סקר:מי הפייבוריטית שלך לזכיה בגמר?

easternstar

New member
נניח שהייתי אח של אחת מהמתמודדות

נעזוב את זה שהדבר הראשון היה מסר שתעשה הכל כדי לעזוב את הריאליטי הכושל הזה והודעה שהיא לא מוסיפה לעצמה כבוד בתוך אוסף הכלום והשיחות המטומטמות שאנחנו רואים. ההימור הוא כדאי כיוון שבמקרה הרע שהיא לא תקבל את המיליון תהיה לה הרגשה שאוהבים אותה. 15,000 ש"ח כדי לתת הרגשה טובה לאחות או לבת ואולי לקחת מיליון? מה אתה היית עושה?

KEEK

Member
אני חושב כמוך

נניח ואחותי היתה משתתפת, אחרי שהייתי יוצא ממחתרת הבושה, הייתי מסמס לה. יותר נכון נזכר במינוס ואז פונה להורים ומשכנע אותם להשקיע את הכסף. אני לא בעד הימורים ולא מתעסק בזה אבל אם הייתי צריך לקחת הימור גדול בחיי, זה ההימור שהייתי לוקח. הסיכויים מאוד גדולים שהיא תזכה.. לחלוטין שווה את ההימור. אני לא מאמין שבגמר פתאום יפציצו בהצבעות, וגם אם כן, מקסימום שהם יקבלו זה כפול, וזה עדיין מעט. מעניין מה קרן או דניאל יחשבו ביום למרות כשידעו שמי שניצחה אותה, ניצחה רק בזכות 20-30 אלף הצבעות, והשקעה של עשרות אלפי שקלים היתה מביאה לה מיליון. אני לא הייתי ישן בלילות.

easternstar

New member
בד"כ בגמר ההצבעות מפוקחות ע"י רו"ח ועו"ד

ולכן קצת יותר קשה לזייף.
צריך בפועל לסמס. לעומת זאת לא מגבילים את מס' הסמסים כך שלא יכולות להיות טענות למי שמסמס בכמה עשרות אלפים ומנסה להשיג מיליון.

KEEK

Member
ולכן אם הייתי אבא של דניאל או קרן

הייתי מתפרע.. לדעתי, הימור שכדאי לקחת ולדעתי הם יעשו את זה.

andy181

New member
אני מניחה שגם למשפחת אורבך ולמשפחת פשטי

משתלם להשקיע :)

דקל69

New member
ואני לוקחת בחשבון שאם להפקה יש פייבוריטית

אחרת או שהיא סימנה מישהי אחרת לזכיה הם פשוט יעקפו את מספר המסרונים שישלחו המשפחה של מתמודדת אחרת. כמו כן, לא בעיה להפעיל את תוכנות ההצבעה בוואלה בכדי להטות את התוצאות. עד עכשיו לא ממש מתעכלת לי הפשטות של ההדחה של דנה והעובדה שתומר עקף אותה ושהציבור והתקשורת שתקה על סיבת ההדחה והנסיבות המיוחדות שלה.

andy181

New member
אם ככה אז שיחסכו לנו את השבועיים הקרובים

ושיתנו לקרן וגב את המיליון.

KEEK

Member
כנראה כמו שכוכב אמר כאן למעלה

רק בגמר הם דואגים לפיקוח ראוי (למען יראו וייראו בעיקר)

easternstar

New member
דווקא זה בעייתי כאשר יש משרד רו"ח ועו"ד ברקע

כאשר פתאום מתחילה תוכנה להזרים תוצאות זה הדבר הראשון שבולט לעין. קשה יותר להגיד משהו על מישהו ששולח המון סמסים בשעה שההפקה לא מגבילה את המספר. הוא תמיד יכול להגיד שזאת "הצבעת האימון" שלו במקורב/ת שלו. את מדברת על דנה מהשרדות? אני לא חושב שהיא יצאה בגלל סמסים. אני יודע שתמיד מפקחים בגמר. לא שמענו על פיקוח באמצע התוכנית. השמועות היו שהבטיחו לה תוכנית אם תשתוק והפלא ופלא..

