ענבר הודיעה שתתן את הקולות שלה לקרן

poseidon111

Active member
אכתוב זאת שנבין אחד את השני

בגדול, כן, מעצמה.הכוונה שלי היא די פשוטה למעשה.קרן וליהי אינן "רעות" במהותן כפי שהצטיירו, אלה הן מילאו את תפקידן בשלישיה.אתי,לעומת זאת,שונה.זו היא כל זמן שנותנים לה להתנהג כך.זו אינה אסטרטגיה או טקטיקה עבורה,אלה מהות.עתה, כשהסתבר להן שתדמיתן היא בעייתית,והן חוששות להמשך,לקרן וליהי יהיה קל הרבה יותר לחבור ל"טובות" על מנת להוסיף לעצמן מניות.זו גם הסיבה שכתבתי שהן יוכלו לברוח מהשלישיה ללא בעיה כלשהיא.אתי שבויה של אופיה, ולכן יקשה עליה לעשות זאת ביחד איתן.

Klayhamn

New member
קרן סבורה שיראו לענבר

את הקשר של קרן/דניאל עם איתן... יש מצב שהיא צודקת, ולא יראו לענבר שום דבר על האינטריגות בבית עכשיו: קרן: "חשבת על זה ליהי...? למה זה קרה שהועמדו להדחה ביחד? עבר לך בראש?" ליהי : "אני לא באמת יודעת. מה עבר לך בראש?" קרן: "היה משהו שיוני אמר, בהתחלה לא הסכמתי איתו..." ליהי: "שכל אחת מאבדת את עצמה כשאנחנו יחד?" קרן: "כן" ליהי: "גם דיברתי על זה עם איריס.. כשאני איתך אני מרגישה חזקה, כשאחנו שלושתנו אני מרגישה שאני נבלעת ושלא רואים אותי"

Lichy7

New member
״לא יגרום לכלום״ זו המומחיות של ההפקה ../images/Emo10.gif

בינתיים, קרן מחזקת יותר ויותר את הקשר עם ליהיא. קרן לדעתי בפירוש חוששת מליהיא ולכן מתקרבת אליה בצורה קצת יותר אגרסיבית ומשחקת על הקטע של חברות נאמנות.. אני חושבת שעדין זכור לה היטב שאיתן סימן את ליהיא בחמישייה שלו, ושנראה לה שליהיא לא באמת רוצה את בן אלא את איתן, ומכאן נחסיונות הקרבה המאולצים האלה והכמעט כפייה של ליהיא על בן

שאפולי

New member
איזה כלום?

מה שהן אומרות אחת לשניה בקודים זה: "אחותי חייבים לזרוק את אתי לכלבים. חשבנו שהיא הכי פופולרית בחוץ- מתברר שלא- והיא גוררת אותנו למטה. יאאלא ענבר ואיילת" את לא חושבת שאתי תגיב לזה?

בוףברכה

New member
ועוז..איזה חיוך..ענקי עלה לקרן...כשחישבה

בראש..את הקולות....,..אךךך...עינבר...(התילבשהבול..לתסריט..

סתיו7337

New member
אחרי שהיא תראה את הוידאו, המשפט ישאר רק יתהפך

מ"תקבלי את מה שמגיע לך" בחיוך, יהפוך ל"תקבלי את מה שמגיע לך" בחיוך זדוני

איזה טיפשות שזה לא יאומן !!!!!!!!!!!!

ענבר הפכה להיות הכומר וכולן באות להתוודות בפניה,,, לספר לה מה ריכלו עליה, מה זו אמרה עליה,, מה ההיא אמרה,, הפחד אוכל אותן והקטע שלא בטוח מה יראו,,ההפקה הכניסה את כולן לסרטים... נותנת להן תהבחבש ביינהן חחחחחחח ענבר יצא טיפשה שכבר העניקה את הפרס לקרן,,, היא היתה צריכה קודם לראות את הקטעים ורק אחר כך להחליט,, אסור אף פעם לעשות דברים שאחר כך נצטער עלייהם. ענבר התחילה להתנהג כמו בהתנשאות מלאה חשיבות עצמית,,, אהבתי אותה מאוד מאוד ועדיין רק לא את המהלכים האחרונים שלה,, לדעתי היתה צריכה לאחר שתראה להעניק את הפרס לדניאל, היא יודעת את סוג הקשר שיש לה עם איתן,היא יודעת שזה חשוב לשנייהם,היא כבר אמורה לדעת שדניאל מסוגלת להיות יופי של חברה,שדניאל לא בציר הרשע, שדניאל לא תמכור אחרים ומעידך קרן לא אמינה,, היא מושפעת, היא מסוגלת להתהפך בשניה,, והאמת?לקרן אין כוונות טובות כלפי איתן כלומר היא לא באמת רוצה אותו,, אז חבל שענבר לא חשבה לפני כן,,, אם פתאום הדעה שלה תתחלף מכל מיני סיבות תהיה לה שם מלחמת עולם עם קבוצת הבנות.

שאפולי

New member
יואו איזו כלבה. אוף.

זה ממש מתסכל. אתם יודעים שאני ממש לא סוגלת לצפות מאז שציר הרשע התפשט?

לענת נפקחו העיניים היא אמרה לענבר

שהיא לא סומכת על אתי ולא מקבלת את ההתנצלויות שלה. הלוואי וענבר תפנים את מה שענת אמרה לה.

למעלה