סינגלים חדשים יולי-אוגוסט 2011

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אפשר סטודיו של זה גם? יצא לי לשמוע בעבר כמה שירים אחרים שלהן ביוטיוב. הן די טובות.

באמת מוצלח יותר מהלייב../images/Emo45.gif

תודה
אהבתי יותר את של מארלי אבל גם זה אחלה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifChristian Kane - Let Me Go

כריסטיאן אולי מוכר לכם בתור שחקן קולנוע/טלוויזיה בזכות שלל תפקידים לא משמעותיים שעשה. ב-2010 החליט כנראה שנמאס לו ממשחק ובא לו לשיר אז הוא הקים להקה שנקראת קיין וכנראה שגם ממנה נמאס לו די מהר ועכשיו הוא משחרר סינגל סולו שנקרא Let Me Go מה דעתכם?

שיר טוב. אני אוהבת את הקול שלו.

Guncrazy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifLoCash Cowboys - You Got Me

לוקאש קאובוייז זה צמד גברברים; כריס לוקאס ופרסטון בארסט ששיחררו את אלבום הבכורה שלהם ב-2008 אבל לא עשו יותר מידי גלים איתו. הסינגל הנוכחי שלהם You Got Me הוא קליט, כיפי ובעל פוטנציאל הצלחה לא רע. מה דעתכם?

הם נראים כמו איזה שני גייז ששלפו מתוך קאנטרי וויקלי אבל השיר עצמו ממש נחמד.

Guncrazy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אהבתי מאוד!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifBig & Rich - Fake I.D

את Fake ID עם גרטשן ווילסון וודאי יצא לכם לראות בטקס ה-CMT האחרון שהתקיים בחודש שעבר. אם לא, חבל. את ביג אנד ריץ', למרות שלא שמענו מם די הרבה זמן, אני מניחה שכולם מכירים. אני אישית לא מעריצה גדולה שלהם אבל הסינגל הזה באמת כיפי. ולא, לא בגלל גרטשן ווילסון. כיוון שבקושי שומעים אותה היא אפילו לא פונקציה מבחינתי. השיר קליל, מטופש והכי חשוב- עושה חשק לרקוד. להיט קיץ בטוח.

אני מכורה לשיר הזה! מודה ששנאתי אותו במשך שבוע ואז התחילו לחרוש עליו בכל מקום וכל היום אני שרה לעצמי היי מיסטר וונט יו סל מי א פייק איי די

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gifדר'ז א בנד אין דה באר דט איים דיינג טו סי

היי מיסטר!! היי מיסטר!! *רוקד במעגלים עם קאובוי'ז האט*

Guncrazy

New member

יואו איזה שיר גאוני

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifJerrod Niemann - One More Drinkin' Song

ג'רוד החליט שבין כל הסינגלים של בראד פייזלי, קני צ'זני ובלייק שלטון. מה זה כבר עוד דרינקינג סונג נוסף? חבל רק ש-One More Drinkin Song לא נשמע כמו שאר שירי השיכרות למינהם. בעיניי הוא לא מוצלח במיוחד ורחוק מלהתאם לפלייליסט קיץ. מה דעתכם?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifBrad Paisley - Old Alabama

את בראד ואת Old Alabama כולכם מכירים. נכון לא מדובר בשיר חדש כל כך (עבר עליו כבר חודש שלם!!) אבל הוא לא הולך לעזוב אותנו בקרוב לכן אין ספק שוא שייך לשרשור הזה. אגב חייבת להתוודות שאומנם לא יכולתי לסבול את השיר הזה בהתחלה אבל עכשיו אני פשוט מכורה אליו!

למעלה