סקר:מי הפייבוריטית שלך לזכיה בגמר?

klapim

New member
די כבר עם ירדה לזנות

ראיתי את ליהי לאחרונה והיא דוקא מצאה חן בעיני היא חברותית היא צחקחת ומתחברת לאנשים אבל מה שחשובזה הדבר הבא תראו להגיע לתוכנית ראיליטי זה לא פשוט אתם בטח יודעים שיש אלפי מעומדיות ולא קל להבחר ומי שנבחרת יש ה צאנס אחדבחיים כי סביר להניח שיותר היא לא תתקבל לתוכנית ראיליטי ובואו נניח שליהי שכבה עם בן כדי להתקדם בתוכנית מה שלא בטוח אם יש לה אפשרות לעשות מעשה שישאיר אותה בתוכנית מדוע שלא תעשה זאת? בגלל סקס בטלוזיה הישראלית? ביג דיל לדעתי אתם שופטים אותה לחומרה ולא בצדק או הערכים שלכם קצת מיושנים אחרת אי אפשר להסביר תעליהום שאתם עושים על ליהי. שבוע טוב קלפים.

adiyon2

New member
הערכים שלו לא מיושנים

אין לנו בעיה עם הסקס של דניאל ואפילו לא של קרן (בקרן מפריע משהו אחר). כן יש בעיה עם הסקס של ליהיא, מטרתו היא הישארות במשחק ותו לא. אותי זה מגעיל (לא הסקס).

KEEK

Member
הערכים שלי לא מיושנים

כמו שכבר אמרתי לך מיליון פעם עם סקס בטלויזיה אין לי בעיה שדניאל קיימה יחסים בתוכנית או קרן או ליהיא וסיון באח הגדול עם ליהי ובן יש לי בעיה בגלל שהיא שכבה איתו למטרה מסויימת. מכרה את גופה למען עוד כמה דקות במשחק. אם לא לקבל מישהי ששוכבת את דרכה לגמר זה אצלך ערכים מיושנים, אז שיבושם לך..

klapim

New member
נו מה הבעיה

נניח שהיא שכבה כדי להשיג מטרה מסוימת מה הבעיה בזה????????? נניח שהיא החליטה שאם היא תשכב עם בן היא תשרוד בתוכנית היא גנבה?. רצחה? שדדה? אנסה? שיקרה? ציינתי קודם יש לה צאנס 1 בתוכנית ראיליטי והיא רוצה לנצל אותו עד הסוף כמעט כל האמצעים כשרים גם דרך המיטה בהסטוריה יש אלפי ספורים על נשים שהשיגו דברים דרך המיטה.

adiyon2

New member
זה בדיוק העניין, איזה צאנס יש לה?

היא הרי לא תזכה במיליון - בשביל זה צריכה את הרווק או להיות אהודה בחוץ, והיא לא זה ולא זה. דוגמנית היא לא תהיה כי עברה את הגיל. אז בשביל מה? אני לא מבינה. היא רוצה לנצל מה? היא כבר בתוכנית ריאליט?! לצערה גם אחת כושלת.

KEEK

Member
יש גם אלפי ספורים על גנבים ורוצחים, אז?

יפה לך שבעולם שלך זה בסדר שאישה מוכרת את גופה למטרות כאלה ואחרות.. בעולם שלי זה לא מתקבל על הדעת. מקווה שהבנות שלך לא קוראות את הביזיון שאתה כותב פה. למרות שאני מניח שאין לך בנות..

adiyon2

New member
תזכיר לי מה המטרה?

להציל את רעבי אפריקה? להציל את נשות רוסיה ומזרח אירופה העניות ממכר לשם זנות? לשחרר את וילי? איזה באמת מטרה מצדיקה מכירת הגוף ובעקבותיו הנשמה?

KEEK

Member
../images/Emo201.gif

את שואלת את הבנאדם הלא נכון לא אני זה שנותן לגיטימציה לדבר הזה

adiyon2

New member
ברור שיודעת. קראתי מה שכתבת, ועניתי בשרשור

לקלפים. אנחנו הרבה פעמים חושבים אותו דבר.

