סינגלים חדשים קיץ 2011

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif סינגלים חדשים קיץ 2011 ../images/Emo240.gif

אז כן, היה לנו שרשור די גדול בחודש שעבר של כל הסינגלים החמים לקיץ 2011. אבל מסתבר שהוא לא דגדג אפילו קצת את הרשימה הענקית של הסינגלים ששוטפים את תחנות הרדיו בארה"ב. לכן החלטתי לעשות שרשור נוסף. אבל כיוון שאין לי כוחות נפשיים לרשימות של למעלה מ-80 סינגלים בחרתי בקפידה כאלה שנראה לי שיעניינו אתכם פלוס כמה סינגלים של שמות מוכרים. השתדלתי לא לעשות רשימה ארוכה מידי כי אני יודעת שכשיש יותר מידי, אין כוח להאזין לכלום אז... אולי בשבוע הבא נפתח רשימה נוספת עם שירים אחרים. בנתיים, תהנו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifLong Hot Summer- Keith Urban

עוד להיט קיץ קליט, דביק וכיפי מבית אורבן. Long Hot Summer יגרום לכם לרקוד בהנאה ולהיראות די מפגרים אם אתם מקשיבים לו באוזניות באיזשהו אמצעי תחבורה...

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מאוהבת בשיר הזה לגמריי!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifBaggage Claim - Miranda Lambert

מירנדה למברט חוזרת עם סינגל חדש ומאיימת לכבוש את המצעדים שוב. השיר מדבר על פרידה (הנושא האהוב על מירנדה) אם כי הוא לא נשמע עוין מספיק כמו קודמיו. Baggage Claim הוא הסינגל הראשון מתוך האלבום הרביעי של מירנדה שהולך לראות אור בנובמבר. מה דעתכם עליו?

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

בהתחלה לא התלהבתי ממנו יותר מידי אבל כפי שצפיתי הוא מתחיל להתחבב עליי יותר ויותר בכל האזנה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifGod Gave Me You - Blake Shelton

האלבום החדש של בלייק שלטון שובר כל שיא אישי שצבר בלייק עד כה. את התודות הוא וודאי חייב לתוכנית The Voice בה היה מאמן השנה. המון יחסי ציבור בתוספת של סינגל ראשון קליט ומוצלח סיפקו לו אלבום במקום הראשון במצעד הבילבורד טופ 100 יחד עם מצעד אלבומי הקאנטרי. הישג מכובד לכל הדעות. הסינגל השני מתוך האלבום God Gave Me You כבר עושה דרכו לתחנות הרדיו וצובר מומנטום גם במצעד ההורדות הדיגיטליות. האם הולך להיות לבלייק להיט עשירי במקום הראשון? הזמן יגיד...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifI'm Gonna Love You Through It - Martina

מה לא נאמר על הסינגל החדש של מרטינה מקברייד? החודש סוף סוף נזכה לשמוע אותו ברדיו (טוב נזכה לשמוע באופן מטאפורי...) מאז 2001 לא היה למרטינה להיט במקום הראשון. האם I'm Gonna Love You Through It הולך לשנות את זה?

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אני מצטרפת לקריאתה של דילן- מדובר בשיר הטוב ביותר של 2011!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifSparks Fly - Taylor Swift

טיילור סוויפט חוזרת על סינגל חדש חמוד ודביק כמו שרק היא יודעת לעשות. Sparks Fly נשמע כמו סינגל מהאלבום הראשון שלה. מה שאומר- קצת יותר קאנטרי מהשאר. עדין מספיק פופי כדי להצליח בשאר העולם אבל קצת מזכיר את טיילור של טים מקגרואו.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifLet's Don't Call It A Night - Casey James

פליט אמריקן איידול מעונה 9, קייסי ג'יימס (ההוא שקארה הייתה דלוקה עליו) החליט לשחרר אלבום רוק אקוסטי עם נגיעות קאנטרי. זה מספיק לתחנות הרדיו כדי להוסיף כמה ספינים של Let's Don't Call It A Night לפלייליסט. מה אתם אומרים, יצליח בקאנטרי?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifWhere I Come From - Montgomery Gentry

צמד העילגים שדראנקן מרטינה אוהבת לשנוא משחררים סינגל חדש. אחרי כמעט שנתיים שלא שמענו מהם (או אני לפחות
) הם חוזרים עם סינגל חדש. Where I Come From הוא שירי קאנטרי קיצבי כיפי ודי מוצלח בהתחשב במי ששר אותו. אני אהבתי, ואתם?

למעלה