התעוררתי לרגע. מה הלוך=
||הרבה קולה זה הרבה צימאון.? בגלל הפיצה הקולה ליד. אוהבת רק שוופס קל. ואעבור לשידור. מה הולך בעעעע נשיקות של בכוח. ליהי ובן הנקבה המדומה. רוהב לרכל ללא הפסקה. ודעתי שוב על קרן. היא מושפעת מהאח הגדול אם יושנים מפספסים הכול. המסכנה ממתינה לסמן מיאתן ולא יותר יחד על המשמרת. לא רק לליהי ממתינה. אצלה זה גם וגם בדוק. אני קרואת אותה. היא מזכירה לי את ג'קי מהאח הגדול. היה מרכל על עמיר ועל מי שלא הולך לישון מוגדם. וזה רק בחדר של האח הגדול. הוא טען למה לא יושן עמיר ועדיין ער. והוא סוגר את הלילה. ואני עונה לג'קי מי שסוגר את הלילה זה אתה. מי ראה את האדם האחרון זה אתה. מעיד על סוג של בילוש וגששנות אצל ג'קי המתוקי היה בגדול הדבר הזה. וכאן יש לנו את קרן. גם היא רוצה לדעת למה ...איתן לא איתה. אולי יש בלילות התרחשיות. אני לא אפספס. רק שאיתן לרוב יושן מוגדם. ודניאל גם? חחח ויש לי שאלה אחת טובה. האם קרן שאלה לליבה של רקסי. אם יש לה קצת רגש לבן הגברת במסכה של גבר. לא ולא אז למען המליון. כמו כולם אבל לא במחיר הזה. למה רקסי זה שם של כלב של הרבה שנים אחרוה רק תמונה נותרה לנו. הלסת של להיא יותר גדולה מגבר הכלב וכמובן מרקסי החמוד הנודע. חחח מה לעשות פעם לעגו לעניים של אלין מהאח הגדול שהם עניים צמודות ומה נגיד פה על העניים של רקסונה כמו של לטאה. מה לעשות זה מה שהיא קיבלה. באמת בלי לפגוע . זה מה שרואים. ועל זה לא צריך התנשאות כי היא הרבה מתנשאת מעל כולם בשקט. עשיו באמת לילה טוב לכולם.