דקל69

New member
לפי פורמט החוקים של הדור הבא בחורה שלא נצמדת

לגבר מודחת, בעיקר אם הוא מעוניין בה והיא דוחה אותו. אז גם פה ההפקה אשמה. מילא שהקהל מצביע ולא משפיע (ואז ליהי כבר היתה מודחת), אך פה הבחירה של הרווקים בלבד. ליהי בסה"כ השתמשה בנתונים שלה בכדי להשאר, בדיוק כפי שאירית עשתה מעשה לא כשר ושיחדה בטובות הנאה. אחת מכרה את הגוף ואחת את הנפש (של המושבעים). במקום שאין חוקים אין חוקים. אירית בפירוש הציעה ונתנה טובות הנאה לרוב המשובעים. לא כל דבר שחוקי אינו מסריח. השאלה האם ללא אותן טובות הנאה עדיין היו מצביעים לה. הדוגמא לליהי היתה לדוגמא במקום שאין בו חוקים והכל פרוץ. האם מבחינתה של ליהי היא פעלה לא נכון. הצופים (ברובם9 כמובן לא מקבלים את ההתנהגות שלה אבל האם ליהי לא עומדת בסטנדרטים של דרישות ההפקה והאמצעים של ההדחות.

KEEK

Member
יש לי שאלה

יש את פסלון החסינות האישי שמסתתר באי בגירסא האמריקאית, לא מעט פעמים מישהו שבמיעוט קולות מצא אותו, ושיחד מישהו "מהחזקים". הבטיח לו את הפסלון, בתמורה שידאג לו להגיע רחוק במשחק. שוחד לכל דבר. אבל אנחנו בהישרדות אז זה לגיטימי. אז מה ההבדל? ולפני שאת עונה לי שזה היה במשחק זה בסדר, תני לי לענות לך שלפי הפורמט הישראלי, המשחק ממשיך גם בארץ, עד רגע ההצבעה.

KEEK

Member
אוי נו באמת דקל

אירית ראתה שאין חוקים ושיחקה את משחק ההשרדות גם בארץ. במקום להציע קוקוס היא הציעה יח"צ. ליהי מכרה את גופה. איך את משווה דבר כזה בכלל? אירית לא מכרה את נפשה. ההפך, היא מבחינתה המשיכה לשחק אסטרטגית. היא לא הלך נגד מה שהיא מאמינה. ליהי, גם ראתה פירצה בחוקים של הפורמט אז זה מצדיק שהיא שוכבת עם גבר בשביל להגיע לגמר? שאני בא בטענות אליה, אני לא מדבר על זה שהיא מנצלת את החוקים הבעייתים. את זה גם אתי עושה. הבעיה שלי עם ליהי שהיא נהגה בזנות. האקט עצמו מפריע לי. לא התוצאה. מצטער לא יורד לסוף דעתך בהשוואה הזאת חסרת כל בסיס.

poseidon111

Active member
אירית לא הציע רק יח'צ

היא לקחה אותם לטיול מותרות לחו'ל.היא הציע להפיק את החתונה של אוהד חינם והיה עוד משהו עם הספר. אירית לא מכרה את נפשה,זה נכון, היא קנתה את נפשם.

KEEK

Member
שוב, אירית פעלה לפי חוקי המשחק

בגירסא האמריקאית מותר "לקנות את הנפש" כמו שאתה אומר על האי בגירסא הישראלית, המשחק ממשיך גם אחרי האי, עד לגמר. והיא שיחקה לכל אורכו. שיחדה ותיחמנה כל הדרך. זה הפורמט בישראל. הבעיה לא אצל אירית, הבעיה בפורמט. אירית ניצלה את זה לטובתה.

easternstar

New member
מה קשור מכובד לעניין?

זכרי את 3 הכללים הראשונים שהיו בהשרדות: אני כבר לא זוכר כי בקושי ראיתי אבל יש שם 3 כללים של רמאות. כל השרדות בנויה על רמאות ושקרים אחד לשני. למה על האי מותר לשקר לכולם וכאשר מגיעים לארץ אסור? אם הם לא רצו שישקרו וירמו היו צריכים לעשות את ההצבעות באי עצמו. (אגב, זה מה שהיה צריך לעשות). כל המשחק של ההשרדות לא לגמרי מוסרי ואם משיכים לשחק גם הלאה הם לקחו את הכללים והמשיכו...

למעלה