סינגלים חדשים קיץ 2011

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifI'd Still Have You - Carolyn Dawn Johnson

את קרולין דון ג'ונסון אתם בטח מכירים בזכות הלהיט Squeezin' The Love Outta You. הפעם היא שבה לחיינו עם שיר הרבה פחות קצבי I'd Still Have You הוא לא שיר קיץ טיפוסי ואם היא לא מגה סטאר בגודל של בראד פייזלי או מרטינה מקברייד היא לא באמת יכולה לצפות שבלדה ממוצעת תצליח לה בחודשי הקיץ שכל מה שאנשים מחפשים זה שיר קליט ומקפיץ. מה אתם אומרים יש לה סיכוי?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifCan't Say Goodbye - Josh Gracin

עוד פליט איידול, הפעם מדובר בג'וש גרייסין שאוהב מאוד לשחרר סינגלי צדקה. גם הקיץ הזה הוא משחרר סינגל צדקה בשם Can't Say Goodbye ההכנסות מהסינגל ילכו לארגון "Sears Heroes at Home" מה דעתכם על השיר?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifSecond Hand Heart - Danny Gokey

פליט איידול אחרון להפעם הוא דני גוקי של עונה 8. דני נעלם לאיזה שנה (בה הוא לא באמת חסר לנו) ושב עם סינגל חדש Second Hand Heart. אם שוכחים לרגע מהעובדה שאנחנו לא ממש מחבבים אותו, הסינגל דווקא לא רע.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifDrink In My Hand - Eric Church

אני לא מעריצה גדולה של אריק צ'רץ'. אם לומר את האמת, רוב הזמן הוא מעלה לי את הסעיף. אבל הסינגל החדש שלו Drink In My Hand דווקא כיפי, קליט ונחמד. אני אהבתי מאוד. מה דעתכם עליו?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifLuke Bryan - Drunk On You../images/Emo91.gif

לוק בריאן הוא חביב הבנות התורן. אחרי שהשיר שלו "נערת קאנרטי נערי את זה בשבילי" יצא לכולנו מכל החורים הגיע הזמן לסינגל חדש. Drunk On You הוא בחירה מצוינת לסינגל שני. השיר כיפי, קליט ויהפוך להמנון קיץ בקלות ובמהירות. אני התמכרתי לשיר הזה תוך דקה. מה דעתכם עליו?

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

שמחה לשמוע שאהבת את השיר, את בטוח תאהבי את האלבום גם. יאללה תאזיני לו!

תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo236.gif

יש פה מלא שירים טובים!

Guncrazy

New member
המון תודה!!

אומנם לקח לי שבוע שלם לעבור על כל מה שפירסמתם פהאבל מצאתי המון שירים חדשים להתמכר אליהם. איזה כיף

למעלה