חילופי אישים בפרלמאתי

adiyon2

New member
בשביל זה יש את ליהיא

למה שהיא תלכלך את הידיים. ליהיא כבר לבשה מדים ויצאה למשימה.

חני 57

New member
אלונה את תמימה קרן לא מספרת כדי

לצאת בסדר אבל היא שלחה את החיילת שלה שתספר לבן וליהי עשתה זאת מהר מאוד עם נשיקות ומזמוזים כדי לשבש את דעתו!!!איך קרן מצליחה לעבוד עליכם יש מי שתעשה את העבודה המלוכלכת בשבילה!!! כמו השקר שלה על אורטל לאיתן כאילו היא מעוניינת באורן וכך להוציא את אורטל לא אמינה!!!

יהודי31

New member
חח.. זה רק נדמה לך..

אנחנו קשרים עם אינפוזיה למיקרופונים שלהן.. קרן רק יכולה לדמיין..

יותר ממטר

לא בטוח שהיא שמעה, בכל מקרה.. אם היא כן שמעה.. אנחנו כבר נדע על זה מחר.

izmeral1

New member
התעוררתי לרגע. מה הלוך=

||הרבה קולה זה הרבה צימאון.? בגלל הפיצה הקולה ליד. אוהבת רק שוופס קל. ואעבור לשידור. מה הולך בעעעע נשיקות של בכוח. ליהי ובן הנקבה המדומה. רוהב לרכל ללא הפסקה. ודעתי שוב על קרן. היא מושפעת מהאח הגדול אם יושנים מפספסים הכול. המסכנה ממתינה לסמן מיאתן ולא יותר יחד על המשמרת. לא רק לליהי ממתינה. אצלה זה גם וגם בדוק. אני קרואת אותה. היא מזכירה לי את ג'קי מהאח הגדול. היה מרכל על עמיר ועל מי שלא הולך לישון מוגדם. וזה רק בחדר של האח הגדול. הוא טען למה לא יושן עמיר ועדיין ער. והוא סוגר את הלילה. ואני עונה לג'קי מי שסוגר את הלילה זה אתה. מי ראה את האדם האחרון זה אתה. מעיד על סוג של בילוש וגששנות אצל ג'קי המתוקי היה בגדול הדבר הזה. וכאן יש לנו את קרן. גם היא רוצה לדעת למה ...איתן לא איתה. אולי יש בלילות התרחשיות. אני לא אפספס. רק שאיתן לרוב יושן מוגדם. ודניאל גם? חחח ויש לי שאלה אחת טובה. האם קרן שאלה לליבה של רקסי. אם יש לה קצת רגש לבן הגברת במסכה של גבר. לא ולא אז למען המליון. כמו כולם אבל לא במחיר הזה. למה רקסי זה שם של כלב של הרבה שנים אחרוה רק תמונה נותרה לנו. הלסת של להיא יותר גדולה מגבר הכלב וכמובן מרקסי החמוד הנודע. חחח מה לעשות פעם לעגו לעניים של אלין מהאח הגדול שהם עניים צמודות ומה נגיד פה על העניים של רקסונה כמו של לטאה. מה לעשות זה מה שהיא קיבלה. באמת בלי לפגוע . זה מה שרואים. ועל זה לא צריך התנשאות כי היא הרבה מתנשאת מעל כולם בשקט. עשיו באמת לילה טוב לכולם.

dreamsinthesun

New member
שפה מוזרה, מה שפת האם שלך?

ממש מרתק לקרוא את הניסיון לעברית גבוהה מעורבב עם שגיאות וחוסר הבנה...

izmeral1

New member
אז כך אין לי שפה של רק שפת האם?=

אין לי שפה של שפת האם בבית דיברו הרבה צרפתית ומרוקאית שזה ערבית שונה מהמצרית.? וכמובן אני רק בצרפתית עם שליטה מלאה בשפה. אבל מדברת הרבה שפות תודה לאל. וכמובן קשה לי עם העברית קצת מהרחוב מהאולפן זה היה לפני ארבע-שנים וחצי. אין לי עוד חמש שנים בארץ. קשה לי עם העברית תמיד. ואני תמיד גם לומדת לבד. כמה שאני משתדלת. כמו שרואים. קל לדעת ולא קל ללמוד. הדיקדוק. חסר לי הרבה. ואם אנשים טובים .אז עוזרים ולא לועגים. יום טוב לך. וגם תודה על התגובה.
לפעמים טועה באות. אולי זה דיסקלציה מוזרה. סכל מלה לא לדאוג?

billc

New member
גדול, רכילות מול העניים

אורטל ודניאל
החברות הכי טובות

בוףברכה

New member
אורטל...כבדת לשון...אבל בכל זאת..עובדת חזק

על דניאל.....+כולל חיזוקים..מחומצנים....שדניאל ..וקרן.....יתלכלכו..

didush100

New member
איזה כיף בן וליהיא ביחד והם מקסימים

ידעתי שהיא בקטע שלו ידעתי!!!! איזה כיף שנפל לה האסימון סופסוף איך חיכיתי שהיא תגיד לו את כל מה שאמרה לו הערב.

didush100

New member
דניאל ואורטל 2 נחשיות צבועות מתאימות בול אחת

לשניה ואתי היא הדובדבן חחחח היא תמלא להן את הראש כ"כ שהן לא ידעו מה ימין ומה שמאל

meytula

New member
מצחיק מאוד שאת קוראת לדניאל נחשה כשהיא

כועסת בצדקק על קרן.שרצתה לחטט לה בפרטיות שלה דידיוש תפתחי את העיניים ,הנחש היחיד ששי בבית הזה זאת קרן

didush100

New member
קרן אחלה בחורה עם ראש על הכתפיים

לא להאמין שהיא רק בת 25 היא מדהימה איפה היא ואיפה דניאל המפונדרקת הזאת. כמה חיכיתי לזה שייפתחו לה העיניים ואני כ"כ שמחה שאתי נדבקה לאורטל ודניאל ושסופסוף ייראו את הפרצוף האמיתי שלהן!!!

למעלה