חילופי אישים בפרלמאתי

MICHI2404

New member
אתי שכחה לספר לדני שקרן אמרה לה להלחיץ את

דני שאיתן שולח לקרן מלא הודעות, כדי שדני תתפוצץ, ואז דני תוציא את הרעל שלה....

24שעות1

New member
MICHI2404 זה נכון וזה היה רעיון של שתיהן

אבל המון המון דברים שאמרה עכשיו הם שיקריים והמצאות . כפי שאני מכירים אותה ונכתב פה הרבה על ההמצאות של אתי ושקריה

אתי התגלתה כלא אמינה גועל נפש

אחרי שהיו חברות טובות עכשיו אתי מספרת לאורטל ודניאל מה שהיה בינה לבין קרן .....אפילו שרבים לא צריך לרוץ לספר ...דברים כלכך אישיים זה לא יפה וזה אומר שהיא בוגדנית עלובה

24שעות1

New member
מי שביקשה מאתילהסתכל בהודעות של איתן /או/ של

קרן זו היתה דניאל , אם אני לא טועה, זכור לי שכתבתי את זה מספר פעמים פה בפורום שזה קרה , לפני כשבועיים שלשה בערך .לא זוכרת כבר מתי ואפילו גם ציינתי את שעת השיחה שזה נאמר.ביקשתי שמי שיכול להעלות את הקטע שיעלה את זה. ואני כמעט בטוחה שזו היתה דניאל

Rach31

New member
אני בוודאות ראיתי את השיחה וזה נכון

דניאל אמרה לה "את יכולה להסתכל לה בהודעות?" ואתי ענתה: "אני לא יכולה לעשות דבר כזה!" וגם הייתי עדה לשיחת הסנדק של דניאל בסגנון ה-"כל הבנות צריכות להיזהר ממני כי אני קרובה לאיתן וקרובה לצלחת". מאז אני לא סובלת את דניאל - ושלא תהיה טעות, גם את קרן אני לא סובלת ואיך שזה נראה לי לאיתן מגיע בחיים שלו בחורה כמו קרן או דניאל כי הוא פשוט אפס מאופס ולא מגיע לו יותר טוב מזה!

24שעות1

New member
מאושרת שיש עוד שזוכרים את השיחה שדניאל

ביקשה מאתי להסתכל בהודעות של קרן. אני בחיפוש אחרי ההודעה ששלחתי ומצאתי את התאריך 26.7 אני רק צריכה לפתוח אותה נמצאה ההודעה החשובה

24שעות1

New member
Rach31 כפי שכתבתי השיחה היתה בתאריך 25/7

בשעה 19.00 בערך הלואי וימצא פה מישהו שיוכל להעלות את השיחה

sunflower11

New member
מסכימה איתן לגבי קרן ודניאל, לא מסכימה לגבי

איתן. הוא בחור טוב וכנראה קצת תמים. מגיעה לו בחורה טובה - וזו לא קרן וכנראה גם לא דניאל האובססיבית והקרה (חוץ מלאיתן וחבריו חח..).

את שקרנית , אתי סיפרה שקרן קינאה מאוד

בדניאל וקרן ביקשה מאתי לגנוב לדניאל את המסטרפון ולבדוק את ההודעות

למעלה