חברויות על הפרק באחה"צ של פורענות

שאפולי

New member
מישהו יודע על מה בן בוכה

כבר 3 ימים לגבי אתי? הוא טוען שיש איזה סיפור רגיש שלא קשור בשמחק ויכול להרוס אנשים בחוץ שאתי איכשהו גילתה וסיפרה בבית הוא ממש כועס על זה מישהו יודע?

רינתי77

Active member
כנראה שזה סיפור כל כך סודי, אף אחד לא שמע

עליו..ומה שמשונה, אני לא שמעתי את אתי מספרת משהו דומה...ולא קראתי כאן בפורום שיש מישהו שכן שמע..רק הוא יודע על מה הוא מדבר.

סלחו לי על השפה

אבל נראה לי הוא מזיין ת'שכל. אף אחד פה לא שמע משהו כזה.. אתי מעולם לא העלתה משהו כזה והוא אוכל סרטים עם עצמו לבד.

noaxxx

New member
בן הכניס גם את איתן לסיפור, כנראה היה משהו..

אולי לא משנה חיים, אבל היה. אחרת הוא לא היה מספר שאיתן גם שמע את זה מאתי. בסוף יתברר שבן הרג איזה זבוב על הקיר, ולאור סיפור ההתעללות הקודם... תשלימו לבד..

goodpink

New member
זה בנוגע לאתי ומצבה ובן אמר לה משהו שיכול ל

לפגוע בו מבחינה מקצועית יותר בגלל דעות קדומות של אנשים... אתי זרקה את זה לליהי בריב... אני יודעת מה זה...אבל לא יודעת להגיד אם בן לא רוצה לחשוף בעצמו

dindan84

New member
אתי זרקה שהיא ובן לוקחים אותם כדורים

כדורים...אף אחד לא הגיב כאן..תהיתי למה אולי ה הסיפור? שניהם חרדתיים ולוקחים אותם כדורים??? אמרה לליהי וקרן נדמה לי

dindan84

New member
אם זה כדורים..אז מה כ"כ נורא?חצי עולם לוקח

מחלת ה 121 - אפשר לחשוב

Dmorrigan

New member
את צודקת. אבל להרבה אנשים יש עדיין

דעות קדומות בנושא הזה.

dindan84

New member
מזמן-שבועיים כזה.צעקה את זה בכעס לליהי

גם קרן היתה שם נדמה לי

24שעות1

New member
היא צעקה לה גם החבר שלך לוקח את הכדורים האלה

היו בחדר עוד בנות. וכן גם איתן שמע את זה מימנה. לכן הוא פרק את זה בפני יוני

דקל69

New member
אל תצחקו, אני שמעתי את אתי זורקת לליהי באחד

הויכוחים שלהן משהו בקשר לכדורים שהיא נוטלת שבן אף הוא משתמש בהם לפי מרשם רופא. זה היה לפני מספר ימים באחד הויכוחים ואתי חשבה שליהי וקרן לועגות ומפקפקות במצבה הנפשי ואז אתי זרקה לליהי בהתרסה (או ברוע) שאם היא חושבת שמצבה לא טוב בגלל סוג הכדורים שהרופא נותן לה (כנראה לחרדה, דכאון או עצבים) אז שתדע שהחבר שלה (הכוונה לבן) לוקח את אותו סוג של כדורים בדיוק כמוה (אתי). כנראה שזה נודע לה בדרך עקיפה או שבן פשוט שיתף את אתי בשביל להרגיע אותה והיא השתמשה בזה נגדו. כנראה בן חושש שאם הדבר יודע ברבים זה יכול לפגוע בעתידו ומקצועו, הבנתי שהוא גם ע"וד בנוסף לתפקידו כיועץ פרלמנטרי.

שריוקי

New member
בנות יקרות...אתן נרדמות בשמירה......

הסיפור הסודי...טארררררטאדם....אתי בכעסה כי רב על יוני שעזב אותב באמצע הצילומים עם מיקה...אמרה ל...כבר לא זוכרת אבל כנראה דניאל/אורטל/ואולי עוד היו שם....מי זה יוני פחחחח,גנב את החברה של החבר הכי טוב שלו שיוצא איתה שנתיים...שמה...לכתוב?בקיצר גם אמרה את שמה.את זה יוני סיפר לה בזמנים שהיו בובי ושמודי.אבל..אתי זו אתי,קצת מעוותת,הרבה לא זוכרת כי קשה לזכור כל כך הרבה עובדות ....היום,יוני עשה לה שיחת הבהרה וסיפר שוב ומסתבר שפרט אחד או שניים היו חסרים...שהחבר כבר לא היה כל כך בקשר עם הבחורה...שהחבר נשאל ע'י יוני אם זה בסדר מצידו שיוני יעשה מהלך ושאותה בחורה אמרה....שתכבד כל מה שיקרה ליוני בוילה...היא תבין...ואז יוני אמר..את מבינה למה אני לא רוצה לפתח כאן קשרים?למרות שהיא תבין ובלה בלה בלה...זה הסוד וכדורים...אולי כאן אני נרדמתי..לא שמעתי לא ידועת לא ראיתי...

למעלה