אבל ההפקה יודעת ולא עושה שום דבר-זה כבר מזעזע
ד דידי 9 New member 11/8/11 #37 סליחה-אבא של דניאל הוא הפעיל כספית ופיזית!!על מה אתם מדברים?! הכל שטויות, רק אבא של דניאל עושה לה קולות בכסף, וההפקה בכלל נגד קרן, הם נקטו עמדה וקראו לה "ציר הרשע"
סליחה-אבא של דניאל הוא הפעיל כספית ופיזית!!על מה אתם מדברים?! הכל שטויות, רק אבא של דניאל עושה לה קולות בכסף, וההפקה בכלל נגד קרן, הם נקטו עמדה וקראו לה "ציר הרשע"
R Rach31 New member 11/8/11 #87 זה לא רמאות, מי בכלל מצביע לדניאל? האמת שלענבר מגיע - היא היחידה שבאמת דואגת לכלבים ולא עושה פוזות כמו קרן ודניאל למצלמה!
זה לא רמאות, מי בכלל מצביע לדניאל? האמת שלענבר מגיע - היא היחידה שבאמת דואגת לכלבים ולא עושה פוזות כמו קרן ודניאל למצלמה!
A adiyon2 New member 11/8/11 #22 יהיה מעניין היום לשמוע את קרן בשיחה לילית עם ליהי. אכלו לי שתו לי, אבל "הכל בסדר", אני בסדר גמור.
מ מיצי החתולה5 New member 11/8/11 #33 כנראה היא בוכה בעקבות הצעקות יוני אמר שצעקו אתי תזהרי מקרן וששמו מוזיקה. ואז העבירו לקרן לשניה, והראו שהיא בוכה בחצר.
כנראה היא בוכה בעקבות הצעקות יוני אמר שצעקו אתי תזהרי מקרן וששמו מוזיקה. ואז העבירו לקרן לשניה, והראו שהיא בוכה בחצר.
ק קשקשה9 New member 11/8/11 #45 אני לא מבינה את ההפקה הזו ,בחדר הבנים מתרחשת דרמה בעיקבות הצעקות בחוץ והם מעדיפים להראות לנו את הבנות רודפות אחרי הכלבים
אני לא מבינה את ההפקה הזו ,בחדר הבנים מתרחשת דרמה בעיקבות הצעקות בחוץ והם מעדיפים להראות לנו את הבנות רודפות אחרי הכלבים
ק קשקשה9 New member 11/8/11 #52 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאמרנו שמתחלקים לא? אז לפי החישוב שלי זה 4.5