סקר סקר סקר

../images/Emo240.gifסקר סקר סקר../images/Emo240.gif

טוב, אז הבנו שאורטל מובילה פה בקולות! כבוד. לאחר קריאה של מספר הודעות, הבנתי שחוששים שאורטל תודח, במידה ותהיה עוד הדחה אחרי היום. ובמקרה כזה הקולות יתפצלו לאיתן דניאל או לגב קרן.. השאלה היא בעצם למי תצביעו במידה ואורטל תתחפף לה? שימו אייקון מתאים מתחת לשמות. תודה.

shvartz2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גייל 7

New member
איתן ודניאל בלי שום ספק !

מקשיבה עכשיו לשיחה המקסימה שלהם. יש ביניהם לדעתי זוגיות נדירה, לשניהם אינטיליגציה רגשית גבוהה, גם בהשוואה לדיירים האחרים וגם בכלל. שניהם טובי טוב ונדיבים ויודעים לבטא את התחושות שלהם, מסוגלים לשים את האצבע על העניין ולא מתבלבלים בגלל רעשי רקע ... אם יזכה מישהו אחר במקומם, כל אחד אחר - יהיה זה עלבון לאינטיליגנציה. אין לי כלום נגד אורטל, להיפך. אבל אם מדברים על "תהליך" והתפתחות וניפתחות - איתן ודניאל עשו את הדרך באופן הכי ראוי ומחמם את הלב, לטעמי.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בדיוק מאותן סיבות שגייל כתבה

גייל כתבי לי במסר באלו שעות את פה כדי שנעשה משמרות אין טעם ששתנו נהייה כאן ונכתוב אותו דבר
....
.....

גייל 7

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo140.gif

מה פתאום ???? אני לא מוותרת על נוכחותך כאן איתי
אעשה שתי מישמרות, את שלי ואתך

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מבטיחה -לבלוע את הרוק ולהתגבר על הבחילה שהתוכנית הזו גרמה לי ועוד יותר על הבחילה שלי מעצמי שהמשכתי לצפות (פחות ופחות)-ולהיות כאן איתך ועם עוד אנשים שרואים את מה שאני רואה

גייל 7

New member
קשקשה ../images/Emo13.gif

גם אני הגעלתי את עצמי ... ובסופו של דבר אני נאלצת להסתכל לעצמי בעיניים (אחרי "תהליך" כמובן
) ולהודות באמת - קוראים לי גייל (ברוח הדברים ...) ואני מכורה לריאליטי
רק שלא אמצא את עצמי במוסד למכורים וגב מטפל בי
אני מנחמת את עצמי בזה שהזדמן לי להכיר בהזדמנות מייגעת זו את ה - זוג של תוכניות הריאליטי ובכלל, שיש בו איכויות שכבר מזמן לא מצאתי, גם אם ההפקה תכתיר את הזוג הדמיוני המזמר ... (נחמת טיפשים ??) קבלי

izmeral1

New member
../images/Emo140.gifלא יעזור רק איתן ודניאל.

ברירת מחדל לבנות לבד אורטל. בלי הרבה יחצנות. למה היא תתן משהו לנזקקים. נבהלים על דבר שלא ברור כאן. על איתן. זו התוכנית זה הרווק תרצו או לא? עכשיו הזוג ההזוי ובזוי קרן וגב. על המטרה לבצע .לא בא בחשבון.גם והיה סרט . לא שווה לצפייה. בורקסים אסקמו לימון. שווה כמה שקלים ? לפוחת צוחקים. הביתה קרן וגב אין הטמעות לא תתבקל בחודש שכזה.חודש הכי מפחיד -חודש שכולו ימים נוראים. נוסיף עוד שקר למה.

נטלי1013

New member
מסכן האיתן הזה

אבל כשיצא יתפכח ויראה באמת עם מי יש לו עסק- כוחנית שתלטנית ערמומית ומניפולטיבית. י ש לה מזל שהבנות פוחדות ממנה...לאיתן מגיעה בחורה טובה באמת וטהורה. הפנים של הילדה הזאת מט-עות !!!!

sunflower11

New member
../images/Emo45.gif אני מקווה בשבילו שהוא לא יישאר איתה.

יש באיתן דברים מעצבנים, אבל הוא גם נוגע ללב. הוא בסה"כ בחור די תמים וישר, בחור טוב.

למעלה