סקר סקר סקר

Ninaz

New member
ברור שלזוג המדהים הזה !../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifכתר|

קרן קרן גב גב

sendibar0

New member
../images/Emo45.gif ואני גם אריץ את זה חזק!

הרצחת וגם ירשת? לא יהיה מצב כזה

שאפולי

New member
אם אני ארגיש שאיתן הדיח את אורטל מפחד

או שהחוכמה האסטרטגית של גב מבחינתי גב צריך לקבל את המיליון. למה? כי לדעתי צריך לנצח נגד הטוב ביותר (זה לא השרדות פה) ואם איתן ייצא כזה נמושה מול אורטל (אותה הוא נישק ואליה הוא נמשך) אז לא מגיע לו מיליון- סורי.

sendibar0

New member
ברור שלא. הביצים שלו מוזערו לגודל של זיתים

הנה תזכורת, אם עוד יש בו שארית של כבוד עצמי

24שעות1

New member
דניאל כועסת על אתי

אתי לא מוכנה שאיתן ישן עם דניאל בחדר הבנות בלילה

רינתי77

Active member
אני באמת מבקשת הסבר בקשר לעניין הזה.

איך בדיוק איתן יכול להדיח את אורטל? מודחות הן הבנות שזוכות בפופולאריות הנמוכה ביותר וכך ניכנסות לרשימת המועמדות להדחה. לאורטל זה לא קרה, היא מאד פופולארית. את מתכוונת שיש מצב שההפקה תתן בידיים של גב ואיתן את היכולת להדיח בלי השתתפות של הקהל?

שאפולי

New member
בטח

וכי למה לא? מה עוד לא נעשה בהפקה הקיקיונית הזאת? בואי נניח שהיום אתי עפה ויש הדחה אחרונה בשלישי והמנחים אומרים: "שימו לב- יש לנו הודעה שתזעזע את עולמכם הפעם לא הקהל יבחר, כולכן מועמדות להדחה גב יבחר את האחת שלו, איתן את שלו ושתיים הם יבחרו יחד- וזוהי רביעיית הגמר שלנו" או לחלופין: "שימו לב- תהיה משימת חסינות ורק הזוכה תהיה חסינה כל השאר יעמדו לבחירת גב ואיתן ומי תזכה בחסינות? קרן, כמובן." בשני המקרים גב ילחץ חזק להעיף את אורטל כי גב לא טיפש, השאלה אם איתן יעמוד בפרץ. למה ממנו אני מצפה? כי הוא כל הזמן טען שהוא לוקח את "הראויות" (רק אללא יודע מה זה אומר) והוא הראשון שעלה על אתי ויצא עליה בפומבי אז פתאום היא "ראויה"? לא. מילים צריכות להיות מגובות במעשים אם זה מגיע למצב שהם תריכים לבחור אני מצפה מגב לבחור את קרן ומאיתן את דניאל ואורטל כל השאר שולי.

andy181

New member
במקרה כזה הוא יעדיף את "להציל" את ליהי

היא חברה הרבה יותר טובה שלו מאשר אורטל. למה שהוא יציל את אורטל הוא אפילו לא מחבב אותה עכשיו...וזה אפילו לא קשור לאסטרטגיה.

sendibar0

New member
אבל אתי לא

ופתאום, החל מיום שישי, אתי ראוייה לגמר, אליבא דמר אורבך הבן של אלף עובדות במקצוע הכי עתיק בעולם

למעלה