סקר סקר סקר

talibatata

New member
בקשר לאתי איתן משאיר אותה רק בגלל שההפקה

דורשת זאת, והוא חייב לציית.

talibatata

New member
מה הסיבה לדעתך שאיתן לא מדיח את אתי?

ואל תגידי שרק בגלל יוני.

sendibar0

New member
וודאי שלא יוני

אתי הועמדה להדחה ע"י הצופים הכי הרבה פעמים חוץ מליהי זה אומר שהיא חלשה, ולא תסכן לו את הזכייה

talibatata

New member
גם כשהיא הייתה חזקה בבית, והועמדה להדחה

הוא לא הדיח אותה, היום כנראה הוא חושב אסטרטגית, עדיף אתי חלשה, מאורטל חזקה שתסכן לו את הזכיה.

שאפולי

New member
כן אבל הרי ברור

שיש להם שמות שהם בוחרים ביחד אז אוקיי איתן יבחר ליהי- אבל הוא צריך לודא שגב יבחר אורטל בבנות במשותפות

sendibar0

New member
what goes around, comes around

הלוואי מכאן ועד סוף ימיו שיהיה לו רק מה שמגיע לו! קארמה!!!! (
is a bitch)

KEEK

Member
למה את מצפה מאיתן להציל את אורטל?

למרות הקשר שהיה לו איתה, לא באמת היה שם חיבור הם בקושי מדברים אפילו.. איתן שאל את בן לגבי ליהי, ובן אמר שהיא מאוד חשובה לו שאל את יוני, ויוני אמר לו שאתי מאוד חשובה לו ושהוא שאל את אורן, אורן לא היה סגור על עצמו, ועד אתמול עדיין טען שהוא לא יודע ובטוח מה קורה לו עם אורטל אז למה שאיתן ישמור על אורטל? בקשר לאתי, איתן מעולם לא טען שהיא כזאת ראויה הוא תמיד רמז שהיא נשארת גם בגלל יוני, וגם מסיבות שהוא לא יכול לפרט (כנראה הפקה). אני חושב שאת נותנת לאיתן יותר מידי קרדיט אם את חושבת שהוא כזה מחושב ופועל באופן אסטרטגית. לדעתי איתן רדום לגמרי, עדיין לא הבין שהוא במשחק. ואם הוא באמת התעורר לשחק את המשחק, אז הגיע הזמן מדובר במיליון ש"ח, לגיטימי שיתחיל לחשוב קצת קדימה.

sendibar0

New member
כי הוא אמר את זה בפירוש

אני לא מנחשת, אני ראיתי ושמעתי. חשבתי... החלטתי שאתי באמת ראוייה להגיע לגמר... אז זה יהיה בין ליהי ואורטל ברור שהוא פועל באופן אסטרטגי! הוא ראה את הכסף נוזל לו מאלפי חורים דימיוניים, כשדניאל הועמדה להדחה, ואז גם לא נבחרה לנסוע לחו"ל

KEEK

Member
אני חוזר ושואל -

למה הוא חייב לשמור על אורטל? תכלס, מבין ליהי אתי ואורטל, עם אורטל יש לו הכי פחות אינטרקציה. למה שישמור עליה? מבחינתו היא מעולם לא היתה כזאת ראויה.. וידוע שהוא לא מחבב אותה במיוחד לא מובן לי למה אתם מצפים ממנו שישמור עליה הוא לא חייב לה כלום. ומאמי, זה משחק על מיליון ש"ח אם הוא התחיל לפעול אסטרטגית - בשעה טובה.

sendibar0

New member
ואני עונה- גם אתי לא בדיוק חברה שלו!

שהאסטרטגיה תחזור לו עם ריבית דריבית, אינשאללה את הקולות שהגיעו לאורטל, אני אקמפיין להעביר לקרן!

KEEK

Member
את מדברת מתוך הערצה לאורטל

עכשיו אני מבין.. קחי בחשבון שאיתן לא מעריץ אותה ולא חייב לה כלום.

אנשים שוכחים שמדובר בתוכנית כמו 'הרווק'../images/Emo243.gif

הרווק, איתן, אמור לבחור את הבחורה שהוא רוצה. לפיכך, כל בחורה שהוא לא מעוניין בה, לגיטימי שיעיף אותה. לרבות אורטל. זה לגיטימי, ולא משנה אם היא אהודה או לא. שהרי מלכתחילה, כמו בתוכניות הרווק , חשבו שתגענה שלוש לפחות לגמר מול איתן והקהל יבחר. לא ציפו שאיתן ינעל על אחת כבר בתחילת הדרך ויהרוס את המירוץ. אז הכניסו את גב שגם הרס להם. לכן זה יהיה גב קרן או איתן דניאל. וכך זה צריך להיות. זו לא תכנית על אהדת הקהל זו תכנית על זוגיות אורטל, כמו כולן נכנסה להתחרות על לבו של הרווק. לא הלך ביניהם. אין לה מה לעשות בתוכנית. ושוב, לא משנה את מי אוהבים. זו התכנית.

ממש לא.

זה הרי הגיוני..... איתן לא רוצה שהקהל יבחר לו את אורטל. ובטוח שהקהל לא יבחר לו את אתי. נקודה. זה מאד פשוט. דרך אגב, אולי הבטיח לאתי להגיע לגמר כשאז ניסה לשכנע אותה להשאר , אולי יוני לחץ עליו. מה הוא אומר לגבי ליהי?

sendibar0

New member
אבל כרגע אמרת:

לכן זה יהיה גב קרן או איתן דניאל. וכך זה צריך להיות. זו לא תכנית על אהדת הקהל זו תכנית על זוגיות אורטל, כמו כולן נכנסה להתחרות על לבו של הרווק. לא הלך ביניהם. אין לה מה לעשות בתוכנית. ואני עניתי לך בציניות המגיעה לנימוק הזה!

סבבה אז יש הסכמה ../images/Emo8.gif

ברור לי שאתה לא משתלבת. אתי רק תעשה להם 'קולולולולו' בחתונה. לא יותר

למעלה