KEEK

Member
היא מדברת על דנה מהאח

ותוסיף לזה גם את יגאל. שני אלה יצאו מטעמי הפקה בלבד. אני מניח שהם עושים פיקוח רציני רק בגמר כמו שאמרתי, בעיקר למען יראו וייראו אני כן חושב שבהמהלך העונה, תוכנית כמו האח הגדול, מזיזה את ההדחות לפי שנוח לה (מקרה יגאל-ליהי הוא הוכחה מבחינתי). ולכן אין גוף רציני שמקפח על ההדחות. ורק בגמרים הם תמיד מזכירים שבהצבעות יש פיקוח של רואי חשבון כאלה ואחרים.

דקל69

New member
ברור שדנה מהאח הגדול. וכמו שניתן להטות תוצאות

בכל שלב כך גם בגמר בשיטות שונות. גם אם יש הצבעה מפוקחת ע"י גורם חיצוני ונייטרלי ההפקה פשוט יכולה להזרים כמות של קולות למתמודד המועדף עליה ואת זה חברת הפיקוח לא יכולה לבדוק מאין נובעים ההצבעות. עד שלא יגבילו את כמות ה- SMS (וגם התוכנה של וואלה שניתנת להטיה בקלות) לאנשים לא יהיה אמון בהפקה ובכשרות הקולות. זוהי הסיבה למיעוט ההצבעות (מלבד הרייטינג), כנראה שרוב הקולות הן אכן מוואלה (כפי שהתוודו בו מכורי הפורום) ושאר ההצבעות מהמקורבים של המתמודדות.

easternstar

New member
אני לא מתכנן להצביע.../images/Emo9.gif יהיה מעניין לצפות

מה יהיה הסוף אבל אני לא מוציא שקל משלי להצבעות. אפילו לא בגמר.

adiyon2

New member
גם אני ולו רק בגלל שזה מרגיש לי מכור

לא נותנת יד לביזיון הזה. שום דבר לא נראה לי אמין. אם אתי רוצה לצאת, תנו לה לצאת. למה לאלץ אותה עלינו. גם אם קרן לא תזכה, עדיין אני יוצאת מהתוכנית עם תחושת החמצה ושעבדו עלי לאורך כל הדרך.

easternstar

New member
אני אשמח אם אתי תצא היום/מחר

אולי משהו בדינמיקה של התוכנית הכושלת הזו ישתנה כשתלך הבריונית השכונתית, שעושה טירור לכולם בבית.
גם לי לא אכפת מי יזכה. מי שיזכה ממילא לא יוצא עם כבוד גדול. כל הפורמט הזה היה בזוי.

adiyon2

New member
מי שיצא גם יופתע שלא יזמינו אותו לכל מיני

ארועים ולא יתנו להם הנחות סלב. הגכי קטע שכמעט אף אחד לא יזהה אותם. למען האמת, אני לא מכירה אף אחד שצופה בתוכנית. אני בטוחה שאם הייתי עובדת גם לא הייתי צופה.

izmeral1

New member
דקל שבוע טוב.יש לי סוג של ברירת מחדל....

לגבי אורטלל. לא אשקר לא מחברת לשטיות שלה וכמובן כאישה.-EKE טוען שאני גם סוג של זיגזג? ואני לא. כול הזמן הצבעתי על פי הלב שלי כולל החברות. כמובן גם בגלל שהיה לנו כיף בתוכנית. ואני היום בעד אורטל. כי לא אהבתי מה שעשה איתן. נתן הרבה כוח לגב. וכמובן החליש את עצמו . ממש כך. נתן כוח לחברים שלו. זה לא הפורצט.לא מקובל עלי. שיש אפשרות שזה יד של ההפקה.לתת כוח לחברים של איתן ואותו להחליש. וכך נחלשת גם דניאל. שהיא באמת היחידה שלא פגעה ולא נתנה לנו.גם בטיפה של מריבות. נכון כעסה ולא משכה בדבר. נכון יש לה כול להיות שם ולתת את הפייט שלה נגד קרן. אז. החיבור שלה ושל אורטל ושל קרן. זה נוגד את הכוח של המשחק. אתן דוגמה אם קרן מחברת במיוחד לדניאל זה מחזק את גב ואותה. איתן מסר את קרן לגב על מגש בכסף? שזה היה אסור לו לעשות. הבדיחה של העולם. ממתי יריב מאמץ את הדברים של האקס? לדוגמה.כאן נפל איתן. ועוד החברים לתת לבן ללכת עם ליהי עד הסוף וכנ"ל אורן. איפה. העמדה שלו בדיוק. כול זה מחליש אותו ואת דניאל. גם הבחירה שלו. להשאיר את מור ואת ונינה. הזוי. על דנה למשל לא פגעה בו ולא באף אחד שם. בעד לחזק את חן.נגד קרן וגב. כי המטרה כאן כמעט מכורה. ..לסיום הלואי ואני טועה גם כאן. ממחר אולי המרוץ ישנה משהו? אבל את הדרך סלל לגב רק איתן. שבוע טוב לך
בעד אורטל לפרס. לא אשקר כואב לי על אתי. לא שהיא לא תזכה על הדברים שנעשו היום. זה נקרא השעיר שמצאו.לתת לו על הלב . מכה לאתי מהכי צבועים שיש. אני גם זוכרת שאת כן מתחברת לאורטל. וזה כמובן תמיד לגיטימי.

