סינגלים חדשים יולי-אוגוסט 2011

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש לו ביט מגניב אם כי ההופעה לייב הזו נשמעת הרבה פחות טוב מהגרסת סטודיו ששמעתי ברדיו אתמול ממש במקרה והייתה זכורה לי כמשהו ממש מוצלח.

Guncrazy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אהבתי את השריקה!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifMarlee Scott - Beautiful Maybe

מרלי סקוט אומנם לא אמנית חדשה ומאחוריה יש כבר שני אלבומים ומקום ראשון בתחרות "Rising Country Superstar Challenge" אבל זה בסדר אם לא שמעתם עליה מעולם. מבחינתי בכל אופן, Beautiful Maybe הוא הסינגל המוצלח ביותר שלה וסו פאר מהשירים שנתתם לכם להתרשם מהם, זהו המועדף עליי. מה דעתכם?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אפשר גרסת סטודיו של הדבר הזה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif לגמריי

גם אני התאהבתי בשיר הזה לגמריי!

Guncrazy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דילגתי ישר לגרסת הסטודיו. הקול שלה ממש בוגר וסקסי כזה מזכיר לי יאנג ליאן.

LeAnnDylan

Well-known member
היי היי, סלואו דאון סיסטר

מרלי נחמדה אנד אול אבל ממש לא יאנג ליאן|הא|

Guncrazy

New member
נו לא התכוונתי לזה ככה../images/Emo3.gif

הכוונה הייתה שהקול שלה בוגר מאוד ולא מתאים לגילה. ז"א אין לי מוזג בת כמה היא אבל היא עושה רושם של צעירונת. יש לה גם גוון נמוך יפה שהזכיר לי את של ליאן בגיל צעיר. לא התכוונתי שהן נשמעות אותו הדבר
אין צורך לצלוב אותי
את יודעת שלעולם לא אשא את שמה של ליאן לשווא

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifJosh Kelley - Gone Like That

את ג'וש קלי אתם וודאי מכירים. אם לא בזכות המוזיקה שלו אז לפחות בזכות היותו האח של צ'ארלס קלי מליידי אנטבלום או בעלה של קת'רין הייגל (איזי מהאנטומיה של גריי). הסינגל החדש של ג'וש Gone Like That לא שונה משאר החומרים שלו. אם אהבתם שיר אחר שלו, וודאי תאהבו גם את זה.

Guncrazy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מעולם לא שמעתי שירים שלו אבל אם כל השירים שלו נשמעים ככה אז אולי כדאי שאבדוק את האלבום שלו..

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifAsh Bowers - I Still Believe In That

אש באוורס הוא קאובוי טוב של אמא ששר על איך שהוא עדין מאמין בג'יזס וחוויות הגדילה בחווה שמלוות בקסם הדרומי, במבטא, בנימוסים ובכלל באורח החיים הזה. בעבר שיחרר אש שני סינגלים שלא עשו יותר מידי גלים. האם הפעם עם I Still Believe In That יצליח לו?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo238.gifThe McClymonts - Wrapped Up Good

עוד להקת בנות שמנסה את מזלה. הפעם יותר בכיוון של שידייזי. מדובר בשלוש אחיות יפיפיות: ברוק, סמנת'ה ומולי האוסטרליות, שמוכרות לא רע באוסטרליה ואפילו זכו בפרס ARIA על אלבומן האחרון הנושא את אותו השם של הסינגל הנ"ל באוסטרליה. הפעם הן מנסות את מזלן מחוץ לאוסטרליה עם הסינגל הנושא את שם האלבום - Wrapped Up Good. בעיניי הוא ממש נחמד וכיפי
מה דעתכם?

למעלה