ענבר מובילה ב27% דניאל-26%

KEEK

Member
ששש את מפריעה לי

אני קורא את המדריך להוספת תמונות

רגע רק רגע

Active member
כנסי להוספת תגובה <לא מהירה!>

כנסי ל- "קישורים בתוכן ההודעה" בשדה המחרוזת הימני רשמי את המילים שיהוו את הקישור. לדוגמה: שיעור פרטי (
) בצד השמאלי את הקישור (ודאי כי מחקת את ה-http:// לפני הוספת הכתובת). כדי לוודא שביצעת זאת נכון, לחצי על "תצוגה מקדימה. אם לחצת על המילה הכחולה והקישור חיבר אותך... את מוכנה למשלוח התגובה

דקל69

New member
אני מסכימה שקרן עשתה הרבה עוולות והיא

האחראית למעשיה ולהתנהגותה וצריכה לשאת בתוצאות, ועדיין כואב לי לראות את מצבה והתפרקותה הטוטאלית, גם אם ברור לי לחלוטין שאם המצב היה שונה והיא היתה בעמדת כוח שוב היתה חוזרת לסורה. אני לא כ"כ עקבתי מההתחלה לכל המעשים ש/לה, ראיתי בקטנה ובעיקר התעדכנתי מכאלה שצופים. אני יודעת שהיא היתה כלבתא איוצה בזמן שהכוח היה בידיה וביד חברותיה, בזמו שהיא עוד היתה אופציה חזקה עם איתן ובזמן שהיתה מוגנת על ידי הקהל. למרות שאני יודעת שאם הגלגל התהפך והכל יחזור להיות לטובתה שוב נגלה את קרן התככנית והרעה, זאת שלא סופרת איש, לועגת, מזלזלת, גורמת רע והכל עדיין קשה לי לא לרחם עליה. ובקשר לזה שהכל נפל עליה - אני מאמינה בצדק קוסמי. היא לא ממש עשתה משהו רע - היא התחברה לשאר הבנות, התנתקה מאתי, יזמה מהלך עם איתן - כל המעשים הנכונים אך הם לא משרתים אותה וההיפך באים נגדה. בנאדם צריך ללמוד ולהבין מתישהוא שהוא האחראי למעשיו ואולי זה הזמן שלה, אם היא חושבת שיש לה מקום אצל איתן היא טיפשה ועוורת, בתוכה היא יודעת שהוא ירד מימנה אך לא מודה לא בפני עצמה ולא בפני אחרים, ואולי פשוט חשוב לה להשאר במשחק.

KEEK

Member
גם אני אתמול בלילה ריחמתי עליה

שראיתי אותה בוכה עם עצמה דקות ארוכות. אבל היא באמת הביאה את זה על עצמה. אני לא מדבר בכלל על איתן או אתי. זה כאין וכאפס לעומת מה שעשתה מתחילת התוכנית. זה התחיל עם לירון, המשיך בליז, ובין לבין כולם חטפו ממנה. כל לילה אחרי חצות היא דאגה לפזר את הרוע שלה. עכשיו במקום ארס מתפזרות דמעות. מה לעשות.. זה כואב.. אבל שתעשה חושבים ותבין למה זה קרה.

אביבה75

New member
דקל איך אתה מגן על קרן לאחר שחצי מדינה ראתה

מה היא גרמה ללירון ולליז היא פשוט בחורה רעה שהקהל לא אוהב מצטערת

KEEK

Member
היא לא ראתה את זה

היא צופה טריה. היא החמיצה את כל לילות הרעל של קרן על שאר הבנות.

דקל69

New member
אני מתייחסת למצב טעון. אני לא מאמינה בשיטה

של הבנות לרמוס ולדרוס אדם עד הסוף. זה מה שהבנות עשו ללירון ולליז (מה שהספקתי לראות) כשהן היו בחולשתן וזה היה מגעיל ועדיין כואב לי לראות שזה קורה לקרן בצורה כסאת, היא חוטפת סטירה אחרי סטירה, היא מנסה להוציא עצמה מהבוץ בכל דרך ושוקעת יותר. אני חושבת שגם הסבל והעונש צריך להגיע במינונים ולא בבת אחת. הם כון בחורות שם וכמו שלא נהניתי לצפות בקריסתה לעיתים של ליז (למרות שעשתה טעויות רבות), כך גם צר לי על קרן שקיבלה מכות ותוכחות בעוצמות כאלה. ראיתי מעט מהחיקויים, הרגשתי את הבוז, הלעג והשפיטה שלה אותן, נגעלתי וסלדתי מזה ועדיין מה שהיא חווה יכול לגרום לה נזק - כך קשה לילמוד, היא היתה צריכה לקבל תובנות דרך התמודדות ולא דרך המכות והשבירות שנפלו עליה, גם אם באשמתה ובגללה.

KEEK

Member
דקל

דברי איתי אחרי שתראי איך היתה קרן לילה לילה מתחילת התוכנית את יודעת.. בזמן שאת ראית היכל התהילה (מותר לגלות?)

למעלה