gif ממך ומכל הפורום

על זה שניסתי לחפש היגיון בדבריו של בן

שריוקי

New member
קשקשה....אמרנו אתמול,כמו בצבא כל דבר מתחלק ל

3 חלקים...ראש..גוף..רגליים....רק אצל בן ה-ראש...מוברג במקום אחר...אמרנו או לא אמרנו???חח....אז הגיון את מחפשת??[הכל ברוח טובה]

adiyon2

New member
בןאמר ליוני שהוא לא יתאהב בה בוילה, הוא יצא ה

החוצה וישמע מה החברים שלו אומרים (האם היא איתו באמת או רק בשביל להשאר במשחק) ורק אז יחליט אם להמשיך או לא.

בן אמר לא פעם, שכדי שלא ישעמם לו בוילה

הוא מתעסק עם ליהי ולכן מספק אותו כל מה שהיא מוכנה לתת, כי הוא לא רואה כאן קשר לעתיד, רק להעביר את הזמן. הבן אדם דוחה בכל רמה ומובן.

חחחחחחחחחחחחחח יוני חיקה את ענבר

הוא שאל את אורן אם לדעתו היא בכיינית.. אורן ענה שכן ואמר שהוא גם אמר לה את זה... ואז יוני התחיל לחקות אותה..\זה היה גדול!

למעלה