סינגלים חדשים קיץ 2011

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifWhere Country Grows – Ashton Shepherd

אשטון שפרד, זו ש-CMT חושבים שהיא סוג של מילף, חוזרת עם סינגל חדש. אחרי שמיכרה את כולנו ל-Look It Up העצבני היא חוזרת עם שיר קאנטרי טיפוסי לזמרות מסוגה Where Country Grows שיר קצבי וכיפי. להיט קיץ בטוח.

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אגב ברשימת השירים החדשים של החודש יש שני סינגלים שלה שאף אחד מהם זה לא השיר ששמת
וטפ?!

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני ראיתי את השירים האלה

אבל השיר הזה הופיע בשתי רשימות שונות אז החלטתי ללכת עליו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifSomebody's Chelsea - Reba Mcentire

איך נעשה שרשור סינגלים בלי להזכיר את משמש? חן נזפה בי מראש שאני לא אשים משמשים אבל דרורית ורווית רכשו חיבה לא מוסברת למשמש אז זה בשבילן
מודה ומתוודה שלא טרחתי עדין להאזין לSomebodys Chelsea אבל יש בשיר צ'לסי, כמה רע זה יכול להיות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifLessons Learned - Kristin Chenoweth

לא, השם לא סתם נשמע לכם מוכר. קריסטין צ'אנווית בחרה לחדש את שירה של קרי אנדרווד Lessons Learned באלבומה החדש. ומשום מה חשבה שזה גם רעיון טוב לשחרר אותו כסינגל. קריסטין כבר ביצעה בעבר שיר של קרי בתוכנית GLEE וההורדות הדיגיטליות של Last Name כנראה סיפקו את רצונה מה שגרם לה לרצות לשחרר שוב סינגל של קרי אחרי שהסינגל הראשון שלה (I Want Somebody To Bitch About) לא צלח כלל. אהבנו את הגרסה של קרי. את הגרסה של קריסטן אתם אוהבים?

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

למרבה ההפתעה זה קאבר ממש מוצלח

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifBulletproof - Steel Magnolia

את סטיל מגנוליה הכרנו בעונה השניה של התוכנית Can You Duet. אף אחת מאיתנו לא חיבבה אותם יותר מידי בתוכנית אבל דרורית מתעקשת שהאלבום החדש שלהם מוצלח. אז הנה לכם הסינגל השני מתוכו Bulletproof מה דעתכם?

אחד השירים היחידים באלבום שלהם שעוד שווה האזנה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifLove Enough - Crystal Shawanda

את קריסטל אתם אולי לא מכירים בשם, אבל אין מצב שלא יצא לכם להאזין לשיר המדהים שלה You Can Let Go. אם לא הקשבתם, למה אתם מחכים?! בכל אופן יש לה שיר חדש שנקרא Love Enough לא מוצלח כמו הסינגל הנ"ל אבל מאסטרפיס יוצרים רק פעם בחיים.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifAll Your Life - The Band Perry

את הבנד פרי רובנו אוהבים. אבל בחירת הסינגל החדש שלהם All Your Life הינה בחירה תמוהה. יש מישהו מביננו שבאמת חושב שמדובר בשיר שיכול להצליח?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifCarry Me - Jo Dee Messina

המשמשית האהובה על דרורה, ג'ו די מסינה חוזרת עם סינגל חדש שנקרא Carry Me מה דעתכם?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifThe Porch - Cjaye Lerose

סיג'יי התחילה בתור זמרת יוטיוב אלמונית שאף אחד לא הכיר. היא הצליחה ליצור לעצמה קהל מעריצים נרחב בעזרת יוטיוב בלבד. דבר שהוביל לאלבום בכורה עם סינגל ראשון מתוכו שישוחרר לתחנות הרדיו החודש The Porch הוא סינגל שהמעריצים ביוטיוב עזרו לה לבחור כסינגל הבכורה שלה. אני גם נכללתי בין משתתפי הסקר. שמחה לראות שהיא הלכה עם הבחירה שלי. אני אוהבת מאוד את הסינגל והייתה לי קצת יותר משנה להתרגל אליו. מה דעתכם עליו?

אני מחבבת אותה אבל האלבום שלה מאכזב

LeAnnDylan

Well-known member
האלבום שלה באמת מאכזב

אני זוכרת שהיא הייתה מעלה לעמוד היוטיוב שלה כל מיני גרסאות ראשוניות של השירים שלה שהיא הייתה מנגנת עם הגיטרה שלה עם אקוסטיקה מזעזעת וזה עדין נשמע פי מיליון יותר טוב מהגרסה המעובדת והמצועצעת של האלבום. השקעתי בה 10$ ואני לא מרגישה שקיבלתי תמורה לכסף שלי. אני לא מצטערת שקניתי כי אני זוכרת שבהתחלה כשהקשבתי לה וממש אהבתי אותה הבטחתי לעצמי שכשיצא האלבום שלה אני אקנה אותו בשביל לתמוך בה. אני אוהבת את סקסי סונג ואת אנ-הפלי אבר אפטר וזהו בערך. מקווה שהיא תצליח למרות העיבודים הדוחים.

למעלה