סינגלים חדשים יולי-אוגוסט 2011

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifסינגלים חדשים יולי-אוגוסט 2011../images/Emo240.gif

בחודשי הקיץ יש המון סינגלים שמנסים להפוך לשם החם של קיץ. חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות. למי יש סיכוי? מי סתם גרוע? מי מתאים בכלל לפלייליסט חורף שלכם?
כל הסינגלים החמים של הקיץ בתוספת של השמות החמים והחדשים לצידם של המוכרים ואהובים בשרשור אחד
אם יש לכם שירים/אמנים חדשים להוסיף, כמובן שאתם תמיד מוזמנים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifBurns & Poe - Second Chance

קית' ומישל החליטו להקים צמד שיתן מענה הולם לשוגרלנד האם יש להם סיכוי? הקשיבו לסינגל שלהם Second Chance ותחליטו בעצמכם.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר טוב, קצב טוב, הרמוניה טובה. הם חמודים שנים ואני אלך לחפש עכשיו אלבום שלהם להורדה.

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני חיפשתי אבל לא מצאתי

אם תמצאי משהו, אנא ממך, שתפיני

LeAnnDylan

Well-known member
לא מלהיב כמו שוגרלנד זה נכון

מצד שני שום דבר לא מלהיב אותי כמו שוגרלנד. יש להם קסם משלהם. אם אם להודות באמת, עד היום לא יצא לי לשמוע שום צמד (לא משנה אם זה בן ובת, בת ובת או בן ובן) שממש הלהיב אותי היחידות שיחסית חיבבתי היו דה רקרס של מישל בראנץ' אבל אי אפשר היה להגיד עליהן מלהיבות. דווקא שני אלה הפתיעו אותי לטובה והם באמת נראים לי כמו זוג שאני אוכל לאהוב את האלבום שלהם לכן אני מקווה שהם לא יאכזבו.

Guncrazy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אהבתי ממש! אגב זה רק אני או שהגבר נשמע בדיוק כמו קית' אורבן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifMark Cooke - I Love It

מארק קוק הוא עוד שם לא מוכר אבל מקווה שעם סינגל קיצי, קליט וכיפי כמו I Love It אולי יש לו סיכוי להיות מוזמן לטקס ה-CMT הבא. מה אתם אומרים, יש לו סיכוי?

Guncrazy

New member

בהחלט יש לו סיכוי! נשמע טוב נראה טוב, מה יש לא לאהוב?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifThe Lunabelles - A Place To Shine

אם דאגתם שבלי הדיקסי צ'יקס או שידייזי אין להקות בנות בז'אנר בכלל, אז הקיץ קיבלנו את הלונבלס עם הסינגל החדש שלהן A Place To Shine שמנסות להיכנס למשבצת הלהקה החמה של הקיץ. דרורית יש לך אפילו משמשית שם שתוכלי לאהוב
מה דעתכם?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש להן קול טוב אבל השיר הזה לא ממש מענין. הוא חמוד כזה ואם הוא יתנגן ברדיו אני לא אחליף תחנה אבל אני גם לא ארוץ לגוגל כדי לבדוק מי שר אותו.

Guncrazy

New member

השיר נחמד והן נשמעות טוב אבל לטעמי כמה רמות מתחת לשידייזי והדיקסי צ'יקס

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifJames Wesley - Didn't I

אולי שמעתם פעם את השם ג'יימס פרוסר. אל תרגישו רע אם לא, היה לו פעם סינגל אחד שיצא אי שם ב-1999 ומאז לא ברור לאן הוא נעלם אבל הקיץ הוא חוזר עם שם חדש- ג'יימס ווסלי עם סינגל Didnt I ומקווה שהפעם הוא לא יצטרך להיעלם לעשור שלם ולשנות את השם שלו כדי לקבל הזדמנות נוספת. מה אתם אומרים, ילך לו?

הוא קצת מפחיד אותי. יש לו קול יפה ויש לשיר פוטנציאל להצליח.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifJT Hodges - Hunt You Down

ג'יי טי הוא זמר חדש שמנסה לפרוץ לשוק הקאנטרי עם הסינגל הראשון שלו Hunt You Down מה דעתכם עליו?

למעלה