קרן מתכננת את מלחמת העולם

noaxxx

New member
צר לי, אין לי תשובה, היא בטוח תדבר על זה מחר

בא לך שהיא תעשה את זה? לי ממש לא בא שהיא תתקרב אליו, גם בגלל שהצנון רק יפגע בה (גם אם לא במודע), וגם בגלל שבמצב כזה היא תאבד את הייחודיות שלה בבית.

Klayhamn

New member
לי בא ש..

היא תעשה מה שהיא מרגישה לנכון... וזו בדיוק הסיבה שאני רוצה לדעת מה היא אמרה, כדי להבין טוב יותר את כוונותיה

שריוקי

New member
אמרה שבא לה להתקרב אליו אבל רק בקטע

של חברות..להיות ה-חברה,לא בקטע של...אנטימיות.

Klayhamn

New member
כן, זה גם מעולה

כי זה אומר שהיא אולי תגיע לקדמת הבמה סוף סוף, אך מבלי להיות עם הצנון בקשר "אינטימי"

טלומרז

New member
פעם ראשונה שאני מוצאת טעם בדבריה של קרן

לגבי ליז היא צודקת ב-100% ומנתחת אותה היטב.

Klayhamn

New member
נכון רק חבל ש...

היא מתבלת את זה בכל כך הרבה בוז, שנאה וגועל... היא יכולה לקבל שיעור מענבר, איילת וענת - איך לדבר על אנשים בצורה עניינית ושקולה, בלי כל הארס והרפש

טלומרז

New member
ליז מוציאה ממנה אמוציות וזה הגיוני

רואים שהיא נכנסה לטראנס ממש, אבל זה יוצא לה מהבטן. אין בזה זיוף. ליהי לעומתה יותר קרה ודורסנית. בה זה לא נוגע באמת, אבל אין לה בעיה ללעוג למישהו וזה בידור מבחינתה. אני עדיין לא סובלת את כל השלישיה, אבל ליז יותר גרועה מהן מבחינתי.

Klayhamn

New member
לא מסכים

אני בטוח ב-99% שאצל ליז זה לא בא מרוע... אצל קרן (כפי שהיא העידה על עצמה) יש רוע פנימי.. יחד עם הטוב. יש בקרן הרבה חוכמת חיים וגם סתם אינטילגנציה (רגשית ושכלית), הומור וכו' אבל בה בעת יש בה יצר הרס, צביעות, קנאה ורוע אף אחד לא מושלם, אבל אני מעדיף אנשים בלתי-יציבים נפשית על פני אנשים שפועלים מתוך רוע

טלומרז

New member
בליז יש רוע וקינאה לא פחות,

רק שחבורת הרעות שהיא כ"כ רצתה להשתייך אליה, לא הסכימה לצרף אותה, ולכן זה פועל קצת לטובתה ומרסן אותה. היא הבחורה הכי רעה, שקרנית ורכלנית בבית שמשחקת מעולה ועובדת על הבנים ומתישה אנשים בשיחות של 1 על 1 עד שכבר נותנים לה להינות מהספק שאולי היא לא הובנה נכון. בנוסף לזה שהיא רעה וקנאית ולא מפסיקה לרכל, יש לה קשיים חברתיים, מה שהופך אותה לממש מסכנה ומעוררת רחמים. ליז היתה בימיה הראשונים בעמדת כח והיא דאגה לנצל את הכוח הזה שלה לרעה, ברגע שהתחילה להיות מנודה חברתית נחשף הפן היותר מסכן ומעורר רחמים שלה, אבל זה לא אומר שלא מדובר בבחורה רעה ומחושבת.

Klayhamn

New member
שמעי

קשה לי להגיד... גם אני עקבתי אחריה מתחילת התוכנית והתרשמתי שיש לה הרבה בעיות... להגיד חד-משמעית שזה נובע אצלה במודע מתוך רוע וכוונת זדון... קשה לי להגיד. היא פחות "שקופה" מקרן בכל מקרה שנינו מסכימים לפחות שהיא צריכה הסתכלות פסיכיאטרית

טלומרז

New member
../images/Emo45.gif בנוסף לזה שהיא מטורללת...

הבחורה הזאת הספיקה לרכל על כל הבית, בעיקר על הטובות שבחבורה. אפילו על עדי האוזן קשבת היחידה שלה, היא ליכלכה עם הרעות (כשהיא זאת שפתחה את הנושא). ברגע שהיא טיפה מקבלת יחס מהרעות, היא עפה על זה. לשון הרע תמיד בפה שלה, אלא אם כן לא מוכנים לתת לה במה, וזה מה שקורה בזמן האחרון, סותמים לה את הפה (לטובתה).

Klayhamn

New member
מעניין

חבל שאף אחד לא מקליט ברבאק את כל הקטעים החשובים, היינו יכולים לבנות פה וואחד לקט שהיה מסדר לכולנו את המחשבות

למעלה