ענבר הודיעה שתתן את הקולות שלה לקרן

easternstar

New member
הרי רובנו צפינו את זה

לדעתי הקטעים שענבר תראה לא ישנו דבר. הרי היא היתה בווילה כשהכל קרה וזה לא חדש לה. היא תמצא תרוצים עבור כל קטע שיראו. אמרנו כבר שקרן תזכה בלילה בסוויטה. ההפקה מכירה את ענבר ואת ההתנהלות שלה. היא נותנת לענבר הזדמנות ולדעתי תראה לצופים איך ענבר מגיבה להזדמנות. בין אם ענבר תחזור לעצמה ובין אם לאו יש להפקה חומר למשדר אבל ענבר היתה המנהיגה של הקבוצה הקטנה ולדעתי היא מאבדת גובה..

Klayhamn

New member
כמו שכתבתי ל-ANDY

יש מצב לא רע בכלל שההפקה מנסה לחסל את ענבר בהפוך על הפוך... היא קלטה את ההתחברות שלה לציר הרשע ומנסה להראות לקהל את הצד המכוער של ענבר. הדרך הכי טובה לעשות זאת היא להראות לענבר את האמת, ולהראות לקהל שענבר יודעת את האמת, ולא עושה איתה דבר זה יהרוג את הדמות שלה סופית, ויאפשר להפקה להעיף את ענבר מהתוכנית

easternstar

New member
זה גומר אותה סופית בעיני ואני הייתי תומך חזק

תמכתי בענבר מהמשדר הראשון.

andy181

New member
אם יראו לענבר את ציר הרשע בפעולה

ובכל זאת היא תתן את הקול שלה לקרן, היא תאבד סופית את המליון.

Klayhamn

New member
אם רק היא הייתה יודעת......

כנראה שהאופי שלה חזק יותר מהדמות האידיאלית שאנחנו מנסים להלביש עליה... כנראה שבמציאות היא דומה יותר לקרן מכפי שהיינו רוצים לחשוב

poseidon111

Active member
תשכח מזה

לצפות שתרחיש שכזה יתממש הוא כמו לצפות שביבי ישנה את מדיניותו החברתית אם יראו לו סרט על מצוקת הדיור בארץ.נאיבי לחלוטין.

בוףברכה

New member
מי ה../images/Emo189.gif...ומי..ה../images/Emo190.gif...על הכתפיים

של קרן??...אתיליהי?...

חחח קרן קורעת

היא גילתה את ענת ואת ענבר ואת איילת.... פחחחח מישהו קונה את השקר כלשהו הזה?

andy181

New member
ממש לא..הם הבינו שאתי לא חזקה כל כך

בחוץ והעדיפו להתרחק. אפילו חברות אמיתיות הן לא בנוסף לכל שאר התכונות הנוראיות שיש להן..

easternstar

New member
צודקת. קרן וליהי מנסות מאז הבוקר להתרחק מאתי

הן מתקרבות ל"חביבי הקהל".. קרן ממש ערמומית ומתוחכמת..

Klayhamn

New member
כן אבל..

הן לא היו מצליחות אילולא היו מתקרבות חביבות הקהל אליהן גם כן

poseidon111

Active member
אתה תמים

הן יתרחקו ממנה מהר יותר משהתקרבו אליה,אם ירצו.הן לא מקובעות התנהגותית כמוהה.

Klayhamn

New member
מה?

אתה לא עקבי, פה : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2264&MessageId=154572919 כתבת את ההפך המוחלט: לצפות שתרחיש שכזה יתממש הוא כמו לצפות שביבי ישנה את מדיניותו החברתית אם יראו לו סרט על מצוקת הדיור בארץ.נאיבי לחלוטין. אז ישנו את מדיניותן או לא? יתרחקו ממנה מהר או לא ? תחליט

poseidon111

Active member
ראשית הבן את הכתוב לפני ההשתלחות

כתבתי שאם ענבר תראה את הסרטון היא לא תשנה את מדיניות ההתקרבות.בהודעה השנייה דיברתי על קרן-ליהי.מה נסגר?

Klayhamn

New member
לא השתלחתי

ניסיתי להבין את עמדתך. אני כתבתי ש: "הן לא היו מצליחות אילולא היו מתקרבות חביבות הקהל אליהן גם כן" אתה ענית: " הן יתרחקו ממנה מהר יותר משהתקרבו אליה,אם ירצו.הן לא מקובעות התנהגותית כמוהה. אני חשבתי שאתה מדבר על ענבר וחברותיה - שיתרחקו כביכול מקרן וליהי... מי בדיוק מקובע התנהגותית? ענבר?

poseidon111

Active member
אתי כמובן

לכן יהיה לה קשה יותר אם בכלל להתנתק ממה שהביאה עד הלום.לשתי האחרות אין את הבעיה הזו להערכתי.

Klayhamn

New member
לאתי אין ממי להתנתק

הן החברות שלה.. והיא במידה רבה אחראית לתדמית הגרועה שנוצרה לשלושתן - אז ממי תתרחק ? מעצמה?

למעלה