ענבר מובילה ב27% דניאל-26%

הצועקים מבחוץ,קורעים בצעקותיהם את שלישית

שוקלד-מריר,מנטה,ומסטיק. גם ככה השלישיה זו נשענת על קורי עכביש,והיא רכה כמו חמאה של טיב-טעם. קרן בשבוע האחרון בכלל על סף התמוטטות נפשית,המוח שלה כל הזמן עסוק תמידית במחשבות וחישובים.אין לה רגע אחד של שקט. אתי כבר עברה התמוטטות,וליהי? ליהי בשלה מעופפת,מנותקת מהעם,תשמעו ההפקה הזו חובבנית,באח הגדול לפחות יש את האח הגדול להכנס אליו לכמה שעות להרגע מנטלית,פה אין להן לאן לברוח. גם איריס לא זמינה כל היום,וגם לה יש תור ארוך. הם חייבים אנשי מקצוע,כי הבנות שם יכולות לצאת עם צלקות רציניות. הם חייבים גם לטפל בתופעת הצעקות,ראיתי את המתחם של הוילה,הוא ממש פתוח לקהל. כל אחד ואחת עם מגאפון יכול לבוא ולהביע את דבריו בחופשיות.

KEEK

Member
מסכים עם הערה האחרונה שלך אלי

אתמול בלילה גם אני דיברתי על זה. אין כאן אח גדול שפנוי בכל רגע, וזה יכול להשאיר צלקות אצל הבנות. אתמול קרן בלילה היתה במצב נפשי קשה כל הבנות הלכו לישון והיא היתה עם עצמה שעה במקלחת ובסוף פרצה בבכי דקות ארוכות. מצב כזה היו מוכרחים לדבר איתה ולהרגיע אותה, אבל היא היתה לבד. לפני שזה קרה היא עוד הספיקה לספר לליהי שהיא מנסה כבר המון זמן לסמס לפסיכולוגית אבל היא לא זמינה. צוות הדור הבא צריך לקחת יותר אחריות על הבנות. הן נמצאות בסיטואציה לא קלה עם השפעה נפשית עמוקה. לצערי אני לא רואה סיבה שהתמוטטות כמו שהיתה לאתי, לא תקרה שוב.

Klayhamn

New member
תגיד

ראית את הקטע הזה במקרה? מה הייתה השתלשלות העניינים? מה קדם להתפרקות הזו?

KEEK

Member
עכשיו או אתמול בלילה?

עכשיו לא הראו את ההתפרקות שלה אבל נאמר ע"י דיירים האחרים שקרן בוכה בשירותים של הבנים עם יוני וביקשו לא להתקרב. אני מניח שהיא פשוט התמוטטה שם כי זה התחיל כבר מאתמול. לפני זה קרה צעקו בחוץ "אתי תזהרי מקרן". בן ויוני היו בחוץ ושמעו. אני מניח שיוני סיפר את זה לקרן ומכאן באה הנפילה..

Klayhamn

New member
אתמול?

חשבתי שצפיתי אתמול בלילה... (אני כבר לא מחובר למציאות) מתי היא בכתה אתמול?

KEEK

Member
אחרי השיחה עם אתי וליהי

היא נשארה עם ליהי במקלחת, דיברו עוד קצת.. ואז היא נכנסה להתקלח וביקשה מליהי להשאר לבד היא התקלחה ושסיימה ישבה בכורסא במקלחת ובכתה במשך דקות ארוכות. ממש התפרקה. ברגעים כאלה באח הגדול למשל, האח קורא לה לחדרו, משוחח איתה ומרגיע אותה. כאן היא היתה לבד במצב ממש לא בריא.

אביבה75

New member
שכחתם שקרן אמרה שהקהל אוהב את החלשים אז זה

בעצם מה שהיא עושה מתבכינת ומתמסכנת שהקהל יוהב אותה זו האמת ולה גם קוראים לילד בשמו אסטרטגיה

בנתיים 5 בנות שם מתחילת התכנית הגיעו..

