קרן מתכננת את מלחמת העולם

Klayhamn

New member
לא ממש אחלה

היא לא עושה דברים מרוע (בניגוד למה שקרן טוענת), אבל יש לה בלי ספק בעיה חברתית וכנראה גם בעיות פסיכולוגיות עמוקות, וכבר דשנו בזה בפורום

Lichy7

New member
גם אדם בהתקף מאניה הוא אחלה

השאלה היא מהו ה"אחלה" אצל כל אחד מאיתנו. הבחורה הזו כ"כ מלאה בזיוף ובבעיות נפשיות שקצרה היריעה מלתאר אם יש דמות שהפכתי אלרגית אליה בתכנית הזו זאת ליז

lantora

New member
בעיות כן,אבל זיוף ממש לא,זה התפרצות שחייבת לה

להיות במצב כזה-לא משנה מי הבן אדם

noaxxx

New member
למרות ש...

בקטע שהראו היום, שאתי כעסה עליה שלא הצביעה לה במשחק האמת והשקר, ליז היתה נורמלית לגמרי.

lantora

New member
כמובן! זה לא שהיא חולה פסיכיאטרית!!רק יש

לה "משקעים" זה הכל. ובתכלס-לכולנו יש.

Klayhamn

New member
לא לגמרי

זו הפעם הראשונה שראיתי מה קרה שם, וליז באמת הייתה לא בסדר. נכון שמלכתחילה להגיד משהו על זה שהיא לא הצביעה לאתי זו חוצפה, ונכון שהיציאה שלהם עליה הייתה מוגזמת, וגם ההתנהגות של אתי אליה ביום המחרת הייתה מכפירה, אבל בכל זאת גם מה שליז עשתה היה מיותר וחסר-רגישות... הייתה צריכה לקלוט את הסיטואציה, לשמוע לליהי, ולעוף משם... אבל מה שהיה חשוב לה באותו רגע זה קודם כל "לצאת בסדר" --- עזבי שאתי מתייפחת שם עם אורטל (ולא נכנס לשאלה בכלל האם המצוקה של אמה של אתי אמיתית או לא, הבכי שלה - אני מאמין, היה אותנטי)... בקיצור, כל הצדדים יצאו דפוקים - כל אחד מהם נהג בחוסר התחשבות טוטאלי כלפי השני -- מבחינתי ה-"מאכזבות" הגדולות הן קרן וליהי, שבמקום להיות בוגרות ולנסות לפשר ולגשר, רק ליבו את הסיטואציה... הן רק מחכות שליז תיפול הרי. אז ברגע שהייתה הזדמנות (ובניגוד למה שקרן אמרה הערב), הן נתנו לזה להתפוצץ... לא עשו כלום כדי להרגיע את אתי, כדי לנסות למנוע חיכוך וכיו"ב...

Lichy7

New member
וזו בדיוק ההוכחה לאבנורמליות..

על אדם נורמלי לעולם לא תאמרי שבסיטואציה x הוא דווקא התנהג בצורה נורמלית.. היה שרשור שלם בנושא הנפשי שלה כך שאין טעם או רצון לחפור בנושא שנית.

טלומרז

New member
זה נכון. בויכוח הזה אני לצד ליז כמובן

אבל זה עדיין לא הופך אותה לבסדר, אלא רק צודקת במקום נקודתי. במהות שלה היא רעה, רכלנית ושקרנית פתולוגית.

lantora

New member
אם אני שמה את עצמי במקום שלה-

אני לגמרי מבינה אותה, זה ממש ממש לא מרע. גם בלי סיבוכים זה מצב שמשגע אותך,כל בן אדם בעולם היה מתפרץ בצורה לא נורמאלית, אז שמוסיפים לזה אישיות כמו של ליז-(שוב,לא אישיות רעה-רק דברים שלא מטפלים בהם מתפתחים..) זה נהיה מסובך. בכל מקרה אני מאד שמחה שיש לה חסינות-מקווה מאד שחבורת השטן תתפרק קצת והיא תרגיש יותר בנוח ויהיה לה צ'אנס-אם לא עם איתן-לפחות להנות קצת!

למעלה