KEEK

Member
הזגזג נאמר בהומור ../images/Emo8.gif

דיברת פה בעבר על זגזג אז אמרתי את זה להראות נקודה שזה בסדר לשנות דעה על מתמודד ולכן גם למתמודד עצמו מותר לשנות את דעתו על דייר אחר. אני רק על אורטל שיניתי את דעתי מעל 60 פעמים
וגם לי קצת כואב על אתי אבל אי אפשר לומר שזה לא מגיע לה

izmeral1

New member
יופי תגובה אחת ולעניין EKE אהבתי...

לא רוצה שקרן תגיע רחוק זו נקודה חשובה מאוד. ואין מי ומה אתי בטוח שלא. וכמובן. על ליהי לא מה נותר....איתן עשה המון טעיות. לא מאמינה שההפקה אומרת לו תעזור לגב וקרן נו באמת. אני לוקחת את זה איך שהוא המליץ . על קרן לגב בואותו יום הסיפור התחיל. ולא היו רואים את גב מחפש עד היום בשוקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחח. נכון מותר ויפה לאיתן לדבר יפה על קרן. הרבה מילים..אבל לא ליריב . ואם עשה יכול להביא את המצב. -רק בכמה מילים יפות והוגנות. היא בחורה טובה" אבל אתה הגבר תבדוק תכיר? חצי המלצה. ההמלצה הייתה סוג של דחיפה חזקה. כי עדיין לא נכנסו החדשות. וגם רק להיא או ענבר ואתי היו הפניות? ולא לטעמו של הKINF """"""""THE .........."""""""""". אז קרן לעבודה.חחחחחח. הכול מבולבל איתן חלש ומחליש בדרכו את דניאל. שאלה האם חשבתה שדניאל תזכה לבד כאשה . תקבל את המליון.. מי יודיע? גם כאן יש לנו משהו שאף אחד לא דיבר על זה. ורק על אורטל. גם היא לא עמדה להדחות מחוץ פעם אחת כמו אורטלולא רק בזכות איתן- אלה בזכות עצמה. והיא היחידה שלא הלכה עם אף אחד או אחת ברע. זה לזכותה ייאמר. ואני בעדה. לילה טוב
על הכתיבה שלך< ולתת כאן הרבה דניאל שהיא בזכות ולא בחסד אגב דניאל עמדה בפני כול ההדחות הגדולות של כול הבית.

KEEK

Member
אני חושב שדניאל נמצאת איפה שהיא נמצאת

אך ורק בזכות עצמה. היא לא נמצאת שם בזכות איתן, אלא למרות איתן. אי אפשר לדעת מה היה קורה אם לא הקשר עם איתן אבל גם את לא יכולה לדעת מה היה קורה עם אורטל עם כן היה לה קשר קבוע עם איתן. אני מסתכל על המצב נכון לעכשיו, והכי ראויה היא דניאל. ללא ספק.

poseidon111

Active member
אני לא יודע אם אתה מודע לעניין

אך כל הגמרים של תכניות הריאליטי מופיע ב"ליין" של בתי ההימורים.אם אתה יודע מי מפעיל את הליינים הללו, אתה כבר מבין לבד את כשרות ההצבעות.

למעלה