ענבר הודיעה שתתן את הקולות שלה לקרן

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif ענבר הודיעה שתתן את הקולות שלה לקרן

לחשה לקרן : "אל תדאגי אחותי, את תקבלי את מה שמגיע לך" מעניין אם זה ישתנה בעקבות הוידאו

קלטת את החיבוקים עם קרן וליהיא?

מישהי פה מנסה לחבור לציר הרשע.... ולהתחנף... העבודה התחילה אתמול בערב, היום זה ממשיך והשיא יהיה בהענקת הקולות. ענבר איבדה את זה....

easternstar

New member
מה ענבר לא היתה בווילה? היא היתה עיוורת?

הקהל במשדר המרכזי לא רואה את המשודר באינטרנט אבל במה הם יחדשו לענבר?היא היתה שם. היא שמעה את הצעקות. אי אפשר לא לשמוע. אם ענבר מצאה תרוצים כמה אוהבים בבית את אתי ואיך "הקהל לא מבין, אחותי.." אני לא צופה שהקטעים ישפיעו. לדעתי היא משתפנת מול אתי וקרן.

Klayhamn

New member
דווקא יש תיאורטית סיכוי

זה מאוד תלוי מה יראו, אבל אם אתה רואה וידאו מרוכז של כל הריכולים שלהן וכו' (דברים שענבר לא ראתה) ושל החיקויים שלהם את כולם וכיו"ב, יש מצב שדעתה קצת תשתנה... כאמור - זה המבחן שלה אם דעתה לא תשתנה בעקבות הצפיה בקטעים הנ"ל, הקהל יזרוק אותה לאשפתות ושוב, הטרגדיה של ענבר

Rach31

New member
לא נראה לי שיראו משהו דרמטי במיוחד...

אני חוששת שיש לנו ציפיות גבוהות מההפקה... לא נראה לי שיראו משהו שהוא באמת מזעזע... אם כבר יראו דברים בקטנה כי הם לא ירצו לחלוטין לשתק את הבית. עובדה שעכשיו אחרי שציר הרשע קיבל זבנג הן הפכו להתנהג באופן שהוא פרווה לחלוטין ואם יראו קטעים קשים אז זה עוד יותר יעשה שיתוק ובנות יפסיקו לרכל, יפסיקו להתפוצץ, כולם יהפכו להיות פוליטיקלי קורקט ויהיו בבית במקום ענת אחת 10 ענת.

ענבר הייתה עסוקה בהובלת מלט במשאית

עם הגופייה הניצחית והמיכנסיים שלא יורדים ממנה תפסה תחת תריתי משמע והתחברה לציר הרשע וגם לא יודעת מי היה ראש הממשלה הראשון

andy181

New member
ענת, ענבר ואיילת יוצאות כל כך אהבלות

אם רק היו יודעות כמה שציר הרשע לכלך עליהם. ההפקה לא תראה לענבר את הקטעים האלו כי יש להם אינטרס ברור שקרן תהיה זאת שתיבחר להיות עם איתן.

Klayhamn

New member
אל תהיי כל כך בטוחה

מצד אחד ההפקה רוצה שקרן תבחר, מצד שני ההפקה רוצה ליצור מתח ועניין... יש מצב, למרות שלדעתי זה יותר מדי קונספירטיבי, שההפקה כיוונה שענבר תנצח כדי שענבר תראה את הרוע של הפרלמאתי ובכל זאת תבחר לצדד בהן, ואז כוחה יחלש וההפקה תוכל סוף סוף להעיף אותה מהוילה... במעין הפוך על הפוך שכזה...

מעניין אם יראו להן את מה שקרן אמרה על איילת

לליהיא. זה היה כאשר היה את הדייט של איתן,דניאל, אורן וליהיא.

לפני שליהי יצאה לדייט, איילת אמרה לה משהו

לא זוכרת מה היא אמרה. ואז ליהי הלכה לספר לקרן את מה שאיילת אמרה לה, וקרן אמרה שהיא נחש.

סתיו7337

New member
אמרה לה להדחף לאיתן ודניאל כי איתן לא שם עליה

זה לא ציטוט, אבל רוח הדברים

היא אמרה על איילת שהיא נחש, בגלל מה שאיילת

אמרה לליהי לגבי הדייט. לא זוכרת מה נאמר שמה, אבל זה שודר באחד הפרקים.

noaxxx

New member
מה שאיילת אמרה לליהי לפני הדייט המדובר הוא

שגם היא היתה מרגישה כבויה אם היתה יוצאת לדייט יחד עם דניאל ואיתן בגלל שיש בין שניהם (דניאל ואיתן) כימיה ממש טובה.

אם קרן תבחר בסוף ע"י איתן

זה יהיה מכור מהתחלה, מכיוון שהם הכירו קודם. אולי זאת היתה התוכנית שלהם, לצאת יחד עם המיליון.

שאפולי

New member
לא יכולה לדמיין שום דבר שיראו לה

שישנה את דעתה. ענבר מספיק אינטלגטית בשביל *כבר* לדעת את כל הדברים הללו. אבל יש פה תסבוך אנושי שחזק מכל משחק- הרצון להתקבל.

למעלה