חילופי אישים בפרלמאתי

adiyon2

New member
לא מפקירים חיילים בשטח

המפקדת צריכה לקבל דיווח אם המשימה הצליחה. האם נכבש היעד: הפלת אתי.

adiyon2

New member
אולי היא חושבת שההפקה של כוכב נולד צופה

לא ילך עם המיליון של איתן, ילך עם עם כוכב נולד.

בוףברכה

New member
איזה..חברות..חדשות... מזה מסיבת פיג'מות

..אחוות האחיות הטריות...עושים Zוגית...ב...שלישיה... אתי ..דניאל..ואורטל.... פשש.. טירפל..נפש...

24שעות1

New member
דניאל בקצב הזה היא בדרך לנפילה כי החדשות

שיגיעו , יעבירו מסרים מבחוץ ולמי שיש להפסיד כרגע זו רק דניאל. כי אף אחת שם לא במשחק עם איתן

didush100

New member
24 אחותי ראית איזה לילה?

סופסוף נפתחו להן העיניים סופסוף!!!!! עוד לא החלטתי מי מגעילה אותי יותר אתי דניאל או אורטל 3 צבועות מגעילות סכסניות בעעעעע

24שעות1

New member
יש סדר בגועל

אורטל - כי תמיד ידענו שהיא שטן כפי שהגדירו אותה דניאל ואפילו המטורללת אתי אתי - עד עכשיו אני לא יודעת מיהי שחקנית שההפקה שתלה לבלגן או חולה אמיתית תעשה הכל למיליון תדרוס אפילו את איתן מכרה כבר אמא חולה וחייבת כסף לממן לה את הטיפולים. דניאל - עד עכשיו פחות התלכלכה שיחקה מאד ממוקד למטרה ומאד מדדה את צעדיה. לדעתי בקצב הזה דניאל תיפול - החדשות שיגיעו זה נפל להם כפרי בשל לידיים,

דניאל וקרן לא רבות

ודניאל ב90 אחוז מהזמן מזה לא עסוקה בכל הבחישות שלהן. רק עכשיו אני ראיתי אותה בשיחה ארוכה עם אתי ואורטל. שדניאל תשמור על עצמה וזהו.

andy181

New member
הבעיה שאתי מכניסה שטויות ושקרים לראש של

דני והיא מאמינה לה. באמת שכואב לי עליה שהיא לא מבינה מי זאת אתי..מעניין כמה זמן אם בכלל עד שיפול לה האסימון..

billc

New member
תשמע, אתי אומנם מקצינה כל דבר

וכולם פה יודעים שאני לא רוצה שאיילת תעוף בהדחה הבאה אבל אם אתה חושב לרגע שאיילת באמת יכולה להיות חברה של דני אתה נמצא בסרט

billc

New member
אתם פשוט לא מבינים שגם אורטל וגם דני

יותר חכמות מאתי אתי יש לה אינסטיקטים טובים, אבל אין לה את היכולות של דני ואורטל

didush100

New member
מצטערת לנפץ לך את הבועה אבל

גם אורטל וגם דניאל ממש אבל ממש לא כאלה חכמות

billc

New member
דידוש את תמימה, אם את חושבת

שאורטל ודני מאמינות לכל מילה של אתי נמאס להן להיות לבד, אז הן מתחברות מתוך אינטרס

למעלה