התמוטטות נפשית-פסיכולוגית. חלק מהן גם לעילפון פיזי שנובע מהמתח הנפשי. אם זו לירון שהיתה על סף התקף,אם זו ליז שלפחות פעמיים התמוטטה נפשית ואף התעלפה,ואם זו איילת,אתי וקרן. להערכתי גם דניאל ששרויה במצב נפשי רב יכולה להגיע למחוזות כאלו,וגם ענת אם בעיות האכילה שלה בסכנה. הגיע הזמן שההפקה תקח אחריות על חיי העובדים שלה.והם בהחלט עובדים שלה. גם איתן עם כל הפאסון שהוא מנסה לשדר,יכול בהחלט לצאת עם צלקות מהלחץ הנפשי הרב שמוטל עליו.

KEEK

Member
ומה תגיד על הפסיכולוגית?

איך היא פספסה את הבעיות הברורות לעין של ליז? איך היא מפספסת את מה שקורה לליהי עם בן? גם התמיכה הנפשית היחידה שיש שם, לא ממש מתפקדת.

הפסיכולוגית היא פסיכולוגית מוכחת ואחת..

במקצוע. היא לא הבעיה.היא בפירוש גם חזרה כמה וכמה פעמים שהשהות שלה שם והמפגשים עם הדיירים אינם טיפול מקצועי,אלא ייעוץ. כל אשת מקצוע או איש מקצוע שמכבדים את עצמם,לא ששים להשתלב "בייעוץ טלוויזיוני",אבל שמציעים לך הרבה
,אז לפעמים גם מוכרים את ערכי המקצוע. אבל ספציפית לאדם,היא אחת מהטובות שיש.

KEEK

Member
אני חושב שהיא הורסת לעצמה את השם

אחרי שלא שמה לב לתסמינים הברורים של ליז ואחרי שדחפה את ליהי לזרועותיו של בן אם אנחנו יכולים לקלוט את המצב הבעייתי של שתיהן אז היא ממזמן היתה צריכה לעשות דבר בעניין

דקל69

New member
קיק - לא יודעת אם צפית אבל לפני שעתיים

היתה שיחה בין יוני לבן שההפקה שידרה בקשר לצילומים של הזוגות עם הכלבים. בן ויוני בתחילה דיברו על מערכת היחסים של ליהיא ובן שליהיא היא לא הבחורות שבן נוהג ללכת איתן ברגיל (איפור, התעסקות בחיצוניות וכו') ואז בן אמר שבצילומים ההפקה דרשה מהם להתנשק, לפרלטט ולשדר זוגיות. שיוני העיר לו שהם בזוגיות בן אמר שדוקא בגלל זה ההפקה לא היתה צריכה להתאמץ ולנסות להוציא אותם ככה וממש לנסות לביים את זה, זה נראה לו שזה עבור המצלמות הסיטואציה. יוני גם אמר שניסו לקרב בינו ובין אתי אך לא ברמה כזאת והוא גם לא היה מסכים ותהה שאולי שידר לה מסרים כוזבים בטעות. בכל אופן, בן תהה למה היה חשוב להפקה לנסות וצייר אותם כזוג מאוהב ללא בעיות ולא כמו המצב שלהם שהם בתחילת קשר והוא לא כ"כ ממריא והולך בצורה תקינה. אם תשים לב ההפקה ממש מיקדה את הפרק האחרון בהם ולצופה שלא עקוב באדיקות יכולה להתקבל תחושה שהזוגיות אמיתית ופורחת ולא כמו האמת. גם הפסיכולוגית כל הזמן ניסתה לדחוק ביניהם ולתת להם להרגיש שהרתיעה מלקפוץ לזוגיות זה בגלל הדחקות של פגיעות ישנות שחוו ולא בגלל חוסר הכימיה והענין שאין להם אחד בשני. ליהיא יצאה מהפסיכולוגית עם תחושה שכן כדאי להיות בזוגיות ולהמשיך אותה. משהו שם קצת פישי לי. אני צופה בהם כרגע והשמעום ביניהם ניכר, אין להם שום דבר במשותף, הם סוחבים בקושי בעליה, וזה לא קשור למראה חצוני זה קשר לטיב האדם, לסגנון ולאופי שלהם.

sivan513

New member
למהההההה../images/Emo2.gif

עכשיו היא בכלל תחשוב שהיא איזה מגה סטאר בחוץ
אופ והתחרות תהיה עכשיו בין דניאל ואורטל

למעלה